imah » Lahirna eusi » Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E


AlertMe

Kuring ngan maca blog ti Adrian Herrera, VP of Marketing keur Caringo. Anjeunna titik dina ngeunaan dua sahiji titik nyeri utama nyanghareup industri produksi produksi / pos - kudu nyimpen eusi dina sakedik atanapi henteu muatan jeung tekanan ngaronjatkeun pikeun nganteurkeun aset digital dina jumlah shortest waktu, alatan tumuwuh frékuénsi ékspéktasi pemirsa 'tina 'aksés saharita' pikeun eusi hiburan.

blog sia a dibaca. Kuring geus disalin blog na handap atawa lamun resep, didieu Éta link ka blog na bisi rék boga katingal sabudeureun situs maranéhanana: www.caringo.com/blog/storage-advantage/

Panyimpenan efisien salaku Kauntungan kalapa di M & E

Unggal jenis organisasi M & E ieu perasaan nu tekenan tina kaayaan nasabah tur pemirsa expecting "gudang bébas" jeung "aksés saharita," tapi isu ieu utamana nangtang dina spasi pos produksi. Urang ngadangu ti waktu imah pos produksi jeung deui anu ngajaga konsumén maranéhanana, aranjeunna kedah nyimpen eusi di euweuh muatan (atawa pikeun fee nominal) jeung nu sipatna beuki keur dipénta pangiriman saharita aset digital. Ku kituna, tiasa ngokolakeun frékuénsi ékspéktasi gudang bébas nalika margins Anjeun nu geus dikomprés? Dupi anjeun nyadiakeun pilarian sarta aksés saharita? Dupi anjeun sabenerna giliran neundeun kana kaunggulan kompetitif? jawaban téh enya resounding (ka sadaya 3).

Mimitina hayu urang nyandak hiji titingalian naon urang tingali dipake kiwari. Solusi kami ningali paling sering mangrupakeun kombinasi Nas (kawas Isilon, StorNext atawa sababaraha bentuk simpenan dibagikeun) jeung pita pikeun arsip. Ieu digawé pikeun taun. benefit nya eta duanana téknologi gudang nu geus hadir di puseur data anu hartosna kurva learning low pikeun staf. Kudu leuwih? Ngan meuli deui. Isu kalawan pendekatan ieu nu ukuran file, kali ingetan sarta kali pamundut aksés kiwari geus dijieun pendekatan ieu leungit jeung ékonomis unsustainable. Anjeun boh teu bisa nanggung cukup Nas atawa anjeun bakal leungit poéna ka imah pos sejen nu bisa nganteurkeun eusi geuwat-negating tabungan ongkos Anjeun bakal meunang ti tape. Ieu dipingpin sababaraha imah pos nyandak katingal teuas alus di gudang awan; kumaha oge, aman téh masih perhatian utama. Jadi kumaha organisasi kawas Amazon, Google, Microsoft, Facebook jeung nu lianna nyadiakeun gudang awan? Di haté unggal layanan na unggal awan utama nyaeta neundeun obyék.

neundeun barang nyandak anjeun ngagabungkeun gudang, panyalindungan jeung aksés bari pindah ka kurva ongkos komoditi, dilegaan ka hirup mangpaat hardware na ngurangan puseur data tapak suku. Dina sajarahna, tantangan nu geus needing ngamekarkeun ka API proprietary atanapi modifying workflows sarta aplikasi aya. Tapi, aya geus advancements signifikan dina ngarojong protokol baku kawas CIFS / SMB, NFS. Ampir kabéh ngical paralatan software utama dina M & E spasi kiwari ngarojong API S3. Ieu ngandung harti yén anjeun ayeuna bisa ngungkit gudang barang, téhnologi sarua nu nyandak méga pangbadagna, aman di Puseur data anjeun, sarta mindeng kalawan euweuh parobahan workflows anjeun aya atawa prosés. Di dieu aya sababaraha nu efficiencies hardware, operasional na workflow unik nu Caringo ngagimbung delivers:

efficiencies hardware

  • 95% drive utilization pikeun aset Anjeun -> ngagimbung ngalir ti RAM
  • 100% drive bay utilization pikeun drive -> metadata customizable disimpen kalayan obyék
  • Sagala campuran hardware -> Ngaleungitkeun ngajual konci-di na nuluykeun pikeun ngamutahirkeun kana hardware efisien

