imah » wartos » ENCO WebDAD Ngaktifkeun Workflows Operasi Jauh Anyar kanggo Broadcasting Baker

ENCO WebDAD Ngaktifkeun Workflows Operasi Jauh Anyar kanggo Broadcasting Baker


AlertMe

Penyiar Arkansas neraskeun operasi tanpa watesan dina pandémik COVID-19

Novi, MI, 2 Juli 2020 - Parantos di payuneun ngaktifkeun operasi siaran jauh, ENCOSolusi kontrol automasi radio basis WebDAD dumasar-buktina ngabuktikeun idéal pikeun penyiar anu kapaksa transisi ka modél produksi jauh dina pandémik COVID-19. Broadcasting Baker, didasarkeun di Fort Smith, Arkansas, mangrupikeun panyiar sapertos kitu pikeun nangkep kamampuan anu kuat WebDAD. Nyoko kana WebDAD ngawenangkeun stasiun unggulan KISR (FM) sareng KREU (FM) - hiji-hijina stasiun basa Spanyol di Northwest Arkansas - kanggo neraskeun operasi on-air tanpa gangguan atanapi wates.

WebDAD ngagambarkeun visi "studio in a cloud" ENCO, sareng ngempelkeun sadayana anu diperyogikeun pikeun ngadukung produksi jarak jauh profesional pikeun radio langsung. Operator tiasa ngendalikeun aliran pamrogramanna ti bumi nalika di karantina - ogé di jalan - sareng sambungkeun langsung ka sistem automasi DAD ENCO di studio siaran resmi ngalangkungan platform virtualisasi WebDAD. Salaku salah sahiji pendukung asli DAD, transisi Baker Broadcasting kana WebDAD mangrupikeun penyuluh alamiah pikeun staf produksi sareng produksi.

"Kadatangan pandémik COVID-19 mekarkeun kami pikeun milari cara anyar pikeun ngatur beban kerja kami," saur Ayrton McPhail, Kepala Insinyur, Baker Broadcasting. "Kauntungan tina WebDAD nyaéta kurva belajar gancang-gancang pikeun insinyur sareng DJ, khususna anu akrab sareng sistem studio DAD. Staf urang jarak jauh tiasa nyambung ka tempat kerja sareng Koordinat otomatisasi ti bumi. Kamampuhan pikeun langsung ngupingkeun file audio kana rotasi ogé mempermudah program urang. Ieu mangrupikeun solusi anu optimal pikeun mastikeun siaran diteruskeun sanaos kasusah dikaluarkeun. "

McPhail mangrupikeun sababaraha padamelan anu diidinan di lapangan hampir dua bulan, dibandingkeun sareng staf 20 anu biasana hadir. Éta masihan McPhail pandangan langsung kana kumaha WebDAD dioperasikeun sareng sistem DAD studio. "Sagalana dihijikeun sacara lancar," saur anjeunna. "Fungsi inti sareng fitur DAD sadayana hadir, kalayan bédana panggedéna salaku tampilan anu seger sareng diropéa pikeun operator anu nganggo sistem."

McPhail ngaharepkeun sababaraha perbaikan salajengna pikeun operasi produksi jauh maranéhanana sabab ENCO nambihan fitur ka WebDAD. Anjeunna gancang nunjukkeun yén set fitur rupa-rupa WebDAD kuat sareng kuat, kalayan aksés langsung ka sadaya pustaka, unggah langsung file audio (tinimbang aplikasi pihak katilu), kamampuan pikeun ngalacak jarak jauh, sareng pilihan pikeun ngarekam audio di-aplikasi. Fitur ieu ngamungkinkeun pikeun aliran kerja anu fleksibel sareng spontan anu tiasa ngabantosan stasiun radio dina sababaraha operasi anu sasarengan.

Sadaya kamampuan ieu masihan WebDAD sacara saé dina aplikasi anu saingan, dina pandangan McPhail. "Hatur nuhun kana aksés otomatisana anu lengkep, kami tiasa tetep ngajalankeun tanpa gangguan," saurna "Aya ampir henteu aya bedana antara damel ti bumi sareng stasiun kanggo karyawan Baker, kecuali kamampuan pikeun nyiarkeun di pajama anjeun."

Éta henteu hartosna yén WebDAD bakal dipiceun nalika pandémik tungtungna tetep. Nalika nilai platform WebDAD tepat pisan, McPhail ngaharepkeun pamakean neraskeun sanajan transisi Baker Broadcasting balik deui kana operasi bisnis langkung tradisional. "Poé gering mangrupikeun hal anu baheula," anjeunna guyon. "Aya saeutik musabab pikeun henteu ngalakukeun padamelan anjeun sareng aksés jauh WebDAD. Tambih Deui, éta mangrupikeun sistem anu pikaresepeun pikeun dianggo. "

ngeunaan ENCO

Diadegkeun dina taun 1983, ENCO naratas panggunaan komputer basis, audio digital sareng program otomatis kanggo stasiun radio sareng studio TV. Perusahaan ieu parantos mekar baris produk anu meunang pangajén pikeun ngalangkungan sagala aspek tina siaran otomatis sareng alur produksi produksi, kalebet katutup sareng kabuka captioning, radio visual, patuh audio, playout média instan, kontribusi jauh, sareng streaming web basis awan. Éta ogé ngahasilkeun mangpaat captioning dipatenkeun sareng inovasi playout audio / video kana lingkungan AV profésional kalebet kamar konperénsi, aula kuliah, arena olah raga sareng tempat acara. Kanggo inpo nu langkung lengkep, mangga kunjungan: www.enco.com.


AlertMe