imah » jobs » Redaksi / Kulawarna

Bubuka Padamelan: Editor / Warna


AlertMe

Redaksi / Kulawarna

pausahaan
Kota, Propinsi
waktu
teu disadiakeun
Gaji / Rate
teu disadiakeun
Proyék disalabarkeun dina
10 / 17 / 19
website
teu disadiakeun
ngabagikeun

Ngeunaan proyék nu

Abdi milarian redaktur sareng colorist pikeun video musik saderhana anu nembé ditembak. Pidéo ieu ditémbak 100% dina stabilicam sareng dimaksudkan janten cairan-gancang. Kami hoyong ngadamel ampir siga hiji cairan anu panjang, nanging, kalayan watesan anu kami karep, kami milari ngajantenkeun sakedik potongan anu jéntré.

Urang gaduh jumlah data 210GB, éta ditémbak dina Blackmagic Ursa 4K Mini dina ProRess 422, aya sajumlah nembak 24, aya anu salah diperyogikeun.

Urang kedah meryogikeun sakedik janten sakedik sakedap, nalika tetep cairan, éta peryogi sababaraha pedoman pikeun nembak stabilicic sabab éta rada goyang. Ogé bakal peryogi sababaraha koreksi warna sareng kabur dina latar.

Ieu mangrupikeun proyék PAID, nyaéta TBD, tapi, éta moto anggaran pisan rendah, sahingga hargana bakal janten faktor anu ageung pikeun urang.

Punten kirimkeun conto pidio musik sareng hal anu anjeun parantos dilakukeun, ogé tanda petik.

ningkatkeun Kiwari leuwih wincik

Geus mangrupa anggota? Punten asup Dina


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)