imah » wartos » ES Broadcast Deploys TSL Produk 'TallyMan Control System keur Kreatif Téhnologi urang Unit Produksi Hotspot

ES Broadcast Deploys TSL Produk 'TallyMan Control System keur Kreatif Téhnologi urang Unit Produksi Hotspot


AlertMe

Marlow, UK, January 7, 2019 - acara Live sarta spesialis AV, Téhnologi Kreatif nembe melong ka ES Broadcast rék dilegakeun tur ningkatkeun jasa AV jauh na. Hasilna, ES Broadcast deployed TSL Produk ' TallyMan System Control Broadcast pikeun tilu UHD Unit Produksi Portable (PPUs) jeung hiji HD 3G PPU. The PPUs anyar anu dirancang ngagabungkeun téhnologi motong-ujung kalawan operability disederhanakeun sarta arsitéktur Sistim dalit anu ngamungkinkeun insinyur mun gampang transisi antara sistem anyar jeung nu geus aya.

Kreatif Téhnologi urang roster klien impressive geus kaasup acara iconic olahraga kayaning The Wimbledon Championships jeung Piala Ryder, acara musik hirup jeung acara husus kawas Olimpiade upacara Bubuka. Pausahaan ogé geus disadiakeun solusi AV pikeun studio tipi, nempokeun dagang masif jeung konvensi, CEO tinggi-profil presentasi, jeung lianna.

"Ku ngagabungkeun TallyMan TSL urang sarta router Ross Ultrix FR2 pikeun tiap PPU, kami bisa nganteurkeun a, leyuran fléksibel kacida terpadu anu estu intuitif pikeun operator ngagunakeun" nyebutkeun Chris Williams, Diréktur Projects pikeun ES Broadcast. "TallyMan geus jadi populér lebet-mun solusi pikeun delivering sistim kontrol lengkep customizable, sarta hal ieu ngamungkinkeun pamaké pikeun streamline prosés kompléks handap pikeun sistem layar toél ramah-pamaké".

Kabéh opat PPUs Fitur platform routing Ross Ultrix FR2 12G UHD, kalawan pinuh Demux / Mux, pigura-syncs, multi pemirsa sarta gear tinju. The Demux / Mux na MADI Core ogé dipaké pikeun nganteurkeun kamampuhan audio ditingkatkeun, sarat konci pikeun Téhnologi Kreatif. Dina unggal Unit, anu router Ultrix ieu dikawasa maké TSL urang TallyMan Broadcast Control System.

aplikasi TallyMan dibasajankeun treuk OB jeung produksi jauh ka produksi olahraga sarta studio. Sistim nu geus pinuh configurable dina truk siaran ku kabaran hiji-tombol pikeun ngeset alat eta, dibagikeun jeung ngatur daya antara sistem ngahemat waktos, spasi jeung duit. Dina produksi olahraga, TallyMan tiasa repackage léngkah produksi gancang-aksi kana Paréntah pre-dihartikeun, nu ngaheéat milliseconds penting nu nyumbang kana delivering hiji kualitas luhur pangalaman panempo. Paling importantly, TallyMan ieu diwangun dina integrasi agnostik bebas sarta protokol anu nyadiakeun kalenturan diperlukeun pikeun milih pangalusna pas na best of breed kalawan kapercayaan, pikeun sistim anyar atanapi aya.

"Urang téh thrilled bisa gawé bareng mitra kami di ES Broadcast guna maju PPUs Kreatif Téhnologi urang kalayan bantuan TallyMan Broadcast Control System kami," nyebutkeun Dan Bailey, Control Produk Manajer, TSL Produk. "Perkara pajeulitna infrastruktur kaayaan, solusi kontrol urang nawiskeun kamampuhan konéktif jeung solusi basajan pikeun mantuan operator mangtaun kontrol lengkep sistem maranéhanana."

Salian deploying TSL urang Tallyman keur kontrol, ES Broadcast dipasang MPA1 monitor audio parusahaan di PPUs pikeun Téhnologi Kreatif. TSL urang Broadcast Control System oge tiasa ngintegrasikeun kalawan MPA1 monitor audio TSL urang via SNMP, sarta rentang Pam-IP via Ember +, kitu ogé software manajemén InSite mun alarem ngawaskeun micu pikeun sagala alat dina sistim.

PPUs kreatif Téhnologi urang geus dipake pikeun ngajalankeun produk, paméran internasional jeung UK tur musik. The kaahlian balik tim integrasi sistem ES Broadcast urang gawe ti sauntuyan pangalaman dina delivering motong-ujung luar solusi siaran kandaraan. Tim geus diwangun leuwih ti kandaraan 200, mimitian ti Sprinter-ukuran-kaméra genep vans DSNG ka ganda-ngembangna, 16 + truk kaméra OB.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!