efficiencies operasional

  • Beuli mung hardware nu peryogi -> skala ku chassis atanapi drive
  • Tambahkeun kinerja atawa kapasitas dina 90 detik -> beban balancing ieu diatur dina laleur nu
  • Maksimalkeun pungsi sumberdaya aya -> 1 sys admin tiasa ngatur leuwih 20 + PBs
  • Razia 6 durability di ukur 40% overhead -> nangtukeun panyalindungan dumasar kana nilai asset
  • Timer penyembuhan -> hardware ngaji nepika gagal sarta ngaleupaskeun nalika rék, ngagimbung baris ngalereskeun sorangan

efficiencies workflow

  • Cross platform kolaborasi jeung aksés -> Tulis / Baca / Edit file via HTTP, S3 atanapi NFS
  • Manggihan aset nu Anjeun keur pilari -> metadata custom kalayan pilarian terpadu
  • Responsif pikeun produser sarta pemirsa -> unggah sajajar jeung rentang baca aksés
  • Mastikeun integritas -> proaktif timer penyembuhan, pariksa / fix na dipaténkeun hashes upgradeable

Ku ngagunakeun hiji solusi gudang obyék kawas Caringo ngagimbung, Anjeun bakal tiasa transformasi gudang ti puseur ongkos ka kaunggulan kalapa na employ kaunggulan operasional sami yén panggedena pamakéan panyadia ladenan awan pikeun ngaropéa nasabah sarta nawiskeun jasa tambahan. Hoyong diajar? didatangan kami Kaca Media & Entertainment, Eureun ku stan kami di IBC 2017 or taros Kami.


AlertMe
Curtis Chan

Curtis Chan

Curtis Chan nyaéta Présidén sarta CEO / Ngadegkeun jeung Ngatur Rakan dua teknologi tinggi Brand Marketing jeung pausahaan Hubungan Public, Chan & associates sarta dampak kognitif, anu klien dibasajankeun nu Global Fortune 500 mun Modal Usaha dibiayaan startups.

jasa agénsi na ', pikeun leuwih abad saparapat, geus mantuan Garner mimiti panggung sarta pertumbuhan pausahaan paparan brand signifikan, hasilna boh akuisisi atawa IPO, ku pangajen jumlahna leuwih $ 2.0 Milyar.

Bapak Chan mangrupakeun pengusaha serial, philanthropist, panulis jeung Malaikat investor. Anjeunna maén kalungguhan eksekutif konci mimiti on di nulungan ka pelopor sarta Usher dina duanana profésional digital audio jeung video digital téknologi pikeun ngarekam, siaran, cinematic sarta masangkeun industri produksi. Anjeunna ogé maénkeun peran eksekutif konci dina nulungan pikeun ngamekarkeun jeung téknologi gudang data pasar. tukang expansive na ngawengku opat puluhan taun kantos ngaronjatkeun kalungguhan eksekutif di operasi, ngembangkeun bisnis, rékayasa na jualan / marketing di téhnologi informasi, média & hiburan, neundeun jeung jaringan, sarta industri teknologi tinggi patali lianna.

Anjeunna mangrupa mentor aktif na panaséhat senior ka loba pausahaan ngadegkeun tur mimitian-up, a analis pasar / téhnologi, jeung boga tilu puluhan tina pangalaman dina ngembangkeun brand, konsultan manajemén, turnarounds parusahaan, iklan kreatif sarta hubungan umum.

A graduate of California Polytechnic State University (Cal Poly), San Luis Obispo; Mr. Chan is celebrating his 12th year as a Board of Director for the Fullerton College Foundation and recipient of the 2017 President’s Award for Outstanding Service in Business; 17th year as an Entrepreneur-in-Residence and mentor for the Small Business Institute at California State University Fullerton and incubators. Additionally, he is a volunteer member of DECA (Delta Epsilon Chi and Distributive Education Clubs of America); an advisor to the College of Engineering's Global Waste Research Institute and Center For Innovation and Entrepreneurship, Cal Poly, San Luis Obispo and a member of the President’s Green and Gold Society. Passionate about hospice care, he was the past Board President for the Healing Hearts Association; and is a regularly featured speaker at many MBA and Doctorate level lectures around the country. He has presented and published over 30 papers worldwide, is a book co-author, an Editorial Board Member for the Society of Motion Picture and Television Engineers, Senior Editor for Broadcast Beat and AV Beat Magazines, past Senior Editor for Computer Technology Review, and is a regularly featured Contributing Editor to many US and international trade publications for over 30 years.

Nempo jasa Dampak kognitif di www.cognitiveimpact.com. Curtis bisa ngahontal dina [EMAIL PROTECTED]; Kantor: (714) 447-4993 atawa [EMAIL PROTECTED]
Curtis Chan
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!