imah » wartos » EditShare Ngumumkeun Suite Solusi pikeun Adobe Premiere Pro Enterprise Pasang Produksi Pasokan

EditShare Ngumumkeun Suite Solusi pikeun Adobe Premiere Pro Enterprise Pasang Produksi Pasokan


AlertMe

Boston, MA - Séptémber 9, 2019 - EditShare®, pamimpin téknologi anu ngagaduhan kolaborasi dina kolaborasi, kaamanan, sareng solusi panyimpen cerdas pikeun nyiptakeun sareng manajemén média, bakal nunjukkeun Helmut FX, IO, CO (Cosmo), sareng HK (Housekeeper), solusi anu dirancang pikeun ngaktipkeun administrasi proyék éksténsif, back- manajemén kantor sareng ngadamel kendali tani pikeun Adobe® Premiere® Pro perusahaan aliran produksi. Premiere Pro mangrupikeun pamimpin industri pikeun ngédit video. Solusi kulawarga Helmut bakal nunjukkeun di IBC2019 ti Séptémber 13th liwat Séptémber 17th (nangtung 7.A35).

Nganggo pendekatan anu cekap, ramah dumasar-node pikeun konfigurasi aliran kerja anu disebut 'Streams Engine', Helmut mempermudah fungsi kantor kritis sapertos encoding, migration, render control tani sareng tugas téknis sanésna pikeun Premiere Pro basis workgroups pasca produksi . Kalayan ngagabung sareng EditShare Manajemén asuransi média aliran, Helmut fleksibel sareng arsitéktur API anu kalér-alun ngamungkinkeun tingkat luhur kustomisasi, nguatkeun penyebaran perusahaan pikeun sacara éfisién ngajadikeun otomatis alur kerja kreatif ogé rumit sareng kaleuleuwihan 'under-the-hood' proyék téknis, ngaoptimalkeun produksina .

"Kalayan jumlah pilihan pilihan pangiriman konténén anyar, paménta pikeun adverts, eusi snackable sareng program kualitas luhur parantos ningkat sareng, kahareupna parantos najis kasempetan nyiptakeun kontén dina pasar pasén produksi. Nanging, nalika kasempetan tumbuh, janten tekanan dina profesional video ieu nyiptakeun sareng nganteurkeun langkung saé, eusi kualitas anu langkung luhur, langkung gancang ti sateuacanna, ” koméntar Tracy Geist, Kapala Pegawai Pemasaran, EditShare. "Helmut, digabungkeun sareng EditShare Aliran, nempatkeun fokus kana pamari cariosan sareng optimisasi dina unggal léngkah alur kerja Adobe. Ku ngaleungitkeun kompleksitas sareng ngangkat kolaborasi, EditShare masihan jalan anu langkung panjang kanggo fasilitas pos kanggo nyiptakeun sareng nganteurkeun proyek anu langkung bermutu deui. "

Kulawarga Produk Helmut nu Dipanjangkeun dina Tampilan di IBC2019:

● jeung Solusi perangkat lunak HelmutFX nyambungkeun Premiere Pro sareng lingkungan neundeunan, nyederhanakeun manajemén produksi sareng ngalirkeun prosés kerja. Nambahkeun lapisan kontrol sareng automasi, HelmutFX ngatur sababaraha tugas administrasi sareng organisasi, komunikasi sareng sistem pihak katilu (ingest, arsip, cadangan, MAM, PAM, sareng sajabana) pikeun ngirangan pajeulitna sareng ningkatkeun workflows, janten rai parantos langkung seueur waktuna pikeun difokuskeun aspek kreatif produksi.

● Aliran kerja rendering énggal anu dimekarkeun pikeun Adobe Media Encoder, Helmutio ngokolakeun sumber daya dina jaringan, ngaidentipikasi CPUs anu dianggurkeun sareng henteu dianggo sareng otomatis ngékspor sareng ngadaptarkeun klip sareng urutan ti Premiere Pro sareng Adobe After Effects® proyék, ngabébaskeun waktos sistem anu berharga pikeun karya kreatif produktif.

● Proyék Cosmo ngindeks proyék kaasup struktur folder, metadata, aset, sareng urutan sateuacan ngajadi éta sayogi. Dina waktos anu sami, data ieu disayogikeun dina dashboard intuitif sacara visual pikeun kréatif pikeun gampang ngaidentipikasi sareng maluruh eusi. Database pendamping ieu ngamungkinkeun panyingkronan lengkep antara proyék Premiere Pro sareng sistem pihak katilu tanpa pangguna anu kedah ngabuka Premiere Pro.

● Nyai rumah langsung dihubungkeun ka Cosmo, nganggo metadata éksténsif pikeun mupus, mindahkeun, nyimpen arsip sareng ngatur proyék sareng aset anu aya hubunganana. Tugas tiasa otomatis, ngalaksanakeun sacara manual atanapi disetél dina jangka waktu anu spesifik. HelmutHK ogé tiasa nyebarkeun tugas-tugas ieu di salebetna daptar render HelmutIO dina skénario dimana produk duanana dianggo.

Pangalaman Helmut di IBC2019

Hadirin IBC tiasa buku demo (www.editshare.com/ibc-2019) ningali Helmut dina tindakan. Pikeun ngajadwalkeun pengarahan pencét hiji-hiji-hiji, mangga tepikeun Alex Molina, [EMAIL PROTECTED].

Adobe di IBC

Adobe Creative Cloud® ngahasilkeun efisiensi sareng kacepetan dina unggal léngkah aliran kerja pasokan produksi. Ti dukungan file pituin sareng render anu langkung gancang, format proyék anu beunghar pikeun ngarancang alur kerja, percampuran audio profésional, témplat grafik gerak, sareng inovasi Adobe Sensei, alat panyuntingan video terpadu Adobe nulungan para ahli profésional pikeun ngahirupkeun carita hébat. Adobe damel sareng langkung seueur mitra téknologi 300 nyayogikeun ékosistem produksi anu beunghar sareng fleksibel pikeun produksi siaran. Eureun ku Adobe nangtung (Aula 7-7.B35) ningali Adobe Premiere Pro, Saatos Balukar sareng Adobe Audition® dina aksi sareng ngadangu kumaha nasabah luhurna nuju ka garis finish kalayan gancang ku Adobe Creative Cloud.

kira-kira EditShare
EditShare mangrupakeun pamimpin téhnologi di gudang networked dibagikeun jeung tapeless, tungtung-to-tungtung solusi workflow keur industri pos-produksi, TV jeung film. produk groundbreaking kami ngaronjatkeun efisiensi sarta kolaborasi workflow unggal hambalan tina jalan. Aranjeunna kaasup video newak na playout server,-kinerja tinggi EFS gudang dibagikeun sentral, AQC, archiving jeung software cadangan, manajemén asset media, sarta Lightworks - di dunya mimiti tilu-platform (Windows / OS X / Linux Ubuntu) profésional na rohangan ngédit video non-linier aplikasi.

© 2019 EditShare LLC. Sadaya hak disimpen. EditShare® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti EditShare.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 617 834 9600


AlertMe