imah » wartos » Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio

Encoder Monro Matrox Ngahasilkeun ku Produksi Cloud-based sareng Vimeo Studio


AlertMe

AMSTERDAM, Belanda - Séptémber 13, 2019 -Di IBC 2019 (Nangtung B15, Hall 7), Matrox® sareng Vimeo bakal ngiringan pasukan pameran pikeun ngalaksanakeun aliran produksi video multi-kaméra dina jaringan umum. Téknologi kolaborasi ieu bakal Fitur na Matrox Monarch EDGE encoder ngirimkeun opat Penuh HD kaméra feed ka Vimeo Studio 6 Live Production Switcher perangkat lunak pikeun siaran-kualitas, produk-produk multi-kaméra ogé efektif pikeun streaming acara live.

Matrox Monarch EDGE ngamungkinkeun anjakan paradigma kumaha produsén acara live nyiptakeun kontén multi-kaméra anu hadé nganggo kakayaan méga. Encoder anu kuat ieu ngaronjatkeun efisiensi operasional bari ngaminimalkeun ongkos di situs ku ngajaga bakat sareng / atanapi kru produksi di studio. Monarch EDGE 4K UHD / multi-HD, encoder low-latency ngirimkeun nepi ka opat singkronisasi, aman tina kaméra kaméra 1920x1080p60 tina sawah ka sistem produksi dumasar-awan pikeun ngahasilkeun program live anu bermutu kualitas luhur. Produksi dumasarkeun awan hartos langkung seueur staf produksi sareng alat-alat anu diperyogikeun di sawah, nurunkeun biaya perjalanan sareng biaya logistik.

Vimeo Studio ngamungkinkeun produksi multi-kaméra jauh ku narima sumber video tina IP, kalayan switch input, transisi, grafis, playback klip, ngarékam ISO, nyampur audio, sareng host fitur produksi anu sanésna dilakukeun dina solusi software. Hal ieu ngamungkinkeun sumberdaya disebarkeun di mana waé di dunya sareng ngabuka poténsi pikeun épéktipitas anyar kalayan produk-produk tradisional dibatesan ku tungtutan premis. Kaluaran anu réngsé teras tiasa disalurkeun langsung dina platform Vimeo sareng simulcast kana jasa sapertos Facebook sareng YouTube. Perangkat lunak studio kaasup sareng langganan Vimeo Premium.

"Perangkat lunak Vimeo Studio Live Production Switcher sareng kolaborasi Matrox Monarch EDGE ngarobih cara produsen acara live tiasa ngabagi kontén sareng pamirsa," saur James Page, diréktur ngembangkeun bisnis, Vimeo. "Aliran kerja anu ringkes tapi diperkirakeun anu dilengkepan ku sadaya panyekodan multi-aliran penting, switching kaméra multi, sareng kamampuan grafis pikeun nganteurkeun produk kelas anu saé.

"Kemampuan streaming sareng sinkronisasi anu kuat Matrox Monarch EDGE, digabungkeun sareng perangkat lunak Studio Live Production Switcher, nyayogikeun kalenturan anu pernah dilakukeun pikeun produksi acara langsung," saur Alberto Cieri, diréktur senior sales and marketing, Matrox Video. "Kombinasi anu efektif ieu masihan produsen acara langsung platform anu gampang tur efisien ti mana nyebarkeun video kualitas pangluhurna di luhur IP-sareng seueur deui, ngingetkeun tabungan biaya diserep ku tetep langkung seueur staf sareng alat di-imah."

Ngeunaan Matrox Video
Matrox Video nyaéta téhnologi jeung pamimpin pasar dina widang 4K, HD, sareng SD na vidéo vidéo vidéo sareng software pikeun gancangan éncérasi H.264, ngédit péditan, audio / video input / kaluaran, ngalirkeun data, konversi sinyal A / V, server newak / playout, sistem kanal-in-a-box, sareng CGs. Teknologi-unggul pangajén Matrox's kakuatan kakuatan sauntuyan pinuh layar platform kreasi sareng pangiriman anu dipaké ku siaran, telcos, operator kabel, fasilitas pos-produksi, produser acara live, videographers, sareng professional A / V di sakuliah dunya. Diadegkeun dina 1976, Matrox nyaéta perusahaan anu pribadi di kantor puseurna di Montréal, Kanada. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, buka www.matrox.com/video.

Kontak Matrox Media:
surélék: [EMAIL PROTECTED]
Tel: + 1 (514) 822-6000
website: www.matrox.com/graphics


AlertMe