imah » wartos » Ekstraklasa milih Beureum Beureum salaku pasangan téknologi anyar pikeun Ekstraklasa.TV

Ekstraklasa milih Beureum Beureum salaku pasangan téknologi anyar pikeun Ekstraklasa.TV


AlertMe

Ekstraklasa SA, liga maén bal tingkat luhur Polandia, parantos milih perusahaan jasa média global ngarah Red Bee Media, salaku mitra téknologi na pikeun babarengan ngembangkeun Ekstraklasa.TV platform streaming. Évolusi tina Ekstraklasa.TV bakal dimimitian usum ieu, sareng parobihan utamina bakal aya hubunganana sareng interaktivitas anu langkung ageung sareng personalisasi, pamutahiran salajengna tina pangalaman pangguna, sareng nerapkeun modél iklan. Pembaruan kahareup dimaksudkeun pikeun kalebetkeun kamungkinan rék dilegakeun platform kalayan kontén olahraga tambahan (henteu ngan ukur patali maén bal) sareng integrasi tina Ekstraklasa.TV sareng jaringan kabel.

 

"Konsumsi média, khususna kontén pidéo, kalebet olahraga, gancang-gancang robih. Tingkat dimana pandemi mangaruhan kahirupan sosial ogé nyepetkeun tren ieu. Janten, urang nuju niténan pangsa pasar anu ngalirkeun platform streaming, pendalamna fenomena multi-layar, sareng kanaékan kasohor popularitas pidéo pondok tapi pikaresepeun, khususna di kalangan nonoman. Kami ngawaskeun parobihan ieu sareng ngarencanakeun nyandak platform OTT kami ka tingkat salajengna, nyayogikeun para penggemar Ekstraklasa.TV v.2.0 kalayan pungsionalitas anyar, sareng format video anu langkung ringkes, pikaresepeun, sareng euyeub inpormasi, "saur Marcin Animucki, Présidén Déwan Manajemén di Ekstraklasa SA.

Anjeunna neraskeun: "Pangalaman éta, khususna ti taun ka tukang, nunjukkeun yén pameget asing hoyong pisan nonton liga urang, janten ieu mangrupikeun alesan sanés pikeun urang teraskeun ngembangkeun sareng nyayogikeun pemirsa kontén anu langkung menarik, langkung cocog pikeun kabutuhan masing-masing. Eusi anu aya hubunganana sareng maén bal, ngaliput Ekstraklasa sareng, ka hareupna ogé cocog sareng Fortuna 1 Liga atanapi persaingan dina liga maén bal tingkat luhur awéwé Polandia - Ekstraliga, ogé pertandingan atanapi olahraga sanés. Kami parantos ngalaksanakeun ceramah awal sareng liga anu sanés sareng ieu bakal janten fokus kami dina belasan bulan payun. Ekstraklasa.TV, dikembangkeun ku kolaborasi sareng Red Bee, pastina bakal janten pangalaman visual sareng pangguna anu anyar pisan. "

Palebah Beureum mangrupikeun perkawis. 30 perusahaan asing sareng domestik anu ngintunkeun tawaranna dina tender multi-tahap pikeun pamekaran Ekstraklasa.TV, diayakeun ku Ekstraklasa.

Red Bee mangrupikeun perusahaan jasa média global terkemuka, sareng pasangan anu dipercaya pikeun sababaraha mérek média panguatna sadunya, ogé bisnis anyar, inovatif sareng pamilik kontén. Perusahaan tadina mangrupikeun bagian tina BBC sareng ayeuna dipimilik ku Ericsson. Unggal dinten, jutaan jalma di panjuru dunya mendakan, resep sareng terlibat sareng kontén anu disiapkeun, dikelola, disiarkeun sareng ngalirkeun jasa Red Bee. Perusahaan parantos kalibet dina peluncuran sababaraha jasa streaming dina sataun katukang, kalebet SportsTribal di Inggris, sareng Wnited, jasa streaming munggaran di dunya anu dikhususkeun pikeun maén bal awéwé.

"Lebah Beureum mangrupikeun mérek anu kabuktosan. Perusahaan gaduh seueur proyek inovatif dina portopolio na, éta wawuh sareng tren pasar sareng terang mana arah anu kedah dituju dina hal bisnis sareng téknologi. Éta dicirikeun ku mikir di luar kotak, inovasi, pamahaman anu hadé ngeunaan bisnis olahraga sareng ekspektasi pikeun panarima eusi. Kakuatan pasangan urang kalebet pangalaman sareng kasaluyuan anu ageung sareng kabutuhan Ekstraklasa sareng perusahaan produser kami, " saur Marcin Serafin, anu COO di Ekstraklasa Live Park.

Fans bakal tiasa ngalaman hasil munggaran kerjasama antara Red Bee sareng Ekstraklasa sateuacan usum 2021/22. Anu disayogikeun Ekstraklasa.TV bakal sayogi dina basa Polandia ngalangkungan www sareng aplikasi sélulér dina ios sareng Android. Saterasna, ku bantosan Red Bee, Ekstraklasa.TV ogé bakal sayogi dina sababaraha platform TV Smart, dimimitian ku LG, Apple, Android sareng akhirna Samsung.

"Kami senang janten bagian tina évolusi tina Ekstraklasa.TV sareng kami ngarepkeun nyumbang kana pamekaranana, ngalirkeun maén bal kualitas luhur Éropa pikeun pamirsa internasional sareng Polandia ngalangkungan platform OTT kami, "saur Steve Nylund, CEO Red Bee Media. "Kami tiasa ningali pertumbuhan anu jelas dina dalil langsung-ka-konsumen sapertos kieu, dimana mérek sapertos Ekstraklasa ngamanpaatkeun kasempetan pikeun nyambungkeun sareng penggemarna, sareng monetisasi hak konténna."

nu Ekstraklasa.TV halaman wéb diluncurkeun dina usum panas 2019, sareng ayeuna gaduh sakitar 200 rébu pangguna anu kadaptar di sakumna dunya. Éta ngamungkinkeun - saatos mésér langganan atanapi aksés bayar-per-titingalian pertandingan - para pameget di mancanagara (kecuali pikeun nagara-nagara anu ditutupan ku lisénsi penyiaran eksklusif) pikeun nonton sadayana pertandingan PKO Bank Polski Ekstraklasa sacara langsung. Salaku tambahan, peminat maén bal ngagaduhan aksés kana seueur kontén pidéo tambahan, sapertos sorotan atanapi acara anu paling pikaresepeun dina gim. Fans Ekstraklasa di Polandia gaduh aksés gratis kana halaman wéb ku sorotan tina sadaya kaulinan sareng matéri pidéo sanésna, kajabi siaran langsung.


AlertMe
Ulah nuturkeun link ieu atawa anjeun bakal ngalarang tina situs!