imah » jobs » avid Editor

Bubuka proyék: Redaksi avid


AlertMe

karanjingan jelema nu nyunting

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
11 / 11 - 2 / 14
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 11 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi peryogi karanjingan Rai Reno pikeun ngamimitian 11 / 11 caket sareng LAX. Mug janten saacan 2 / 14. Duit di sisi handap.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)