imah » wartos » El Camino: Pilem Badag Anu Ngaduruk Masih Campur Crystal-Hébat sareng Lectrosonics

El Camino: Pilem Badag Anu Ngaduruk Masih Campur Crystal-Hébat sareng Lectrosonics


AlertMe

Albuquerque, nm (Nopémber 5, 2019) - El Camino: Film Breaking Bad premiér sacara global sacara global dina Netflix kéngingkeun penggemar séri anu mana éta didasarkeun. Campuran sora Produksi Phillip Palmer sacara éksklusif hurung Lectrosonics Digital Hybrid Wireless® kanggo ngarekam ampir sadaya dialog sareng seueur sora-sora anu saé jeung ambien anu biasana bakal katambah dina produksi pasualan. Labélna nyertakeun tilu sistem modular modéren widigand 2, dalapan pemancar SMV pikeun mics awak, opat HMA plug-on pemancar pikeun boom sareng mics tutuwuhan, sababaraha UHs anu langkung kolot anu dianggo pikeun 'sora Allah,' dina set, sareng sababaraha pamancar LT pikeun komunikasi jabatan sora.

"Jaringan Wideband penting upami spéktrum beuki rame anu kedah urang damel sareng dinten-ayeuna," saur Palmer, "jadi Lectrosonics Venue 2 mangrupikeun pilihan anu jelas. Éta sasis rackmount anu tiasa nahan dugi genep modul panampi, sahingga anjeun tiasa nyampur sareng cocog kisaran dumasar kana pamancar sareng blok frekuensi anu anjeun anggo. "

Éta kamampuan wideband-sareng kasohor Lectrosonics nalika datang ka panampi-transmitter anu masangkeun sareng gentos gancang frekuensi, bakal meunang deui waktos deui. “Jalma anu biasa syuting di New York atanapi Los Angeles ngawartosan, 'Kudu hébat janten kaluar aya di kulon liar dimana anjeun gaduh gelombang udara gratis,' ”anjeunna ngajelaskeun. “Nyatana, aya seueur RF di na caket Albuquerque. Aya seueur militér, industri, sareng sumber push-to-ngirimkeun sumber sapertos walkie-talkies. Naon anu bakal dijalankeun kabuka énjing-énjing tiasa ngaganggu soré. Frekuensi ketangkasan anu Lectrosonics nyayogikeun tos disimpen bacon abdi dina sababaraha waktos! "

Kéngingkeun Lectrosonics 'panjang dina kakuatan kaluaran pamancar anu dipasihkeun, sareng kualitas sora na, anu paling ngingetkeun Palmer. "Éta daging sareng kentang merek, ku pamanggih kuring. Éta jadi bersih sareng diandelkeun. Rentang hebat sareng sadayana, tapi upami sinyal teu saé hadé, éta henteu masalah. Kuring di modeu 100-milliwatt tina waktos, sareng dina waktosna, sapertos pikeun mobil-mobil-mobil, urang bakal naekeun kana saparapat-watt. Tapi tetep wattage anjeun langkung handap ngamungkinkeun anjeun tumpukan salian jalur nirkabel anjeun tiasa dina spéktrum anu rame. Éta di mana Lectrosonics parantos janten juara. "

Kalenturan ieu ngantepkeun tim ngarékam seuseueurna dialog dina waktos nyata, anu biasana cocog pikeun nyandak pagelaran anu hadé. "Kami leres pisan tiasa ngirangan kabutuhan ADR kusabab Lectrosonics. Kuring nempatkeun pék awak dina dulur kajaba karakter anu ngagem baju anu minimal henteu aya waé. Gaduhan mikroba dina sadaya palaku dina unggal waktos sok ngirangan kasempetan yén ucapan batur bakal dikubur di lingkungan. Éta ogé masihan kami lagu anu kapisah pikeun redaksi pikeun digawé sareng acara anu palaku tumpang tindihna nalika nyarios. ”

Kanyataanna, kreativitas ieu dilarapkeun ku seueur sora non-dialog ogé - jenis anu paling produksi bakal nambihan ngagunakeun desain sora komputer sareng Foley. Dina adegan frenetic dimana Jesse rusak kana apartemen sakali-sakali Todd pikeun mendakan kas artos anu anjeunna terang disumputkeun di dinya, Palmer ngajelaskeun kumaha "Aaron Paul leres-leres ngabungkus. Teras teras beralih kana tempoan dasar layar lebar ieu, dimana anjeun ningali seueur-unggal Jesses ngaleupaskeun sababaraha kamar sakaligus. Lambangna dina panawaran frékuénsi ku cara ieu mangrupikeun ideu anu saé pikeun [panulis sareng sutradara] Vince Gilligan kritik desainer produksi Judy Rhee. Pakakas éta leres pisan - aranjeunna ngawangun éta sapertos, kalayan kaméra lebar ngalayang 60 sukuna dina hawa. Diarah janten, urang henteu tiasa ditembak, janten kuring mikropon nirkabel ditanem di mana waé. Pasangkeun hal-hal anu ditingkatkeun, tapi lolobana naon anu anjeun nguping dirékam dina setel. Vince mikanyaah ka sora anu nyata, sareng Lectrosonics hayu urang nampi sagala. ”

"Kami ngalakonan perkara anu sami sareng kendaraan, sapertos Chevy El Camino dina judulna," Palmer terus. "Kami tiasa nampi sora sadaya mobil nyata tinimbang henteu uih deui sareng ngarékaan."

Sapertos séri anu asli, El Camino nampilkeun sababaraha lokasi dina lingkungan anu ekstrim. Ditanya kumaha alat-alatna disababkeun dina kaayaan éta, balok Palmer, "Kuring masang barang ieu pikeun ngarobih. Gear Lectro parantos nyétang saé dina taun-taun éta nalika kuring lirén salembar, éta ku cara ngagaleuh éta tinimbang nempatkeun kana boneka. Unsur séjén nyaéta, palayananna fenomenal. Dina kajadian anu jarang aya anu ngarobih, kuring henteu tiasa nginten hiji waktos aranjeunna henteu acan tiasa ngalereskeunana. Kuring parantos nyandak barang-tempat di tempat-tempat, kotor kotor, kabulosan, dielemkeun, sareng Lectrosonics parantos tiasa ngajantenkeun aranjeunna sapertos anyar-sering langkung gancang tibatan anu kuring kantos rencanana. Abdi henteu kantos milih produsén anu béda pikeun alat nirkabel abdi. ”

El Camino: Film Breaking Bad nampi sékrési teater anu kawates sareng ayeuna ngalirkeun dina Netflix.

ngeunaan Lectrosonics
Muhun dimangfaatkeun dina pilem, siaran, sarta téater komunitas teknis saprak sistem mikropon nirkabel 1971, Lectrosonics jeung produk ngolah audio nu dipaké sapopoé di aplikasi misi-kritis ku insinyur audio akrab jeung kumawula parusahaan keur kualitas, layanan palanggan, sarta inovasi. Lectrosonics narima hiji Akademi ilmiah sarta Téknis Award pikeun anak téhnologi Wireless® Hybrid Digital sarta mangrupakeun produsén AS dumasar di Rio Rancho, New Mexico. Didatangan pausahaan online di www.lectrosonics.com.


AlertMe