imah » Lahirna eusi » Eusi Tokyo 2015 - Naon di Store!

Eusi Tokyo 2015 - Naon di Store!


AlertMe

Nu Anjeun hiji Industri Profesional? - Lajeng Anjeun Kudu Mikir "eusi Tokyo 2015"

Anjeun kudu satuju sareng kuring yén "eusi dunya" anu ngembang pesat jeung jalan kalawan nu eusi kawas web, aktip, mobile, buku, kaulinan, film, jeung sajabana anu dikirimkeun estu ngarobah, teuing. Naha anjeun hiji profésional IT, média profésional, téhnologi profésional, hiburan profésional, panulis, jeung sajabana, nu peryogi pikir "Kandungan Tokyo 2015!" Semi-professional kedah teu ngidinan sorangan bisa ditinggalkeun kaluar, boh!

Eusi Tokyo Grafika

Naon Kandungan Tokyo 2015?

Ieu mangrupakeun paméran-platform lengkep mana professional industri ti séktor béda industri eusi ngumpulkeun ngajajah tur babagi bisnis anyar saling. When've meunang hébat produk, penemuan, buku, aplikasi, jeung sajabana tur geus pilari cara jang meberkeun showcase profesionalisme anjeun sarta bakat dunya, ayeuna gaduh kasempetan Anjeun. Ulah ngomong maneh pernah terang. Sadérék ayeuna. Tur upami Anjeun salah saena pamanggih gede nu bener bakal dampak dunya, Anjeun kudu jadi di palih paméran pisan. Percanten atuh - acara bener revolves sabudeureun jalan nu professional dina industri eusi ngembangkeun ideu anyar sarta manggihan mitra bisnis loba diperlukeun ku mindset sarua.

1"Mun saha anu museurkeun milu dina eusi Tokyo, urang miharep maranéhna milih ngalakukeun kituna kami nyadiakeun platform hébat ngajajah bisnis di pasar Jepang sarta Asia," ngécéskeun Keisuke Amano, Tembongkeun Diréktur eusi Tokyo. "Kalayan 6 paméran kawasa, sagala specializing di wewengkon béda jeung patali tina eusi hiburan dina hiji hateup, ngagabung acara bakal nyadiakeun basa keur interaksi sareng rentang vast professional industri. Kami yakin yén partisipasi anjeun bakal muka nepi jandéla anyar kasempetan, ngawangun sambungan kuat sarta inspirasi pikeun bisnis hareup. Abdi ngarep pisan welcoming loba professional ti sakuliah dunya ngarasakeun pangalaman ieu endah babarengan sarta nyokot bisnis home fruitful jeung gagasan anyar. "

"Urang ogé kasampak maju ka welcoming loba datang anyar! Kuring miharep professional ti media, pamasaran, departemén PR, luang, séktor hiburan jsb ti sakuliah Asia jeung dunya bakal datangna pikeun manggihan bisnis fruitful dina acara ogé ngarasakeun interacting jeung professional ti unggal panggung kreasi eusi ".

The "Kandungan Tokyo 2014" edisi perdana acara dibawa bareng leuwih ti, 1,068 exhibitors na 50,208 professional, sadaya tina industri eusi. Mangkaning, abdi nyangka acara taun ieu sacara janten malah leuwih badag sarta leuwih hadé, alatan tambahan hébat séjén yén éta teu aya dina édisi taun ka tukang sacara. Jadi nyangka leuwih kahadiran tur loba kakuatan industri beuki!

Naon nyangka:

Di dieu téh eusi paméran outline...

  • paméran eusi 6 handapeun hiji hateup
  • téknologi canggih panganyarna pikeun eusi
  • Birokrat 700 jeung pausahaan produksi 180
  • Ngembangna karakter tur lisénsi brand
  • Trending pamasaran eusi
  • konferensi informatif
  • Hiji acara dimana eusi na bisnis bakal tungtungna megar

Sanggeus katempo eusi outline sahiji "Kandungan Tokyo 2015," Anjeun pasti bisa satuju sareng kuring nu teu rék2 sono kaluar, ka katuhu? Atoh, hayu urang ngarecah kategori béda ti pameran; meureun nu bakal bener semén kaputusan anjeun hadir - maksudna, lamun teu diwangun pikiran anjeun geus.

"Eusi Tokyo 2015" Pameran Categories

Eusi Marketing Expo

Eusi Marketing Expo nyaeta wewengkon mana produk nu patali jeung eusi dina industri bisnis kawas jasa media, téknologi dina iklan, usaha, layanan pamasaran jeung sajabana bakal ditembongkeun. Ieu acara bakal lumangsung di Tokyo Big Sight di Jepang. Exhibitors diperkirakeun hadir téh: Hitachi Leyuran Ltd., Info kubik Jepang nyekel Web Company 3Ltd., Startialab Incorporations jsb, kitu ogé datang ti Asia jeung di sakuliah dunya téh ogé harepan.

Birokrat Expo

Birokrat Expo teh acara dimana produk kayaning hadiah, karajinan, bahan Industri (kemasan) jeung layanan bisnis patali sejenna bakal ditembongkeun. Loba exhibitors kayaning désainer Grafika, penyair, Illustrators, Photographers, sastrawan jeung sajabana nu tumiba dina kategori ieu diharepkeun hadir. Ieu mangrupakeun Avenue gede pikeun Birokrat ka showcase kreativitas maranéhanana konsumén poténsial sarta usaha.

produksi Expo

The Produksi (Hiburan) Expo bakal Fitur produk ti Panalungtikan sarta Pengembangan Industries, Média jeung4 Iklan, Hardware Komputer sarta Software, Instrumén musik, sarta jasa bisnis séjén patali jeung kategori ieu. Exhibitors hadir kaasup: Convert Communications Company Ltd., CAD Center Corporation, Koyoto Shisaku Net sarta host batur. Sababaraha datang diharepkeun dina kategori ieu, ogé. Mun anjeun anu Profesional Produksi, anjeun teu hayang sono kaluar dina hiji ieu.

lisénsi Japan

Ieu salah sahiji happenings greatest kajadian. tampilan husus dina ieu boga tujuan dina bridging celah antara licensees na lisénsina. Ieu sumber gede pikeun sagalana dikaitkeun jeung bisnis lisénsi. The lisénsi Japan Expo brings ka bulistir nu tren di pamakéna keur mangsa nu bakal datang tur eta oge showcases ajen lisénsi ngarah tina sababaraha pausahaan lisénsi. Sababaraha exhibitors diperkirakeun mangrupakeun: Automobili Lamborghini Spa Italia, Danken perusahaan Company Ltd., 5Company Aion Ltd. jsb

Canggih Kandungan Téhnologi Expo

Ieu mangrupa paméran mana solusi Trending dina pangalaman hiburan sarta téknologi interaktif bakal ditembongkeun. propil Exhibitor pikeun kategori ieu ngawengku Interactive Panyiaran, Robotic Panyiaran, Leyuran Hiburan, 3D percetakan jeung 3D téknologi modeling, sarta loba batur.

Eusi Leyuran Expo

Ieu teh bagian tina acara dagang dimana solusi pikeun nyiptakeun eusi, distribusi, interaksi sarta manajemén dibere. Daptar eusi Leyuran Expo draws babarengan professional dina industri hiburan ti Jepang, sarta sakuliah Asia babarengan alatan variétas miboga némbongkeun.

"Dimana Kandungan Tokyo 2015" nyokot tempat?

Perdagangan acara acara bakal tahan di Tokyo Big Sight, Tokyo, Jepang ti 1st ka 5th Juli 2015. Kabéh nu peryogi rék dilegakeun 6jeung tumuwuh usaha anjeun bisa kapanggih dina salah sahiji hateup. Ayeuna, nu katingali naha anjeun perlu pikir "Kandungan Tokyo 2015" ...

Balik Meunang kadaptar!

Naon eusi Tokyo?

Hiji grup tina paméran 6, specializing di wewengkon ciptaan hiburan eusi, distribusi, lisénsi, téhnologi, layanan sarta pamasaran dibawa babarengan salaku hiji acara. acara unik ieu brings épék synergetic diantara sakabeh genres industri eusi. Salaku dunya eusi ieu ngarobah, sarta kandungan kayaning TV, Pilem, kaulinan, buku, musik, aktip, web na mobile anu jadi borderless, eusi Tokyo nyadiakeun hiji platform seru jeung komprehensif dimana sagala rupa sektor industri eusi bisa neuleuman bisnis anyar ku karana. Eusi Tokyo 2015


AlertMe
Tuturkeun abdi

Ryan Salazar

Editor-In-Kapala, pamedal at Siaran Darso Magazine, LLC.
Ryan dimimitian gawe di industri produksi siaran na pos di umur ngora dua belas! Anjeunna geus dihasilkeun program televisi, diwangun fasilitas pos produksi badag, ditulis keur sababaraha publikasi anjog industri sarta éta mangrupa insinyur audio pikeun ngeunaan sapuluh taun. Ryan saméméhna wrote pikeun Broadcast Téknik Magazine, sapi Kreatif sarta proyek na geus diulas dina puluhan publikasi.
Tuturkeun abdi

tulisan panganyarna ku Ryan Salazar (tempo sadaya)