imah » wartos » Produksi eusi, Taliwang, Nempo bisa sasaran, Geulis Atawa ...

Produksi eusi, Taliwang, Nempo bisa sasaran, Geulis Atawa ...


AlertMe

Aya dua hal SMPTE (Society of Motion Picture & Televisi Insinyur) Hadirin konferensi kawas:

  • Kumaha cicing dihareupeun tech nu bakal engapan handap necks maranéhna
  • Standards

Muhun, execs teu suka nalika téhnologi nu sigana jadi disrupting ampir unggal fase bisnis maranéhanana; tapi meunang teh nya eta lamun hal ieu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngahasilkeun barang gancang sarta leuwih ékonomis bari motret langkung eyeballs, sumur, maranéhna bakal akur deui.

Kusabab pamakéna kapanggih OTT (leuwih luhur) nempoan (naon Abdi hoyong, nalika abdi hoyong ka dinya, dina alat I mibanda ayeuna); dulur, rushing minuhan paménta sahingga bisa hirup kalawan insatiable.

Dina raray anjeun - Salah sahiji masalah sareng Data Big téh éta badag tur meunang badag saban poé, jam, menit. Aya pisan data nu urang teu bisa kasampak di dinya langsung atanapi éta bakal buta aranjeunna ka titik konci maranéhna keur néangan. Dina jangka waktu nu moal, anjeun nyaho sagalana ngeunaan dulur jeung nanaon ngeunaan konsumén konci rék meunang jeung ngaropéa.

Aranjeunna coba angka kaluar kumaha carana sangkan duit di lingkungan anyar sabab sanajan kids on YouTube, Facebook jeung Snapchat anu racking up pengikut.

Ngawangun eta sarta maranéhanana baris datangna ngan karya dina pilem.

Ayeuna, maranéhna mibanda hal aranjeunna pernah ngalaman sateuacan ... informasi.

Hehehehe, ton sarta ton informasi ngeunaan saha, dimana, kumaha, nalika. Sagalana anjeun kantos hayang nyaho ... lajeng sababaraha.

Jeezz, ieu hal data badag téh tiis

Dugi éta acan!

tantangan eta figuring kaluar naon data alus, naon sampah, naon noise.

SMPTE Hadirin éta ultra-museurkeun analytics jeung AI (augmented kecerdasan) pikeun mantuan aranjeunna berpotensi nyieun duit tina sagala kabaya neundeun data aranjeunna gaduh deui di kantor.

Pamilihan layar - Pikeun ngungkit eusi, produser sarta distributor téh beuki lalaki pisan fokus kana pemirsa paling dipikaresep maranéhanana sarta leuwih sering dipake tinimbang layar maranéhanana iraha wae dibikeun. Kusabab ieu terus robah, solusi calakan anu ngagunakeun informasi sarta pangalaman nawarkeun jalma eusi hoyong ningali dina layar aranjeunna ngagunakeun ayeuna.

organisasi eusi (planners, produser, deliverers) hayang diajar kumaha maranéhna gancang sarta gampang bisa ngagunakeun data maranéhna pikeun cicing dihareupeun régulator / sengit bari delivering jasa sharing-generating inovatif tur newak jeung ngaropéa pemirsa madhab.

Taya, abdi teu nyieun kasalahan.

Kuring dimaksudkan augmented, intelegensi moal jieunan. Sumuhun, learning mesin urang

Hate ngabejaan Ginny tapi Kaluaran mimiti IBM ngeunaan Watson, éta tiis tapi wajib urang nyebutkeun saeutik premie mimiti,

Mesin ngan whirred sabudeureun ngalakonan hal mesin.

Teu dugi jalma dimimitian nyoco sistem gol, tungtunan tur wawasan (augmenting kecerdasan maranéhanana) yén maranéhna dimimitian nempatkeun dua sareng dua babarengan.

Kalawan parameter bener jeung tujuan, mesin bisa ngayak ngaliwatan tumpukan data, neangan data ka katuhu, ngahubungkeun titimangsa éta sarta nyieun "calakan" kaputusan / saran.

Nalika éta salah, maranéhna bisa diajar tina kasalahan jeung ngaluyukeun. Sabab janten langkung katuhu, hal alus kajadian.

Hanjakal, loba teuing firms invested beurat dina téhnologi AI jeung produk, hayu aranjeunna leupas kalawan data tapi nanaon alus / hadé kajadian.

