imah » jobs » Éntri Level Produser Video / Editor Intern for Spirits Industry

Bubuka proyék: Produsén Video Level Level / Editor Intern for Spirits Industry


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Distiller Inc.
location: Seattle WA US
Milari mangtaun pangalaman damel dina produksi video sareng ngédit? Pangalaman sareng ngadamel pidéo khusus pikeun YouTube mangrupikeun tambah….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)