imah » wartos » panyadia IPTV Éropa invests dina leyuran panempatan ad Edgeware urang

panyadia IPTV Éropa invests dina leyuran panempatan ad Edgeware urang


AlertMe

Edgeware announces kiwari nu geus meunang urutan signifikan tina salah sahiji konsumén Éropa utamina, underscoring yén Edgeware urang Insertion Ad kurban nyadiakeun nasabah na ku jalur keur aliran sharing anyar.

Edgeware téh senang ka ngembarkeun yen eta geus meunang hiji urutan signifikan tina salah sahiji Éropa utamina IPTV konsumén. Kudu ningkatkeun hadwér katut sofwérna platform aya anu disetir ku syarat anyar pikeun nyieun parobahan ad dinamis via solusi panempatan ad Edgeware urang. kurban Ieu ngandung hiji produk stitching ad pikeun IPTVNu nyandak customer ka dinamis ngalebetkeun Iklan anyar dina playout sahiji dina paménta catchup na kandungan nPVR, mere customer kami jalur keur aliran sharing anyar.

"Ieu meunang gede pikeun Edgeware", nyebutkeun Karl Thedéen, CEO Edgeware. "Sanajan urutan teu fundamentally ngarobah panempoan kami tina revenues pikeun taun, hancana nyadiakeun bukti yén urang Ad Insertion kurban téh carrier-kelas na nu konsumén urang nu meuli ka kamampuhna rék dilegakeun aliran sharing maranéhanana."

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!