imah » wartos » Epik Kaulinan 'Engine teu nyata ngéléhkeun Téknis Emmy na Dupi Artikel di leuwih ti 50 Broadcast Rakan presentasi di NAB 2019

Epik Kaulinan 'Engine teu nyata ngéléhkeun Téknis Emmy na Dupi Artikel di leuwih ti 50 Broadcast Rakan presentasi di NAB 2019


AlertMe

April 8, 2019 - Las Vegas, NV, NAB Tembongkeun - epik Kaulinan nyaeta di NAB 2019 ka showcase nu teu nyata Engine integrations téhnologi siaran panganyarna na workflows. solusi teu nyata Engine siaran jeung kasus pamakéan ayeuna keur nunjukkeun di Las Vegas Konvénsi Center April 8-11 di Studio Xperience Booth #SL3824 barengan leuwih ti 50 appearances jeung konsumén kayaning NFL Network, Rubah Olahraga, Nu Cuaca Channel, Sareng nu sanesna.

Epik Kaulinan nyaeta di NAB dina heels tina narima kana Téhnologi kahiji sarta Téknik Emmy pikeun Engine teu nyata dina kategori 2017-2018, "3D Engine Software keur Produksi animasi" mangsa panungtungan wengi urang 70th Élmu & Téhnologi Taunan Awards Emmy hosted ku Nasional Akademi Télévisi Seni & Élmu.

Dimana ningali Engine teu nyata dina NAB 2019:

- April 9, 2: 00-2: 30PM, N419, epik Kaulinan Téknis Produk Manajer Andy Blondin baris hadir "Blurring nu Galur Antara Kaulinan Film sarta Télévisi: Epik Kaulinan Study Case "

- April 8-11, 11: 00 na 11: 30AM sapopoé, #SL3824, presentasi workflow teu nyata Engine ti Cuaca Channel urang Michael Potts, Girraphic urang Grant Werle, NFL Network urang Pat Lee, Fox Olahraga 'Zac Widang, MYREZE urang Björn Mireze jeung Ben Grafchik of Sneaky Big

- April 8, 2: 00PM, #SL3824 wawancara kalawan Kim Libreri, epik Kaulinan CTO nyadiakeun gambaran umumna tina téhnologi Engine teu nyata

- April 9, 1: 00PM #SL3824 wawancara jeung Andy Blondin, epik Kaulinan Téknis Produk Manajer, ngawengku fitur Engine siaran teu nyata

- April 10, 3: 30PM #SL3824 wawancara jeung David Morin, Kepala LA Lab, epik Kaulinan ngawangkong ngeunaan teknologi industri jeung Engine teu nyata

- April 11, 12: 00PM #SL3824 wawancara kalawan Ryan Mayeda, Téknis Produk Manajer, epik Kaulinan presenting ngeunaan Engine teu nyata jeung pipelines VFX

A lingkup mitra integrasi Engine teu nyata bakal exhibiting di NAB, sababaraha di saha bakal showcase produksi maya jeung real-time workflows siaran. mitra jelema di antarana: Systems Video AJA, AR Besar / AMD, karanjingan, Blackmagic Desain, Bluefish 444, Brainstorm, ChyronHego, Maxon, Mosys, Ncam, NewTek, Procyc, Ross Video, Stype, The Grup Future, Vizrt, WTVision, sarta Zero Density marengan loba nasabah sejenna diulas di panels na presentasi salila saminggu.

Epik Kaulinan nembe dibuka Teu nyata Engine 4.22, Bringing fitur anyar kuat ka Birokrat eusi na storytellers. release nu nawarkeun ray tracing sarta host tina parabot produksi maya, kaasup a UI anyar keur kasabaran compositing alat; rojongan pikeun OpenColorIO (OCIO) propil warna; Runtuyan Candak Recorder pikeun Iteration gancang sarta review ngeunaan nyokot; multi pamaké fitur ngedit kolaborasi, sarta leuwih.

Ngeunaan Engine teu nyata

Epik Kaulinan 'téhnologi Engine teu nyata brings kaulinan kualitas luhur ka PC, konsol, mobile, AR na VR platform. Birokrat ogé ngagunakeun teu nyata pikeun visualisasi photorealistic, desain produk interaktif, pilem, produksi maya, siaran kanyataanana TV campur jeung hiburan animasi. Tuturkeun @UnrealEngine tur ngundeur teu nyata haratis di unrealengine.com.

Ngeunaan epik Kaulinan

Diadegkeun dina 1991, epik Kaulinan nyaéta pencipta Fortnite, teu nyata, Gears Perang, KONGRES Complex, sarta runtuyan watesna sabeulah tina kaulinan. téhnologi Engine teu nyata epik urang, nu brings tinggi-kasatiaan, pangalaman interaktif ka PC, konsol, mobile, AR, VR na Web, nyaéta kalawan bébas sadia dina unrealengine.com. Toko epik Kaulinan nawarkeun hiji perpustakaan handpicked tina kaulinan, sadia dina epicgames.com. Tuturkeun @EpicGames pikeun apdet.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!