imah » wartos » ENCO Ngaktifkeun Captions Live Lip-Synced kalayan Peningkatan EnCaption4 Anyar

ENCO Ngaktifkeun Captions Live Lip-Synced kalayan Peningkatan EnCaption4 Anyar


AlertMe

Ngadok di NAB Tembongkeun New York, kamampuan antosan video terintegrasi anyar dina solusi captioning otomatis ngahasilkeun latensi anu wujud dina feed live captioning

Southfield, MI, Oktober 16, 2019 - Panas kana tumit anu suksés pisan di IBC2019 di Amsterdam sareng Radio Show di Dallas, ENCO nuju ka NAB Tembongkeun New York kalayan kamampuan anyar anu kuat dina kameunangan-panghargaan na enCaption4 sistem caption otomatis. Pameran dina stan N355 ti Oktober 16 ka 17, perusahaan bakal ngumumkeun fitur tundaan video énggal anu ngamungkinkeun sinkronisasi kelas cap lip-singkronisasi sanajan ngaturkeun feed langsung. Perbaikan anu nembe di debut bulan IBC dina bulan kamari ogé bakal disampurnakeun.

Platform anu ditetepkeun ku software enCaption4 ngamungkinkeun panyiar sareng produsén kontén gancang, gampang sareng épéktip tambihan katutup anu kabuka atanapi kabuka pikeun cicing sareng eusi anu tos dirékam. Peningkatan panganyarna na ngabantuan para nasabah nungtun tangtangan industri dina captioning program live langsung. Nalika caption bisa saluyu sareng biantara anu pas dina produksi pos tina eusi dumasar file, hakekat captioning hirup anu kantos dihindarkeun sapertos singkronisasi pasti. Ngolah pidato-to-teks tina kecap atanapi frasa henteu tiasa dimimitian dugi ka parantos diucapkeun, sareng nyandak konteks kecap anu sakurilingna akurasi transkripsi langkung ageung nambihan laten ieu.

Kamampuhan terbaru enCaption4 ngarobih watesan ieu, sacara efektif nyinkronkeun kaperluan langsung nganggo kecap anu diucapkeun. Anu parantos dianggap seueur pikeun ngaminimalkeun jarak antara ucapan sareng hasil tina hasil anu ngahasilkeun, enCaption4 tiasa ayeuna ngalambatkeun video sareng audio anu aya ku lilana anu bisa dikonfigurasikeun ku pamaké pikeun nyayogikeun alignment sapertos lip. Dua dugi ka opat detik reureuh pidéo sacara umum cekap pikeun nyayogikeun precision temporal anu dipikahoyong, tapi ku netepkeun waktu reureuh langkung lami, para nasabah tiasa milih ngalegaan jandela analisa audio pikeun ningkatkeun pidéo akurasi pidato-to-teks anu kasohor.

"Broadcasters parantos lami nganggap panyingketan caption anu sapertos lip-sink pikeun eusi langsung salaku 'grail suci' Captioning katutup, khususna pikeun program sapertos newscast sareng acara olahraga, ”saur Ken Frommert, Présidén ENCO. "Kami bungah pikeun ngajantenkeun ieu kanyataan sareng integrasi kagunaan antosan video anu lancar dina jero enCaption4. Ayeuna, para nasabah tiasa nyandak feed langsung sareng kéngingkeun dicerminkeun, versi captioned luar, sadaya liwat sistem anu sanés. "

Fungsionalitas antosan video terintegrasi nyaéta unsur konci tina patén otomatis captioning ENCO, sareng tiasa diterapkeun dina pilihan kaluaran enCaption4. sistem enCaption4 ngalebetkeun janten opsional, DoCaption-internal, internal caption katutup kartu encoder sacara otomatis kaluaran sinyal SDI sareng kapsyen anu disegerakeun dipasang, sedengkeun unit enCaption4 sanés anu dilengkepan ku kaluaran SDI tiasa ngintunkeun video anu ditunda ka panyandi caption éksternal. Lepatan pidéo ogé tiasa dianggo pikeun align caption kabuka anu ditindihkeun atasan-web anu dituju sareng aliran NDI output®.

NAB Tembongkeun Hadirin New York ogé bakal ningali debut Amérika Kalér ngeunaan kamampuan tanda baca canggih enCaption4. Sacara signifikan ningkatkeun akurasi sareng kabaca transkrip, tanda baca enCaption4 sacara hadé ayeuna ngadukung karakter kalebet eureun, koma, tanda seru sareng tanda tanya. Parangkat lunak intelektual ngadeteksi kontéks anu ngurilingan jeda sareng memicu kecap pikeun nyelapkeun tanda baca sareng kapitalisasi anu cocog, ngabantosan pemirsa langkung saé henteu ngan ukur mana kecap anu diucapkeun, tapi ogé kumaha anu disarioskeun.

Fitur enCaption4 anyar anu dipidangkeun bakal kaasup antarmuka jadwal anu ditingkatkeun; API Wéb pikeun integrasi pihak katilu; kamampuan pikeun ngadeteksi perobalan antara sababaraha speaker bahkan dina jero hiji campuran campuran; sareng perbaikan salajengna pikeun sistem luar biasa sareng kacepetan.

ngeunaan ENCO

Diadegkeun dina 1983, ENCO naratas pamakéan nu basisna komputer, automation audio jeung program digital pikeun stasiun radio sarta studio TV. Pausahaan saprak geus mekar garis produk na meuntas sagala aspek dinten ieu otomatis siaran jeung produksi workflows, kaasup ditutup-Captioning, radio visual, minuhan audio, instan playout media, kontribusi jauh, sarta dumasar-awan streaming wéb. Na dua sistim andalannya, Pa sarta cimahi, mawa pangalusna reliabilitas, ongkos-efisiensi industri sarta operasi intuitif jeung radio jeung TV operasi otomatis di sakuliah dunya. ENCO ieu kantor pusatna di Southfield, Michigan AS jeung nahan jaringan distribusi global, tambah jaringan tumuwuh tina partnerships kalawan ngical paralatan Industri lawanna. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka: www.enco.com.


AlertMe