imah » wartos » Grup Perdagangan Industri Hiburan Ngajalankeun Program Mentoring Kacamatan

Grup Perdagangan Industri Hiburan Ngajalankeun Program Mentoring Kacamatan


AlertMe

EIPMA bakal masihan bantosan karir kanggo para mahasiswa, para veteran sareng anu sanés anu milarian karajinan sareng karir teknis dina pilem, televisi, musik, sareng arena hiburan sanésna.

Los Angeles—Kalompok gabungan dagang sareng kelompok profésional parantos ngawangun organisasi nirlaba pikeun nyayogikeun jasa bimbingan ka para pamuda anu milari tukangeun hiburan sareng industri hiburan. The Entertainment Industry Profesional Mentoring Alliance, atanapi EIPMA, ngarencanakeun pikeun ngarawat generasi bakat generasi salajengna ku nawiskeun petunjuk ahli pikeun sakola tinggi sareng mahasiswa, para veteran militér sareng anu sanés milarian pikeun ngiringan karirna, sareng ku hosting paméran padamelan, panel diskusi sareng sanésna kajadian umum.

Bernard Weiser

Fokus EIPMA nyaéta ngabantosan para nonoman pikeun ngamimitian jalur karir dina sababaraha parangkat karajinan sareng téknologi anu kalibet dina produksi média hiburan. Organisasi anggotana kalebet kelompok anu aya hubunganana sareng ngedit gambar sareng gambar, épék visual, rékaman, rékayasa sareng pamekaran téknologi. Diantarana nyaéta Amérika editors Bioskop (ACE), Audio Téknik Society Los Angeles (AES), karanjingan, Paguyuban Bioskop Bioskop (CAS), Hollywood Asosiasi Profesional (HPA), Éditor Sora Gambar Gerak (MPSE), Akademi Rekam sareng SoundGirls.

"Masa depan industri hiburan gumantung kana panyebaran kontinyu bakat ngora," saur Bernard Weiser mangrupikeun pangarang sora anu ngawaskeun anu panghargaan nyaéta presiden EIPMA. "Anggota kami parantos nampi kahirupan, pangalaman sareng wawasan anu santai dina keragaman sareng karajaan khusus, sareng aranjeunna hoyong ngabagi kaahlianna ku para nonoman anu hoyong nuturkeun lacak."

EIPMA ngarencanakeun pikeun pasangan kalayan sakola tinggi sareng universitas pikeun ningkatkeun kasadaran siswa pikeun kasempetan karir dina industri hiburan. Organisasi ieu bakal ngalaksanakeun pameran tugas, nyayogikeun panyatur sareng panel panel diskusi. Éta ogé bakal ngahubungkeun sakola sareng mentor kalayan kaahlian khusus pikeun ngabantosan ningkatkeun program pendidikan anu aya hubunganana sareng média sareng ngagayurkeunana sareng prakték industri ayeuna sareng kabutuhan padamelan. Mentor ogé bakal ngagaduhan salaku dosen tamu sareng panasehat pikeun proyék siswa.

Salaku tambahan, EIPMA bakal masihan bimbingan individu ka mahasiswa di atanapi caket kalulusan kuliah, para veteran militér sareng anu sanés siap ngalaksanakeun karir industri. "Mentor urang bakal ngabantu nonoman pikeun nganapigasi transisi sering-alangan ti kelas ka lingkungan padamelan profésional," jelas Weiser. "Kami ogé ngarencanakeun nawiskeun wisata perusahaan sareng kasempetan ngabayangkeun supados mahasiswa tiasa ngalaman heula kumaha karya dilaksanakeun dina lingkungan profesional."

EIPMA bakal ngadamel imah terbuka pikeun pendidik ieu digolongkeun Sony Gambar Studios di Kota Culver. Rincian anu bakal dipasang ka halaman wéb di eipma.org.

Ngeunaan Profesional Industri Pariwara Mentoring Alliance

The Entertainment Industry Profesional Mentorship Alliance (EIPMA) nyayogikeun pitunjuk ahli pikeun para nonoman anu milarian karir anu bermakna sareng produktif dina industri hiburan. Kami minangka gabungan kelompok perdagangan sareng organisasi profésional anu sasarengan dina sasarengan seni, seni sareng peran téknologi anu ngadukung sihir pilem, acara tivi. musik, kaulinan sareng média sanés. Tujuan kami nyaéta pikeun mastikeun kaséhatan diteruskeun sareng kamajuan industri urang ku ngasuh bakat generasi na salajengna.

Ngagambar pangalaman jero anggota urang, urang salaku sumber kanggo inpormasi karir sareng konseling. Kami nyebarkeun ilmu ngaliwatan acara umum, program sakola, media jangkauan sareng bimbingan langsung. Kami yakin kana kabinékaan sareng komitmen ngabantosan individu dina sadaya ras, syahadat sareng kaayaan ékonomi. Tujuan kami nyaéta ngawitan salaku jambatan anu ngahubungkeun pisan-dilaksanakeun, profésional anu damel sareng anu cita-cita nuturkeun tapak suku.

eipma.org


AlertMe