imah » Lahirna eusi » audio » BOB FESTA ENCORE LIL RAMBAN pikeun 'YELLOWSTONE' kanggo usum dua

BOB FESTA ENCORE LIL RAMBAN pikeun 'YELLOWSTONE' kanggo usum dua


AlertMe

Usum salah sahiji Paramount Network urang "Yellowstone" éta salah sahiji serial tipi anu paling diawaskeun yén anu ditayangkan dina kabel dirojong ku Iklan di 2018, sakumna ngusumna 5 yuta pita pemirsa per episode. Usum kadua anu di-antisipasi terus diharepkeun ku kulawarga Dutton sabab tarung pikeun pati ngalawan musibah anu nganggur sagala rupa, ku Kevin Costner ngarebut peran salaku patriarch kulawarga John Dutton. Encore Senior Colorist Bob Festa, anu diatur warna parantos sareng balukar EFILM Senior Colorist Mitch Paulson dina usum kahiji, ogé balik deui ka "Yellowstone" kanggo usum dua, raket digawekeun ku tim kinematografi anyar salaku usum salah DP Ben Richardson léngkah kana peran diréktur kanggo sababaraha episode ti séri musim ieu.

'' Yellowstone 'nyaéta produksi anu luhur anu luhur ka handap - sakaligus nyebut Kevin Costner kuda di Montana nyaéta premis anu padet, "seuri Festa. "Greatta saé pikeun digawekeun ku Ben Richardson deui dina usum ieu, sarta anjeunna ngalaksanakeun pakasaban hebat minangka direktur."

Usum 2 tina Yellowstone premieres Rebo Juni 19 di 10 pm ET / PT dina Jaringan Paramount. Gambar kénca kénca ka katuhu dina emper - Bet Dutton (Kelly Reilly), John Dutton (Kevin Costner), Monica Long (Kelsey Asbille) sareng Jamie Duttong (Wes Bentley). Baris payun - Kayce Dutton (Luke Grimes) sareng Rip Wheeler (Cole Hauser).

Festa digawé raket jeung pamaréntahan Christina Voros sareng Adam Suschitzky dina ngulik anu katingali Western Eastman-Kodak katingali kontemporer. Di Encore Hollywood, warna trio dikonci sadayana sapuluh episode dina kurun waktu ngan sapuluh poé.

"Kala ieu tantangan a, tapi urang digawé ku bahan babarengan jeung hasilna geulis," didétkeun Festa. "Sakumaha tiasa ningalikeun kana kamajuan dina usum mimiti, bagian tina pakasaban kuring salaku colorist nyaéta panangtu tina kelir; Abdi aya pikeun ngabantosan katingalna tetep konsisten sapanjang episode. Kalayan DP anyar ieu musim ieu, anu masing-masing masing masing-masing gaduh cap, gaya, atanapi tanda sorangan, sarta tujuan kuring nyaéta pikeun ngabantu unsur-unsur sapertos caang dina parameter-tampilan anu aya tina péran. "

Festa kapendak sabagian anu saé pikeun warna seri éndah éndah, ku bentang anu endah pisan; anjeunna nyarios, "'Yellowstone' masihan kuring anu pang gedéna pikeun kareueus ku sabab éta ngamungkinkeun kuring kolaborasi kalayan jalma-jalma hébat, sareng nangkeup ku anu kuring sih mikaresep nulungan nyiptakeun."

Usum “Yellowstone” dua premieres June 19 di 10 WIB, ET / PT di Paramount Network. Kanggo inpo nu leuwih lengkep sareng ningali episode, didatangan: www.paramountnetwork.com/shows/yellowstone


AlertMe