Dina sababaraha instansi, data badag / AI éta bit leuwih jangji.

Atawa, nu leuwih remen, manajemén ukur kadéngé fitur titik bullet na overlooked citak leutik - sampah di, sampah kaluar.

Nyaho, dibéré kolam renang cukup badag inpormasi panempo, analytics agrésif jeung super-tiis AI, téhnologi nu bisa nganteurkeun tentpole sanggeus tentpole sanggeus hasil tentpole.

Sequels dianggo dugi aranjeunna henteu.

Runtuyan nuluykeun dugi hal anyar, béda asalna sapanjang jeung kabiasaan nempoan robah.

Émbaran teu sarua pangaweruh, kanyaho téh teu sarua jeung hikmah, sarta hikmah anu teu sarua jeung aksi.

Yakin, merlukeun hiji IT (téhnologi informasi) infrastruktur sarta IT bakat tapi ayaan ogé beurat gumantung ka jalma anu nyaho kawijakan, peraturan na hak ogé sagala-penting, dampak ampir intuitif on ekspektasi customer / tungtutan.

Sabenerna, Hadirin hayang diajar kumaha carana meunang na nganggo parabot Netflix jeung Amazon geus honing méré aranjeunna an tepi kalawan pamakéna.

Teu ngan hiji stash badag kas (yakin, nu mantuan) tapi Hadirin hayang manggihan naon balik curtain - barang nu bisa ngamangpaatkeun inputs manusa dialam hidayah pikeun ngaronjatkeun skor kasuksésan maranéhna jeung kauntungan.

Ultra-Hapus - Malah hiji diagram basajan tina infrastruktur AI geus nyusahkeun, tapi teu eureun SMPTE Hadirin tina nyokot catetan jeung lawan nembak layar Sundance Media Kit urang Richard Welch urang sawala AI on kumaha téhnologi bakal ngarobah bisnis produksi eusi / pangiriman.

Bari folks M & E nempo AI kalawan sababaraha darajat skepticism, SMPTE Hadirin dipakétkeun ka Ngaramal Future nu sési ... ngan bisi.

Barina ogé, analytics data na Pilihan calakan geus kabuktian janten geulis mujarab pikeun Netflix, Amazon Perdana, Hulu sarta jumlahna tumuwuh tina renegades.

Aranjeunna geus ditémbongkeun yén eusi titik-on, saran dumasar kana aktivitas panempo jeung branding padet bisa newak jeung ngaropéa hiji panongton.

jenis ieu canggih kecerdasan média / customer nambihan nilai signifikan pikeun aranjeunna sarta ranté produksi eusi / pangiriman maranéhanana.

Ieu gé ningali naon kajadian di 2019 nalika Disney ngajalankeun channel salaku Igor geus ngadawuh, "Kalawan harga nyata leuwih handap Netflix".

Mickey, Star Wars, Pixar, Marvel jeung proyék aranjeunna nuju dipake dina pasti bakal narik hiji panongton di harga katuhu.

Tapi, aranjeunna geus teu nyorangan.

Unggal studio sarta jaringan anu launching channel maranéhanana atawa figuring kaluar kumaha maranéhna bisa ngajual diri jeung batur who wants to investasi di pasar hiburan isukan urang.

Winners bakal leuwih anu ngalakukeun pakasaban best of blending kecerdasan manusa jeung kapinteran jeung informasi beuki refined pikeun ngembangkeun / nganteurkeun eusi jeung pangalaman urang hayang-sanajan maranéhna teu nyaho kumaha aranjeunna hoyong.

konci teh, nurutkeun Allan McLennan, presiden PADEM Media Grup, nyaéta jaringan, saluran sarta studio nganggo parabot anyar pikeun ningkatkeun jeung nyaimbangkeun kreativitas, kapinteran, eusi compelling na originalitas kalayan standarisasi, skala, optimasi na pengulangan.

"Leuwih succinctly," manehna ditambahkeun, "The kasaimbangan optimum tina pangalaman, naluri jeung dijalankeunnana gancangan".

Kalawan hiji pasar beuki rame jeung kalapa, organisasi ngembangkeun sarta sebaran eusi kudu make sagala parabot sadia pikeun aranjeunna keur hone pamaké kamampuhan idéntifikasi pangalaman maranéhanana.

