imah » jobs » avid Editor

Bubuka proyék: Redaksi avid


AlertMe

karanjingan jelema nu nyunting

Kota, Propinsi
waktu
11 / 11 - 2 / 14
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
larapkeun ku
11 / 11 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi peryogi karanjingan Reno éditor pikeun ngamimitian 11/11 caket LAX. Manggung dugi ka 2/14. Artos di sisi handap.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)