imah » wartos » EDITSHARE TUŻA INVESTIMENT MAJURI MILL-KAPITAL PARKERGALE

EDITSHARE TUŻA INVESTIMENT MAJURI MILL-KAPITAL PARKERGALE


AlertMe

Investasi bakal bakar inovasi produk sareng kamekaran di séktor média & hiburan

Boston, MA, AS - Mei 20, 2019 - EditShare, pamimpin téknologi dina panyimpenan inténsif skala luar, Otomatis Control Control (AQC), ngédit sareng manajemén média, dinten ngumumkeun éta nyandak modal mayoritas ti sungut ekuiti swasta ParkerGale Capital (ParkerGale). Dipusatkeun kana perusahaan téknologi anu didamel pangadéan anu nguntungkeun, portopolio anu curated ati-ati ParkerGale nyaéta campuran usaha berorientasi software anu dirojong ku investasi finansial firma sareng tim operasi di bumi anu misina nyaéta ngabantosan bisnis portopolio anu gancang sareng ngadamel pasar anyar énggal produk sareng jasa. EditShare pendiri, Andy Liebman sareng Tara Montford, bakal teras mingpin EditShare inovasi sareng kasuksésan customer sareng tetep shareholders individu perusahaan panggedéna. Samaun industri, Conrad Clemson, bakal ngiluan tim pimpinan salaku EditShare CEO.

"Kami parantos nyiptakeun perusahaan anu sanés ngan ukur ngirim produk sareng solusi anu pikaresepeun pikeun pasar produksi média, sapertos anu ditingalikeun ku para pelanggan anu uih deui, tapi ogé ka perusahaan sapertos ParkerGale, anu gaduh wawasan ningali kumaha berharga EditShare geus ngajadi. Sajarah jero-parkir ParkerGale ngabantosan perusahaan anu nguntungkeun sapertos kami ngahontal tujuan pertumbuhan tahap salajengna bakal ngamungkinkeun tim urang dilegakeun sareng ngamekarkeun EditShare produk dibangkitkeun solusi anu langkung saé pikeun konsumén urang di hareup, ” koméntar Tara Montford, Anu Ngadegkeun sareng Wakil Présidén Eksekutif Pangwangunan Bisnis, EditShare. "EditShare geus salawasna pisan fokus ku palanggan sareng tanpa patepungan para nasabah, urang moal bakal janten dimana urang ayeuna. Nunggang moméntum pertumbuhan ganda-angka dina tilu taun ka tukang digabungkeun sareng investasi ku ParkerGale, urang bakal ngagaduhan sumber daya pikeun ngagancangkeun sadaya rencana urang sareng nganteurkeun jalur jalanan inovatif kami bari tetepkeun sudut pandang pribadi sareng konsumén urang. "

Dieusian ku rébuan fasilitas di sakumna dunya, EditShare solusi dianggo pikeun kakuatan nyiptakeun seueur pilem fitur blockbuster dinten ieu, sérial TV menawan, dokumenter, program olahraga, acara live, program pendidikan, komunikasi perusahaan sareng seueur deui. Platform manajemén média anu tiasa diukur tiasa ngamungkinkeun usaha tina sagala ukuran pikeun ngajalankeun alur produksi produksi média kalayan betah langkung ageung. EditShareLingkungan kolaborasi anu aman ngahambat pangguna pikeun kontén sareng alat produksi, ngamungkinkeun usaha pikeun nyewa bakat anu dibutuhkeun, di mana waé di dunya.

"Kami reueus nawiskeun solusi ngarah industri anu ngamungkinkeun para nasabah pikeun ngabales paménta pasar kalayan efisiensi anu langkung ageung sareng pamustunganana ngamangpaatkeun kasempetan anyar pikeun ngembangkeun bisnisna, "Koméntar Andy Liebman, EditShare Co-Pendiri sareng Petugas Strategi anu nembé ditunjuk. "Tim kami luar biasa anu dipasang dina kabutuhan konsumén sareng léngkah-léngkah salajengna. Aranjeunna ngembangkeun sareng nganteurkeun solusi inovatif anu ngagampangkeun kolaborasi sareng efisiensi sapertos EditShare Platform manajemén média hibrida Aliran anu tiasa ngirangan waktos produksi janten sakedik 50% sareng Panyimpanan Panyimposan Dibagi EFS, hiji kamampuan kaamanan eusi penting anu ngabantosan maling eusi. Inovasi kami nyinaakeun sadaya aspek produksi média ti hiji tukang carios individu anu nganggo Lightmy-unggul pangajén Emmy pikeun pangiklan perusahaan automating produsén sareng EditSharesolusi solusi aliran cai anu didorong ku metadata. Kalayan infus ibukota ParkerGale, EditShare bakal tiasa ngaéksekusi langkung gancang dina seueur produk anu langkung luar biasa sareng ide aliran épik anu urang pikahoyong pikeun sakabéh konsumén urang. "

Anjog perusahaan ngaliwatan tahap kamekaran salajengna ieu EditShareCEO énggal, Conrad Clemson, anu nembé mingpin organisasi Pidio, Mobilitas, sareng Cloud's Cisco. "Andy ngadegkeun EditShare dina 2003 nalika anjeunna peryogi solusi anu langkung fleksibel sareng affordable pikeun ngabagi média. Penemuan-Na Network dilampahkeun Kinerja tinggi pikeun panyunting ngarobih industri dina cara anu sanés sanés teu bayangkeun dina waktos éta, " koméntar Clemson. "EditShareSajarah ngarah industri kalayan inovasi groundbreaking sareng ngabéréskeun masalah para nasabah sateuacan aranjeunna ngingetkeun aranjeunna langkung jero, sareng ku investasi ieu, EditShare tim bakal langkung saé diposisikan kanggo neraskeun ngirimkeun solusi transformatif ka industri anu aya kana permintaan anu langkung ageung ti ayeuna. "

Devin Mathews, Pendiri Partner di ParkerGale menyimpulkan perkongsian anyar sareng sumberdaya ékspérimén, "Kami henteu tiasa langkung gumbira pikeun ngerjakeun kerjasama ieu sareng EditShare tim. Dina panalungtikan urang, kami hususna kagum ku sabaraha konsumén anu dipikanyaah EditShare suite produk - a testament to great tremendous parusahaan ieu diwangun. "

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan diperluas EditShare tim kapamimpinan sareng solusi na pikeun produksi média & hiburan, punten kunjungan www.editshare.com/management

kira-kira EditShare

EditShare mangrupakeun pamimpin téhnologi di gudang networked dibagikeun jeung tapeless, tungtung-to-tungtung solusi workflow keur industri pos-produksi, TV jeung film. produk groundbreaking kami ngaronjatkeun efisiensi sarta kolaborasi workflow unggal hambalan tina jalan. Aranjeunna kaasup video newak na playout server,-kinerja tinggi EFS gudang dibagikeun sentral, AQC, archiving jeung software cadangan, manajemén asset media, sarta Lightworks - di dunya mimiti tilu-platform (Windows / OS X / Linux Ubuntu) profésional na rohangan ngédit video non-linier aplikasi.

© 2019 EditShare LLC. Sadaya hak ditangtayungan. EditShare® mangrupakeun mérek dagang kadaptar ti EditShare.

Pencét Kontak

Alex Molina

Grup Media Zazil

(E) [EMAIL PROTECTED]

(P) + 1 (617) 834-9600


AlertMe