"Panempo ieu jelas dina korsi supir urang ayeuna," McLennan katalungtik. "Panyadia Kandungan, distributor jeung saluran kudu ngalakukeun sagalana mungkin pikeun ngaronjatkeun kapanggihna, personalization jeung kasatiaan ka eusi".

Jasa anu slow pikeun ilubiung bakal ngaleupaskeun eusi dina liar nu bisa jadi teu kapanggih, unwatched.

Jeung perpustakaan kantos-tumuwuh tina eusi video kaluar aya, eta hartina urang meureun bakal mungkas nepi ka opat nepi ka lima bundles ceking tinimbang salah kebat sambungan kabel jeung saluran 1,000-tambah kami pernah terang!

C'est la vie

Sababaraha Options - OTT streaming geus dibuka panto hiburan ka rentang tumuwuh tina pilihan nempoan - langganan, ad-dirojong tur hirup streaming. Bari Nexflix, Amazon, Hulu, HBO jeung sababaraha nu lianna bisa Garner paling headline; bakal aya teu meunangna jelas. Ngan beuki galau panuduh.

Studio, jaringan sareng kebat ngabareuhan nyadiakeun tingali kumaha Netflix jeung Amazon geus dipaké data maranéhanana, analytics sarta parabot rekomendasi sarta nyaho aranjeunna tiasa ngalakukeun eta hadé, tanpa consorting kalawan musuh.

Barina ogé, konsumén geus diucapkeun. Éta rék pilihan, pilihan, alternatif; tur kalawan pangiriman OTT, aranjeunna tiasa gaduh barang maranéhna ... lamun aranjeunna can manggih.

Sajauh, Netflix, Amazon, Hulu, pokna, iQiui, Viu, Tencent, pooq jeung sababaraha nu lianna ngakibatkeun pak dina dengekeun, diajar ti datang sarta porsi up saran geulis nutup.

Leres YouTube, Facebook jeung Snapchat boga jero lagu dina monetizing nu pamaké Internet pre-millennial tapi pendekatan maranéhna geus buang eusi cukup onto nu Web na barang nu batang earns aranjeunna duit.

Sésana?

Muhun hey, anjeun diusahakeun!

SMPTE anggota kaasup studio, jaringan, MVPDs (multichannel-video-program distributor), nyaho pilihan maranéhanana geus broadened jeung kasuksésan,, jasa berdasarkeun-langganan ad-gratis video-on-demand sakumaha pemirsa migrasi ka mandiri jasa ngalirkeun kayaning HBO Kiwari , BPS Sadaya Aksés, FubuTV, Reelgood, aisan TV, Kwese, ShowMax sarta rébuan leuwih.

Tapi éta pamaén newest - Netflix, Amazon Perdana jeung nu lianna - nu Fedi mangpaat pangbadagna lantaran kandungan kasebut sorangan jeung éta unik, ku kituna leuwih berharga.

bundles ceking tina eusi ekslusif jeung non-ekslusif ti distributor jeung Birokrat anu gaining popularitasnya salaku konsumen manggihan kurban beuki kawates (jeung harga handap) minuhan kaperluan maranéhanana.

Na, anjeun kudu ngaku, sababaraha kalayan saluran 5-10 maranéhna sabenerna lalajo di $ 15 tiap aya pisan gampang dina anggaran ti $ 75-tambah kebat kabel.

Salaku keur kalolobaan urang?

Aranjeunna resep barang haratis!

Sanes YouTube, Facebook barang haratis tapi menarik, professionally dihasilkeun barang haratis anu dirojong ku beuki calakan, Iklan canggih husus keur maranehna.

Marketers anu pemanasan kana gagasan anu tinimbang nungguan Nielsen pikeun kaluar ningali sabaraha juta rumahtangga aranjeunna bisa geus ngahontal sipatna bisa ngahontal panongton agrégat anu leuwih akurat fits maranéhna AI-ngusulkeun demografi / customer.

Nempo Ditambah - Gumantung kana sumber inpormasi anjeun, "dulur" anu ningali salah layar maranéhanana ngaliwatan séjén; Tapi, dina kanyataanana, Internet geus dibuka nepi floodgate jadi pemirsa ngora nu ningali eusi dina sababaraha layar tur ngagunakeun eta ngalakukeun leuwih hirup ku balad maranéhanana.

Sakapeung, maranéhna malah nonton Iklan; Tapi biasana, maranéhna nyokot telepon maranéhna pikeun nanganan surelek, teks na Facebook / LinkedIn.

