imah » wartos » Rocketman Elton John's Kelas kalawan DaVinci Resolve Studio

Rocketman Elton John's Kelas kalawan DaVinci Resolve Studio


AlertMe

Fremont, CA- Juni 20, 2019 - Blackmagic Desain ayeuna parantos ngumumkeun yén DaVinci Resolve Studio na digunakeun sapanjang pipa warna na dina biopik musik anyar Paramount ngeunaan taun anyar narajang Elton John urang ku Marv Films & Rocket Pictures teras diarahkeun ku Dexter Fletcher.

Diirénkeun ku DP George Richmond, BSC, Rocketman on set workflit DIT dikembangkeun sareng diurus ku Onset Tech urang Joshua Callis-Smith sareng Goldcrest Post nanganan DI final sareng online. Coloris senior Rob Pizzey nanganan kelas pada pangajén dina Dolby Vision HDR Doméstik sareng Téater, kitu ogé SDR Rec 709 sareng Russ White sareng Daniel Tomlinson ngalengkepan online.

Pizzey sareng Richmond mimiti produksi sateuacanna ku nerangkeun acara LUT utama dina uji coba dimana béda lénsa, kénging esposisi sareng setelan cahaya dites tina unsur-unsur tina desain produksi film éta. "Tilu variasi LUT teras teras dilakukeun dina sababaraha penguanuan, sabab dasar film katingal sapanjang set DIT, di mana kuring mantuan nyiptakeun kelir arc halus pikeun kaluritan dina pilem urang pikeun nginpokeun ka naratif pangganti," wartoskeun Callis-Smith.

Nambahkeun: "Lab dailies urang ngandelkeun pangaturan setélan Blackmagic eGPU pertama kalina, anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahontal gancang hasil péngkolan nganggo 5K iMac via Thunderbolt 3, padahal datang kana encoding H.264," ngajelaskeun Yosua

Sakali produksi parantos réngsé, Richmond sareng Pizzey milih 350 masih tiasa nampi film tina nyieun bibel warna kanggo kelas akhir. Aranjeunna lajeng méakkeun dua dinten kanggo milih katingal anu beda-masing pikeun tiap adegan sateuacan saencan dua minggu henteu nguntungkeun prosés Rob, anu Rob digaleuh katingal-béda kana estetika berwarna dina bibel kelir bari nanganan henteu mundur énggal sareng seueur urutan épé visual dimana diperlukeun.

"Urang hayang ngeunteung kana narasi dunya sareng rada muted, desaturated dunya kanggo Reggie ngora," nyebutkeun Rob. "Terus, nalika film kéngingkeun dunya Elton na teu kaluar tina kadali, warna Pops langkung sareng lénsa céncén digunakeun dina rasa ngarasakeun vibrant kalawan flares kaleuleuwihan."

"Kuring Tujuan pikeun ngajaga lemes katingal kahontal ku lenses vintage, mastikeun moal balik teuing kana tungtung handap kurva," nambihan Rob. "Kanggo hiji pamandangan, urang miharep ngadamel katingal di mana sadayana muted iwal Elton sareng Reggie. Aya cangkir warna dina tempat rusuh pamandangan. Imah bumi bata beureum, aya di kebon sepi di kebon, sarta penari maké kétét. Pikeun ngahontal tampilan anu diperyogikeun, kami ménta VFX pikeun ngadamel mattes pikeun ngabantosan urang pastikeun kelas éta teu leihan kana aksara lianna sapanjang rutin tari. "

Pencét Fotografi

Poto Produk DaVinci Resolve Studio, Blackmagic eGPU sareng sakabeh sanés Blackmagic Desain produk nu aya di www.blackmagicdesign.com/media/images.

kira-kira Blackmagic Desain

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic Desain'S DeckLink newak kartu dibuka revolusi di kualitas sarta affordability dina produksi pos, bari parusahaan Emmy ™ pangajén unggul produk koreksi warna DaVinci geus didominasi televisi jeung pilem industri saprak 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain boga kantor di AS, UK, Jepang, Singapura jeung Australia. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe