imah » wartos » Etere ETX expands rojongan produk kalawan Bluefish444
Bluefish444 Etere ETX

Etere ETX expands rojongan produk kalawan Bluefish444


AlertMe

Etere ETX nawarkeun kasaluyuan jeung Bluefish444 epoch | 4K Supernova S +, epoch | Supernova CG na epoch | kartu neutron jeung sékrési anyar Etere 26.3.

Melbourne, Australia, June 29, 2016 - Etere ngumumkeun yén na leyuran manajemén video 4K, IT basis, Etere ETX, kiwari cocog sareng kartu vidéo Bluefish444 epoch. Etere nyaeta pleased kolaborasi kalayan pamekar inovatif, produsén Melbourne sarta marketer keur industri video profésional, Bluefish444, pikeun interoperability ieu kamajuan nu pangahirna.

Kaistiméwaan epoch 4k Supernova S + Kartu

  • Bi-arah BNC urang nyadiakeun duanana newak 4K na playback 4K
  • konektor video Bi-arah sanggup 3G / 2K /HD/ SD video I / O
  • Opat bi-arah 3G / 2K /HD/ Panyambungna video SD, hiji BNC kalima keur ngawaskeun SDI sarta genlock kagenep BNC
  • 12-bit pipa pengolahan citra ngagampangkeun sinyal video 8, 10 & 12-bit SDI bisa dihasilkeun tina 8, 10, 12 & format piksel 16-bit
  • spasi Warna pengolahan citra konversi ngawengku hiji warna matrix 4 x 4 x 33-bit pinuh programmable
  • Pinuh programmable 4 x 4 x 33-bit warna matrix ngurangan kasalahan konversi rohangan kelir & ensures katepatan warna kualitas pangluhurna salila newak, mantau na mastering

Etere ETX

Etere ETX eliminates halangan teknis sareng kasaluyuan produk Pilihan lega nu strives nyadiakeun hiji pangalaman pamaké seamless. Etere ETX mangrupakeun leyuran ongkos-efisien sarta kanal lengkep dina kotak kalayan pinuh IP asup jeung kaluar kamampuhan, anu ngamungkinkeun para anjeun ngajalankeun nu pang populerna HD/ SD platform video / audio / grafik digital tanpa ngagunakeun tengah-Ware atawa hardware proprietary. ETX oge engine ingest / playout pinuh digital nu mere Anjeun téhnologi video profésional jeung reliabilitas tur kekecapan Etere pikeun mastikeun rojongan pikeun sakabéh ésens utama na wrappers dina industri siaran.

ngeunaan Etere

Diadegkeun dina 1987, Etere téh antarana pamingpin di sakuliah dunya dina Media asset Manajemén sarta kanal dina leyuran kotak software pikeun siaran jeung pausahaan media. MERP solusi software-hijina unik Etere urang dipaké ku loba broadcaster ngarah di dunya ngawasa aset digital maranéhanana. Na leyuran modular kaasup Airsales, Ad Insertion, playout, HSM arsip, automation TV jeung carana ngawasan anu diwangun ku hiji arsitektur inovatif, maturan nu kalenturan pangalusna jeung reliabilitas di pasar. Etere ieu kantor pusatna di Singapura, sareng puseur rojongan 24 / 7 dedicated di Italia.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal sagala produk Etere, mangga buka www.etere.com

ngeunaan Bluefish444:

Bluefish444 téh produsén of-kualitas pangluhurna industri urang 4K uncompressed / 2K /HD/ Kartu vidéo SD keur Windows, Mac OS X jeung Linux Ubuntu sistem operasi. kartu vidéo na keur dipake di pasar siaran, pilem fitur sarta pos-produksi pikeun ngedit, animasi, compositing, koreksi warna, restorasi, digital panengah, 3D na IPTV aplikasi.

kartu Bluefish444 geus dipaké dina film-unggul pangajén fitur, commercials, video musik na acara olahraga di sakuliah dunya. rentang Bluefish444 ngeunaan kartu vidéo anu kagabung dina server video, encoders, decoders na leyuran karakter generator ku sababaraha pihak 3rd pabrik OEM, sajaba Ecological & mainstream aplikasi séjén.

Diadegkeun dina 1998, Bluefish444 mangrupakeun division jeung merk nami Bluefish Panyiaran Pty Ltd., nu dumasar dina S. Melbourne, Australia. produk na keur disebarkeun liwat saluran jualan éksténsif ngeunaan OEMs, dealers, sarta integrators Sistim global. Kanggo inpo nu salajengna, mangga buka bluefish444.com

###

Sadaya merek dagang dipaké dieu, naha dipikawanoh atawa henteu, anu sipat pausahaan masing-masing.


AlertMe
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!