imah » wartos » Encoding.com Publishes na 2016 Global Media Format Laporan

Encoding.com Publishes na 2016 Global Media Format Laporan


AlertMe

Encoding.com ngarilis laporan pamrosesan média kadua na anu nyorot tren konci dina pamrosesan média awan sareng workflows.

SAN FRANCISCO, CA- Januari 27, 2016- Encoding.com, jasa ngolah média awan sadunya, ngarilis taunan kadua na laporan analisa tren format video pikeun wéb, mobile, siaran sareng distribus OTT. Laporan ieu nyertakeun susunan data anu ngalangkungan volume ageung tina langkung seueur 3000 Encoding.com nasabah média sareng hiburan sareng kalebet tingkat popularitas sareng tren bersejarah dina kategori video sareng audio codec / wadah, format caption tutup, resolusi layar pang anyarna, téknologi bitrate adaptif , DRM kerangka sareng dua kategori anyar, format audio sareng gudang awan.

Laporan éta, anu ngevaluasi gedong padamelan transcoding anu dikembangkeun ku perusahaan panyandi utama, tujuanana pikeun ngadidik penerbit kontén sareng pamekar kontén dina pormat sareng standar anu kasohor ayeuna anu kedah dipertimbangkeun pikeun dianggo, sareng tren naon anu bakal diarepkeun dina 2016. Sababaraha hasil penting tina laporan nyaéta:

  • Nyoko nyababkeun awan na parantos ningkat sacara signifikan diantara perusahaan média sareng hiburan utama kusabab kecepatan transit anu pikaresepeun sareng faktor-faktor anu sanés.
  • H.264 terus ngadominasi salaku codec pituin pikeun wéb sareng video mobile kalayan panggunaan 72%.
  • WebM parantos teras mundur salaku pamimpin na nganteurkeun pidéo HTML5 ka Chrome, Firefox, sareng Opera.
  • H.265 (HEVC) nunjukkeun kamekaran tetep tapi tetep henteu ngadukung ti saurang pamaén industri utama, sedengkeun Flash parantos turun dina pamakean.
  • Broadcast sareng ngedit codec nunjukkeun pertumbuhan 50% dina panggunaan dina méga.
  • Captions Tutup terus nunjukkeun sacara umum sanajan distribusi antara format anu terkemuka di ruang angkasa, sareng SRT gaduh pangsa pasar anu pangluhurna. Pausahaan ogé ningali paningkatan output captioned taun ieu.
  • 4K ampir dua kali aya kamekaran ti taun ka tukang tapi masih tebih janten kaluaran résolusi layar anu paling sering dianggo.
  • HLS terus janten standar anu dominan pikeun streaming Adaptive Bitrate (ABR), usurping 71% tina jumlah total pamrosesan ABR perusahaan.
  • WideVine (Klasik) mangrupikeun téknologi DRM dominan anu dianggo kalayan 63% tina jumlah volume pamrosésan DRM.
  • HE-ACC mangrupikeun codec audio anu paling sering dianggo pikeun desktop sareng mobile, sareng perusahaan ningal kanaékan panggunaan AC3 ti taun ka tukang.
  • Amazon nuju jalan dina pangsaéna neundeun pasar saham sareng Akamai di tukangeunana.

"Encoding.com cukup beruntung pikeun kakawasaan alurahan média méga pikeun sababaraha média panggedéna sareng perusahaan panghambangan pangeusina. Hal ieu méré urang aksés kana set data anu unik anu ngagambarkeun prakték anu saé sareng tren industri dina ékosistem pidéo digital anu gancang, ”saur Gregg Heil, CEO di Encoding.com. "Kami panginten nyebarkeun data ieu bakal ngabantosan rébuan penerbit kontén pidéo ngiringan cai ieu pikeun nyandak kaputusan anu langkung saé sareng nyiptakeun pangalaman pidéo anu langkung saé pikeun alurahan video sorangan."

kira-kira Encoding.comLaporan Laporan Pangiriman Global Media

Encoding.comLaporan Ékodusi Pangiriman Global Encoding Media ngukur pidéo transcoding damelan anu diproduksi ku rébuan klien di dunya. Pikeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal laporan laporan atanapi langkung seueur, kunjungan www.encoding.com atanapi kontak [EMAIL PROTECTED].

kira-kira Encoding.com

Encoding.com teh panyadia layanan processing video dumasar-awan panggedéna jeung paling dipercaya. Salaku cikal jeung pamimpin pasar pikeun ngamungkinkeun para pangiriman video multi-layar, Encoding.com kakuatan maju workflows keur mayoritas Fortune 1000 merek media, hiburan, kabel, siaran, sarta teknologi. Maturan fitur paling mantap disetél dina industri, Encoding.com streamlines transcoding, bungkusan na pangiriman video ka sadaya mobile, desktop, IPTV, Sarta alat OTT. Kantor pusatna di San Fransisco, CA kalayan kantor di Aspen, CO jeung St. Petersburg, Rusia, Encoding.com ngoperasikeun di lingkung awan swasta sarta puseur data 12 di sakumna dunya. Pikeun beja panganyarna, mangga buka www.encoding.com tur turutan aranjeunna on Twitter twitter.com/encodingdotcom.


AlertMe