imah » diulas » Encoder Hardware Compact VITEC Ngidinan Penyiar Pikeun ngalirkeun video Kualitas HD / SD

Encoder Hardware Compact VITEC Ngidinan Penyiar Pikeun ngalirkeun video Kualitas HD / SD


AlertMe

 

Satiap eusi visual anu disiarkeun ku panyiar mangrupikeun perwakilan merekna sareng sora anu aya di tukangeunana. Eusi kedah janten saé sareng parantos gaduh seueur nilai éstétis pikeun masalahna. Nanging, pikeun anu kajantenan éta, penyiar butuh alat anu pas pikeun nyayogikeun konténana anu langkung saé sareng nampi panyiar anu langkung ageung. Langkung saé penyiar tiasa nampilkeun diri, langkung seueur pangaruh anu bakal eusi, sareng perusahaan sapertos VITEC tiasa ngabantosan sareng séwang-séwangan Encoder MGW Ace.

 

kira-kira VITEC

 

 

Kusabab 1988, VITEC parantos kantos janten pamimpin sadunya dina larutan solusi streaming-tungtung-video. Pikeun leuwih ti tilu puluh taun, perusahaan parantos panyadia kanggo siaran, militer sareng pamaréntah, perusahaan, tempat olahraga sareng tempat hiburan, sareng tempat-tempat ibadah. VITEC urang H.265 (HEVC) sareng tawaran H.264 mangrupikeun hal anu paling luas di pasar kalayan parabot encoding sareng dekoding. IPTV solusi pikeun desktops tur alat nu bagerak, sarta kartu PCI kalawan SDK pikeun proyék-proyék integrasi. VITEC urang solusi video digital intuitif tiasa diluyukeun sareng kabutuhan pasar unik unggal konsumén. Aranjeunna nganteurkeun téknologi anu gampang dianggo anu mastikeun kualitas luhur, low-latency HD pidio, motret acara langsung sareng dirékam pikeun distribusi anu lancar dina seueur format iraha wae, dimana waé, mana waé alat. Jeung maranéhna Compact HEVC & H.264 Hardware Encoder, MGW Ace teu aya bedana.

 

 

VITEC's MGW Ace Kompas Hardware Encoder

 

 

VITEC's MGW Ace mangrupikeun énkoder hardware H.265 / H.264 munggaran di dunya dina grade-professional, tapak suku handap, alat streaming kompak. Énkoder ieu ngagaduhan komprési HEVC hardware sacara real-time 100%, anu ngamungkinkeun pangguna ngalirkeun pidéo 1080p kualitas-siaran kalayan tabungan bandwidth 50% dibandingkeun standar H.264 ayeuna. The MGW Ace ieu Powered by VITEC HEVC GEN2 + encoder, sareng codec ayeuna ngadukung streaming Ultra-Low Latency (ULL) dina HEVC kanggo latency kaca-ka-kaca dugi ka 65ms.

MGW Ace méré pamaké leuwih efisiensi ku nganteurkeun kualitas anu pangluhurna IPTV aliran leuwih satelit tautan, jaringan swasta, sareng liwat internét. Tingkat ékspansi ieu dibangkitkeun tina siaran warta langsung di sawah, titik-ka-titik kontribusi dina HD video, live streaming ti, atanapi dina tempat olahraga kanggo nyebarkeun imajinasi militer-kritis militer.

nu Encoder MGW Ace ogé nyayogikeun kualitas pidéo HEVC anu paling saé-kelas dugi ka 4: 2: 2 10-bit sareng laten encoding dugi ka 10ms dina modeu ULL pikeun 65ms kaca anu pikaresepeun pikeun latency kaca. Éta ogé ngagunakeun konsumsi kakuatan rendah dibandingkeun enkoder HEVC basis software anu ngajalankeun dina server multi-CPU ageung. The Encoder MGW Ace ngamungkinkeun pikeun enkoding HEVC generasi penerus saluareun kamar pangladén sareng kana sawah pikeun aplikasi Broadcast kalayan integrasi gampang pikeun ngangkut kasus, treuk TV, kasus portabel, kendaraan, sareng pesawat.

nu Encoder MGW Ace mangrupikeun sistem panyebaran HEVC ISR HERC ISR sadayana pikeun nampi sertifikasi JITC, anu mastikeun pangiriman stream IP HEVC MISB-Patuh. Encoder ieu ogé ngagaduhan sokongan metadata militér KLV / STANAG, anu ngamungkinkeun lembaga pamaréntah sareng militer sacara nyirorot nyuda panggunaan bandwidth sacara dramatis bari nganteurkeun kualitas pidéo anu langkung luhur pikeun sagala Kasadaran Situasional (SA) atanapi Intelijen, Surveillance and Reconnaissance (ISR) misi.

Sababaraha aplikasi MGW Encoder kalebet:

  • satelit Berita ngumpul jeung Lapang Broadcasting
  •  Kontribusi low Latency Point-to-Point tina jaringan naon waé
  •  Jauh / Dina produksi Imah (REMI) langkung seueur link transmisi atanapi Internét
  •  Aliran Kasadaran Situasional sareng kontén FMV nyayét sareng LAN sareng WAN
  •  Potret Kaamanan sareng Pengawasan (ISR) tina duanana kendaraan taneuh sareng hawa
  •  pinuh HD 1080p ngawaskeun sareng Komando sareng Kontrol
  •  Encoding sareng multicasting High-Res HDMI / DVI / Sumber komputer
  •  Ngabagi pintonan layar PC dina IP sareng pangguna lokal sareng jauh
  •  Ngalebetkeun Video Motion Full ka Desktop, TV sareng Alat Mobile liwat pipa-kawates bandwidth

Kanggo inpo langkung lengkep ngeunaan MGW Ace Encoder, kunjungan www.vitec.com / produk / MGW-Ace.

 

Naha Pilih: VITEC

 

 

Upami profésional damel di industri siaran gaduh potongan kontén anu badé nyebarkeun, teras angkat VITEC bener teu aya brainer. Dina tilu puluh taun saatosna, VITEC parantos janten panaratas dina ngararancang sareng pabrik hardware sareng software pikeun encoding video, dekoding, transcoding, catetan, konvérsi, arsip, sareng streaming IP. Ngadeg salaku modél inovasi, VITEC parantos hasil salaku perusahaan munggaran anu nyangking téknologi komprési HEVC bandwidth-efisien kana lapangan kalayan alat streaming portabel. Inovasi jinis ieu mangrupikeun panyiar jenis anu diperyogikeun upami aranjeunna hoyong nyandak merekna sareng eusi anu nyerepkeun deui sareng pamirsa langkung ageung.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep ihwal VITEC, Didatangan www.vitec.com / bumi.


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)