imah » jobs » Produksi Acara A1 Live Audio Audio Engineer

Job Opening: Event Production A1 Live Sound Audio Engineer


AlertMe

Sound Investment AV
lokasi: Chicago IL US
JOB DESCRIPTION – Event Production A1 Live Sound Audio Engineer. Progressive audio visual and event production company seeks a Lead Audio Technician to support…

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)