imah » jobs » Hiburan Video Téknik- Tech 1

Bubuka Padamelan: Hiburan Video Technician- Tech 1


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Ladang Berry Knott
location: Buena Park CA US
Miluan tim Video Produksi urang. Sinyal digital, video panémbong, tembok pidéo, sistem siaran sareng sistem CCTV. Proyéktor video, TV, server média,….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)