imah » wartos » EditShare Setél wisata dina Taun Anyar jeung Release tina Aliran 2019

EditShare Setél wisata dina Taun Anyar jeung Release tina Aliran 2019


AlertMe

Expands aman kolaborasi média berbasis awan ku cara ngahubungkeun creatives sarta fasilitas pikeun Amazon S3 & glacier, Backblaze sarta Microsoft Azure

Basingstoke, UK - Désémber 5, 2018 - EditShare, Pamingpin téhnologi di gudang calakan skala-kaluar, AQC sarta manajemén média solusi, dinten ngumumkeun Aliran 2019, solusi manajemen asset media (MAM) nu simplifies babagi média sarta kolaborasi jeung parabot gampang-to-pamakéan pikeun ngatur média akuisisi, assembly na pangiriman saluareun confines sahiji fasilitas nu. Aliran ayeuna ngarojong kana ngical paralatan gudang premis kayaning karanjingan ISIS / NEXIS ogé sagala SMB dibagikeun gudang. Aliran ogé nyambung ka panyadia arsip ngarah kayaning Amazon S3, generik S3, StorageDNA na Masstech FlashNet.

release panganyarna Ieu ngaronjatkeun kasaluyuan gudang kalayan rojongan anyar pikeun Amazon glacier, Archiware P5, Backblaze sarta Microsoft Azure. Aliran nyambungkeun pools gudang siled pikeun mempermudah file ingest, tracking asset, neangan sarta dimeunangkeun, storyboarding, transcoding média jeung kawijakan hijrah sakumaha ogé pangiriman pikeun rai, colorists, sarta creatives madhab.

"Papanggih paménta éta, imah produksi jeung produser eusi kudu ngetok kana kolam renang loba nu leuwih gede tina storytellers kreatif sarta ngungkit bakat dimana wae aranjeunna aya lokasina na, upami kedah janten, mawa kana proses kreatif jarak jauh. Ti sudut pandang produksi, éta hiji tantangan pisan tur ieu téh mana Aliran solves titik nyeri". Tara Montford, menata diréktur EMEA di EditShare ngécéskeun, "Ieu siaran panganyarna tina Aliran muka up a dunya sakabeh anyar ngical paralatan gudang, nu samemehna teu bisa ngagunakeun leyuran manajemén asset média kayaning Aliran. Nambahkeun di ngical paralatan gudang tambahan sapertos Microsoft Azure Payil jeung Amazon glacier whilst ogé kaasup platform gudang NFS, brings kabeungharan kasempetan ka ékosistem Aliran, sangkan leuwih klien pikeun indéks jeung ngararangkay média berharga maranéhna. "

Aliran brings file ingest calakan, asset indexing, neangan sarta meunangkeun ogé parabot pikeun storyboard, annotate sarta kolaborasi on proyék média. Eta oge nawiskeun canggih automation jeung desain workflow parabot pikeun ngajadikeun otomatis prosés kompléks kayaning transcoding na kaleuleuwihan migrations média kaasup pindah eusi tina produksi nepi nearline kana spasi gudang arsip.

kamampuhan Anyar dina Aliran 2019 ngawengku:

  • Dimekarkeun rojongan gudang jeung Amazon glacier, Backblaze sarta Microsoft Azure Payil nu nyadiakeun kalenturan gede pisan dina watesan skala sumberdaya Productions sarta volume eusi.
    • Amazon glacier ngamungkinkeun pamaké pikeun Arsip pikeun tur malikkeun ti vaults Amazon glacier.
    • Backblaze b2 ngamungkinkeun pamaké pikeun nyadangkeun eusi maranéhna pikeun offsite puseur data aman.
    • Microsoft Azure Payil rojongan awan nyandak cadangan tur arsip jeung awan Microsoft. Aliran ogé bisa indéks média aya.
  • rojongan pikeun Archiware P5 sahingga arsip tur malikkeun pikeun LTO ogé backends awan sejen didukung.
  • Enhanced video na rojongan codec audio.
  • Rojongan pikeun lingkungan KVM virtualized.
  • Rojongan pikeun solusi gudang pihak-katilu anu ngagunakeun NFS ningkatna. perbaikan workflow Anyar dibasajankeun panel anyar canggih update metadata kana néangan gancang, ningkat ngedit Kala jeung silih tukeur perbaikan sareng NLEs ngarah kayaning Adobe premiere Pro, Media komposer pamungkas na Final Cut Pro X

Ngalir bedah na kasadiaan

EditShare Aliran téh aya poé ieu dina tilu bungkusan: Basic, Advanced na perusahaan. bedah volume oge aya. Pamaké bisa nguji-drive Aliran ku ngundeur hiji sidang bébas 14 poé dina: my.editshare.com.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka flow.editshare.com atanapi mangga ngahubungan [EMAIL PROTECTED].

kira-kira EditShare

EditShare mangrupakeun pamimpin téhnologi di gudang networked dibagikeun jeung tapeless, tungtung-to-tungtung solusi workflow keur industri pos-produksi, TV, sarta pilem. Kami produk taneuh-megatkeun ngaronjatkeun efisiensi sarta kolaborasi workflow unggal hambalan tina jalan. Aranjeunna kaasup video newak jeung server playout,-kinerja tinggi sentral gudang dibagikeun, archiving jeung software cadangan, manajemén asset media, sarta Lightworks - di dunya mimiti 3-platform (Windows / OS X / Linux Ubuntu) non-linier aplikasi na rohangan ngédit video profésional.

© 2018 EditShare LLC. Sadaya hak ditangtayungan. EditShare mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti EditShare.

Pencét Kontak

Alex Molina
Grup Media Zazil
(E) [EMAIL PROTECTED]
(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!