Atawa, maranéhanana bisa make telepon ka buka situs jeung meuli hal ... keren!

Keur disada saeutik oge logis, naha nu mangrupa nu spokespersons Amazon direspon jeung gosip pilihan ad-dirojong salaku "warta palsu."

Aranjeunna nuju geus ramping up kurban maranéhanana pikeun pabrik ka Ngaiklan dina situs Amazon.

Éta bisa ngawula ka saluran nempoan bébas, tambahkeun Tumbu langsung ka situs maranéhanana sarta BAM!

Pikirkeun hal, Jeff.

Ieu bisa masihan anjeun sababaraha miliar sangkan purchases leuwih badag kawas Gusti tina Cingcin.

Nyokot Pemirsa - Dinten, viewership henteu dumasar kana rumahtangga tapi sabenerna, pemirsa diidentipikasikeunana. Candak deui pemirsa pikeun kanal maranéhanana, produser eusi / distributor nawiskeun deui eusi dina leuwih cara na on langkung layar. Volume eusi video terus tumuwuh.

Sajaba ti éta, maturan eusi ad-dirojong bisa muka kasempetan anyar keur puluhan rébu filmmakers indie hébat.

pilarian sistem / cocok kacida calakan Amazon urang bisa Wikipédiawan ngaliwatan kolam renang eusi badag sarta ngalayanan nepi eusi dumasar kana sakabeh jalma informasi willingly masihan aranjeunna.

Ogé bakal nyieun hiji kasempetan unprecedented pikeun filmmakers mun meunang naon sabab tiasa dianggo jadi teuas pikeun:

  • duit dumasar ditampa ti karya maranéhanana
  • paparan audiences poténsial di sakumna dunya

Sarerea meunang naon maranéhna rék ti urus.

Tangtosna, SMPTE jeung organisasi lianna geus gawe rada sababaraha waktu pikeun nyieun hiji standar anu nyandak eta leuwih éfisién, leuwih éféktif nganteurkeun-kualitas luhur, ngagagap bébas eusi leuwih Internet.

Disebut ATSC (panitia sistim televisi canggih) 3.0, éta sistem pangiriman eusi hibrid nu geus disadiakeun di sababaraha nagara jeung bakal gulung kaluar progressively di AS ngaliwatan sababaraha taun ka hareup.

Tujuanana na bakal ngirimkeun harti ultra luhur (UHD) TV mana, kapan dina alat nanaon.

The kasarung éta ngarojong mobile, 3D nempo (OK, éta mangrupa hangover ti sababaraha taun ka pengker), 4K UHD, setelan HDR (rentang dinamis tinggi), HFR (laju pigura tinggi) jeung WCG (warna tangga nada lega) kualitas jeung audio immersive .

SMPTE anggota kaasup pabrik alat-alat, firms angkutan eusi na éléktronika konsumén jalma teknis dimekarkeun standar anu scalable, interoperable, adaptable na (mudahan) bisa nanganan inovasi bakal datang.

Amplop Anyar - The anyar baku ATSC 3.0 henteu persis anyar lantaran organisasi industri kawas SMPTE geus dipake dina ngamekarkeun hiji aliran angkutan efisien keur sababaraha taun. Salaku insinyur aub dina proyék bakal ngabejaan anjeun, ayeuna teh nyusahkeun tapi geus leuwih efisien dina delivering sababaraha aliran eusi kualitas luhur.

McLennan ngomong, "Lamun anjeun nempo standar ATSC 3.0 lengkep dina diagram block, éta Sigana pajeulit. Tur éta.

"Ieu mah sakadar hiji standar tapi suite standar 20 + nu digawé babarengan alamat isu pangiriman eusi husus jeung global," paparna.

Anjeunna sapuk yén standar anyar teu ninggalkeun sababaraha téknologi heubeul balik, tapi eta mangrupakeun leyuran streaming IP-pangiriman leres.

"Dina cara nu sami hiji iPhone 8 atanapi X geus teu cocog jeung protokol cellphone analog tina '90s, ATSC 3.0 geus teu cocog jeung rarancang 20 taun heubeul siaran ATSC 1.0," manehna emphasized. "Ieu leyuran évolusionér, inovatif tur hadé pikeun dulur di kategori ... kaasup konsumen".

Anjeunna dicaritakeun yén pamakéna bakal perlu ningkatkeun rada kalayan TV anyar atanapi kotak diatur-luhur ngamangpaatkeun sagala jasa anyar - interactivity, VOD, OTT streaming, jsb

Mun teu siaran masih bakal ngarojong (simulcast) 1.0 aliran.

McLennan dicatet yén di Koréa Kidul jeung nagara séjén tempat layanan ATSC 3.0 geus sadia, sababaraha urang teu ditingkatkeun na masih lalajo program maranéhanana.

"Tapi sakali urang tingali kualitas streaming sarta ngalaman betah dina resi jasa anyar / pilihan, na dipercaya konsumen bakal ngakuan nilai," manehna emphasized.

Bari sababaraha folks geus diangkat isu privasi lantaran data leuwih pribadi bakal dikumpulkeun, sarta targeting ad bakal leuwih kaprah, urang tingali yen salaku benefit konsumen tinimbang masalah.

Jalma geus nyadiakeun loka, jasa kalayan sadaya data maranéhanana.

Sarta lamun datang ka milih eusi, solusi rekomendasi AI hone di palih naon folks kawas, meureun bakal resep atanapi kedah resep.

Tungtungna, eusi bébas bisa dikurilingan ku Iklan Anjeun manggihan metot tinimbang 20-somethings ngabogaan heran WTF nalika maranéhna pindah ka telepon maranéhna bari hemorrhoid, fibromyalgia atanapi Iklan parah eusian layar lebar.

Ieu bisa ditandaan tungtung iklan mediocrity!

Barina ogé, éta IAB (Interactive Biro Advertising) nembe kapendak yen OTT pemirsa méakkeun dua kali jumlah waktu ningali eusi ad-didukung ti eusi langganan.

Tambahkeun pamakéan calakan of AI kalawan eusi pilari hébat sarta bisa jadi hiji hal anu éndah.

Frying Brain nu - Aya cukup eusi video - alus jeung goréng - streamed sakuliah internet unggal menit tetep individu glued ka layar maranéhanana pikeun taun. Jeung ka paraphrase peringatan ti baheula ... ieu uteuk anjeun on teuing hiburan.

Hayu urang teu resep ieu uteuk anjeun nalika AI delivers eusi ka layar Anjeun.

Anjeun masih boga pilihan a!


AlertMe

Andy Marken

Andy nyaeta Nu boga sarta Présidén Marken Communications Inc. a Marketing sarta konsultan Komunikasi, ayana di wewengkon San Fransisco dina bulan Agustus 1977 mun Present.Marken Communications mangrupakeun lembaga-layanan pinuh nu concentrates on bisnis / tata pasar, positioning, ngembangkeun, sarta komunikasi . The agénsi sataun 30 geus kalibet ku rentang lega kagiatan pausahaan sarta pemasaran. Pangalaman ngawengku tata strategis sarta pasar jeung dijalankeunnana kalawan komunikasi jeung firms Internet kaasup AT & T na CERFnet ogé di gudang, manajemén neundeun jeung solusi video kalayan firms kaasup Philips, InterVideo, Ulead, OWC, NewerTech, sonic, Corel, Matsushita, pinnacle, Dazzle , Cyberlink, Gunung Komputer, Nikon, Plasmon, NTI, Iklan tech, verbatim, Mitsubishi jeung Panasonic.

One comment

  1. Simkuring resep kana warta panganyarna nu folks kawas Google, YouTube jeung Facebook anu nambahkeun jalma pikeun mantuan sistim maranéhanana milih eusi alus sarta goréng. Loba teuing jalma anu putting unwavering iman dina téhnologi anu sakuduna dituju sangkan pakasaban maranéhanana leuwih gampang jeung kaputusan maranéhanana leuwih gampang. Kumaha bae nu teu bener dianggo kanggo eusi video urang ngamekarkeun, ngadistribusikaeun sarta pintonan. Loba teuing variabel aub kaasup hal kawas "ieu téh naon kuring ngarasa kawas ayeuna, katuhu ka dieu." Komo kentang dipan boga hal jalan dina / na pikiran nya - malah di tingkat subconscious - atanapi aranjeunna kukituna poho napas. Standar anyar nu keur digulung kaluar bakal nyieun eusi malah richer, hadé, beuki sengit tapi masih ngabutuhkeun jalma anu nyaho kumaha carana ngahasilkeun kandungan hébat sarta anu ngahargaan eta. Upami eta bakal runtah nyata.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!