imah » wartos » EditShare Gets Marks High di Liverpool Screen Sakola

EditShare Gets Marks High di Liverpool Screen Sakola


AlertMe

Liverpool John Moores Universitas expands infrastruktur média na; fitur workflow anyar EditShare XStream EFS Tanjungjaya Panyimpenan, Aliran média manajemén asset, AirFlow pikeun aksés jauh, sarta QScan otomatis jaminan kualitas

Basingstoke, UK - Désémber 6, 2018 - EditShare pamingpin téhnologi di calakan neundeun jeung manajemén média solusi dibagikeun, dinten ngumumkeun yén The Liverpool Screen Sakola geus ditingkatkeun infrastruktur média aya kana panganyarna EditShare platform gudang XStream EFS ogé ditambahkeun EditShare média aliran manajemén asset (MAM), AirFlow pikeun aksés jauh, sarta QScan otomatis jaminan kualitas pikeun ngarojong na Jurnalisme, Produksi Media sarta Studi Film program. Nyatet pikeun "Tiori jeung leungeun-on prakték" pendekatan maranéhna pikeun pangajaran, sakola enjoys hiji reputasi diakuan sacara internasional pikeun karya maranéhanana ogé Tumbu kuat aranjeunna geus ngajalin jeung pausahaan sakuliah sektor kreatif sarta digital kaasup BBC, ITV, sarta Jeruk Nipis gambar. "pangalaman murid kami ngawengku rupa-lega kaahlian teknis"Nyebutkeun Darcy O'Bree, Resource Manajer Téknis, Liverpool Screen Sakola. "Keragaman tina kursus urang merlukeun kami ngajar sauntuyan métode teknis béda pikeun merealisasikan visi kreatif siswa. Siswa ngalakukeun produksi pilem konvensional. Maranehna ngalakukeun produksi televisi, kaasup hirup jeung tematik gaya TV. Aranjeunna malah nuju jadi meunang hal kawas pemetaan proyéksi, acara visuals, manajemén warna, jeung kontrol kualitas eusi (QC)". O'Bree nambihan,"Kalayan ngaronjatna angka murid, kami rék pencét témbok hiji ihwal eusi dina sistem nu geus aya. Ogé, jalan sistem asalna nyetél lima taun ka tukang, éta teu terpadu kalayan jaringan utama universitas urang, nu dugi aksés. "

Putting kaluar hiji panggero industri-lega pikeun informasi, anu Liverpool Screen Sakola reviewed kiriman keur jangkauan gudang média sarta manajemén solusi dina pasaran. Mastikeun siswa miboga diakses pinuh kana parabot kreatif ieu prioritas nomer hiji pikeun pamutahiran nu anyar. O'Bree ngécéskeun, "Kalawan pamutahiran ieu, urang rék ngaronjatkeun diakses kana parabot pos-produksi urang sacara umum. Siswa ngagunakeun rupa-rupa aplikasi na rohangan ngédit béda. Urang saena karanjingan Media komposer, Apple Final Cut Pro, sarta pinuh Adobe Kreatif Awan suite, kalawan kursus béda ngagunakeun kombinasi béda tina aplikasi. Na ieu th, urang anu ngawanohkeun siswa warna grading canggih via Blackmagic urang DaVinci ngabéréskeun. Ieu naha urang opted pikeun EditShare". Darcy mana on,"Naon murid atawa staf lakukeun formulir salah sahiji pos-produksi bisa nyimpen proyék-proyék maranéhanana dina EditShare. Na mah ngan dina kampus, tapi kaluar kampus ogé. wangunan ieu henteu kabuka sabudeureun jam, tapi siswa bisa dipake sagala sorts jam na aksés lengkep éta Cangkuang. "

QScan Expands Mahasiswa skill Siapkeun

Nyadiakeun Liverpool murid Screen Sakola interns hiji pangalaman real-dunya téh Gambar Jeruk Nipis, imah produksi Britania pikeun blockbusters kayaning Hollyoaks, The Ngan Jalan nyaeta Essex, Geordie Shore, sarta Rein Free. Gambar jeruk 'Alistair McMath, anu oversees infrastruktur keur jeruk Gambar pos-produksi jeung disambungkeun ku interns murid, elaborates dina évolusi learning téhnologi basis jeung pentingna jaminan workflows pamahaman kualitas datang kaluar tina universitas. "Kapan ieu mah di universitas, ieu sadayana learning Téori basis. Teu massively teknis na I pisan gancang sadar lamun kuring dimimitian gawe di industri yén téhnologi nu Kuring kungsi diajar éta leungit. Dinten ieu béda. Lembaga kawas Liverpool Screen Sakola masihan mahasiswa ngakses ka sistem na rohangan ngédit jeung neundeun sami anjeun manggihan di fasilitas-kelas dunya kawas Gambar Jeruk Nipis. Tur éta hébat ningali nu sipatna salajengna ngembangna paparan ka ngawengku QC. Jeung rupa-rupa standar pangiriman, éta mangrupa asset nyata boga kanyaho ieu, malah lamun éta minimal". Alistair ngécéskeun,"Dina taun anyar, QC geus dipindahkeun tina mahluk tugas dilaksanakeun ngan méméh disiarkeun ka tugas anu bisa dilakukeun dina ampir sagala titik sakuliah produksi jeung pos-produksi. Whilst éta henteu sisi paling glamorous tina TV, éta incredibly penting pikeun mahasiswa datang kaluar sakola nepi ka boga kerangka naon QC téh. Éta kudu ngarti yén aya QC pikeun epilepsy photosensitive ogé sakabéh standar téknis. Aranjeunna peryogi kauninga kumaha tingkat anu légal jeung jadi akrab jeung terminologies QC kayaning audio peaking leres tur loudness audio. Kuring nyadar yén ieu tiasa téhnisna nangtang ka master tapi kanyataan yén siswa Screen Liverpool bakal geus kakeunaan sistem QC jeung prosés méré éta hiji hambalan up lamun ngasupkeun dunya nyata. "

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal EditShare Leyuran, mangga buka www.editshare.com atawa baca studi kasus pinuh on Liverpool Screen Sakola, mangga buka editshare.com/case-studies/cs-liverpool.

kira-kira EditShare

EditShare mangrupakeun pamimpin téhnologi di gudang networked dibagikeun jeung tapeless, tungtung-to-tungtung solusi workflow keur industri pos-produksi, TV, sarta pilem. Kami produk taneuh-megatkeun ngaronjatkeun efisiensi sarta kolaborasi workflow unggal hambalan tina jalan. Aranjeunna kaasup video newak jeung server playout,-kinerja tinggi sentral gudang dibagikeun, archiving jeung software cadangan, manajemén asset media, sarta Lightworks - di dunya mimiti 3-platform (Windows / OS X / Linux Ubuntu) non-linier aplikasi na rohangan ngédit video profésional.

© 2018 EditShare LLC. Sadaya hak ditangtayungan. EditShare mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti EditShare LLC. Sadaya merek dagang sejenna disebutkeun di dieu milik bogana.

Pencét Kontak

Alex Molina
Grup Media Zazil
(E) [EMAIL PROTECTED]
(P) + 1 (978) 866 7354


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!