imah » wartos » ESL milih Intinor pikeun acara sports unggulan

ESL milih Intinor pikeun acara sports unggulan


AlertMe

Nangtung 14.D10, IBC 2019, RAI, Amsterdam - Intinor Technology, pamekar ngarah produk Swedia pikeun solusi kualitas luhur pikeun jaringan IP, parantos ngumumkeun yén ESL, perusahaan esports panglegana, parantos ngatur kombinasi router Direktur Intinor, Direkt router lite, sareng unit panarima langsung pikeun nutupan na kabutuhan siaran liniér.

ESL hoyong ngalih jauh tina modél jasa anu terurus pikeun siaran linier tradisional sareng dilegakeun saluran kerja distribusi internalna pikeun wéb sareng, pertama kalina, ngurus siaran linier sacara internal.

Sutradara ESL of Streaming, Steven Jalicy, nyatakeun, "Kami miharep solusi anu tiasa skala dinamis sareng nganteurkeun kualitas luhur sareng reliabilitas anu luhur tanpa ngahasilkeun biaya jasa kontrol sareng bottlenecks téknologi. Salajengna, kami miharep kapasitas masa depan sareng poténsi pikeun ngagabung sareng alur kerja online sareng linier kana ékosistem tunggal.

"Pikeun ngahontal ieu, kami peryogi sistem hardware anu protokol sareng jasa agnostik. Hiji hal anu urang tiasa ngawangun kana prasarana kami sareng alur kerja nyalira kontén linier tradisional ka pamilik linier tradisional, tapi nyebarkeun ngagunakeun konsep anu sami anu suksés pikeun ESL nalika datang pikeun ngirim eusi ka pamiarsa inti dina platform online. Intinor mangrupikeun pasangan anu cocog pikeun proyék ieu. ”

Solusi Intinor kanggo ESL nyaéta ngagunakeun kombinasi diréktur Direkt, diréktur litor langsung, sareng unit panarima Direkt. Hijian panampi ngamungkinkeun pamilik ESL nampi kontén liwat angkutan IP, anu teras ngarobih kana kaluaran SDI anu saluyu sareng standar siaran tradisional masing-masing anu diperyogikeun. Jalur router ngaktifkeun ESL nyumbang sareng nyebarkeun kontén ti acara langsung langsung ka panyawat dunya sareng janten tulang tonggong penyebaran nalika aranjeunna ngatur inputs sumber SDI di lokasi; ngalakukeun encoding video langsung; ngolah sumbangan IP; sareng mastikeun distribusi kontén dina jaringan jaringan ESL.

Kalayan sistem diréktori, ESL ayeuna tiasa langsung ngatur sareng ngoperasikeun jaringan distribusi konténer liniér sorangan tanpa jasa dikelola anu mahal, sareng tanpa investasi dina infrastruktur tradisional sareng perkakas anu biasana dibutuhkeun pikeun pengiriman eusi linier.

Manfaat tambahan kalebet kamampuan nganggo protokol Bifrost Reliable Transport (BRT ™) protokol Intinor pikeun transportasi kaleuleuwihan persen 100 dina internet umum bari ogé tetep fleksibel sareng agnostik kalayan pilihan pikeun RTP, HLS, RTMP, sareng protokol SRT. Milik perkakas ogé ngamungkinkeun ESL ngahijikeun téknologi Intinor sareng alur kerja ESL nyalira, anu teras tiasa nganteurkeun fungsionalitas konci pikeun konsep siaran inovatif tanpa biaya kanggo jasa sareng pamekaran.

Jalicy nambihan, "Setelkeun deui tina latar jalan anu ampir teu mungkin - kami kedah ngiringan tina desain dasar, ku buktina tina konsep teras asup kana skala lega dina kirang ti opat minggu - Intinor parantos janten pasangan anu saé dina prosés ieu sareng kami bakal enggal nganteurkeun acara live urang anu mimiti nganggo sistem Intinor anyar, anu lumangsung 28th-29th September 2019, cicing ti Barclays Center, New York. Ieu ngan ukur awal rencana urang sareng urang yakin yén téknologi Intinor bakal maénkeun peran anu penting dina inovasi ESL dina rohangan siaran langsung. "

CEO Intinor Roland Axelsson ngungkabkeun, "Kami bungah ngintunkeun sistem Direktur anu mantep sareng nampi anu saé pikeun ESL anu ngaleungitkeun kabutuhan panyadia éksternal, ketat, sareng mahal anu ngatur. Sanggeus dibébaskeunana tina éta, kami kedah ngarepkeun aplikasi sareng panyebaran langkung pikaresepeun pikeun duanana perusahaan. "

ESL bakal ditingal dina The IBC Esports Showcase dinten Salasa 17 Séptémber, anu bakal kalebet inpormasi sareng diskusi ngeunaan asupna kana sports sareng ngatur pajeulitna produksi liwat ka pangiriman téknis anu lancar tina siaran esports.

Intinor bakal Fitur router diréktur, diréktur lite langsung, sareng panarima langsung dina Stand 14.D10 salami IBC 2019.

###

ngeunaan ESL
Diadegkeun dina 2000, ESL parantos dikembangkeun kana perusahaan sports panggedéna di dunya anu ngalangkungan industri peuntas kaulinan video anu paling populér kalayan seueur kompetisi online sareng offline. Éta ngoperasikeun profil tinggi, légér internasional sareng mérek turnamén sapertos ESL One, Intel® Masters Ekstrim, Liga ESL Pro sareng acara ukuran stadion tingkat luhur sanésna, ogé Kejuaraan ESL Nasional, cangkir amatir sareng sistem jodoh, netepkeun jalan tina enol nepi ka pahlawan gancang-gancang. Kalayan kantor di sakumna dunya, ESL nuju nyayogikeun spéser gancang dina skala global. ESL mangrupikeun bagian tina MTG, kelompok hiburan digital internasional utama.

ngeunaan Intinor
Intinor tumuwuh produk sorangan na leyuran komprehensif pikeun video kualitas luhur liwat jaringan IP. Kalawan solusi pikeun kontribusi, kitu ogé pikeun Sebaran jeung TV web, Intinor boga konsumén mimitian ti produksi leutik ka saluran televisi utama. Intinor ogé dianggo salaku konsultan jeung ngembangkeun produk na boga pangalaman éksténsif dina ngamekarkeun sistem dirancang custom-papanggih kabutuhan husus. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.intinor.com.

Kontak parusahaan:
Martin Weber, Éropa Penjualan Manajer
Jualan na Marketing
+49(0)176-231 322 65
+49(0)8122-84 700 59
[EMAIL PROTECTED]

Media Contact:
Jennie Marwick-Evans
Manor Marketing
[EMAIL PROTECTED]
Telepon: + 44 (0) 7748 636171


AlertMe