imah » kajadian » Siaran India Tembongkeun

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Siaran India Tembongkeun

Oktober 17 - Oktober 19

The Future of Broadcasting Téhnologi nyambungkeun dieu

Téhnologi evolves di speed kilat jeung eta nyirorot tabrakan sagalana eta némpél; dunya siaran jeung hiburan teu béda. Sakabéh tangga nada tina kamajuan inovatif mungkin di industri ieu tetep hese dihartikeun lolobana waktu, iwal hiji kasempetan unik. Unggal taun, keur ngaliwatan 27 taun, anu Broadcast India Tembongkeun janten platform interaktif nu showcases on hiji sisi, nu shifts paradigma dina téhnologi infotainment di sakuliah dunya. Di sisi sejen, eta ngidinan Anjeun pikeun nyambungkeun ka innovators sarta ngalaman Marvels mimitina-leungeun.

nu Media India sarta séktor Hiburan mangrupa salah sahiji industri tumuwuh panggancangna di nagara éta. sektor tumuwuh 11% ka USD 20 milyar dina total pendapatan, dina taun finansial 2016; nurutkeun laporan ku FICCI. Ieu diperkirakeun toél USD 35 milyar ku sataun finansial 2021. Tipi siaran, distribusi, pilem, citak, radio, iklan jeung digital anu sababaraha bagéan nu drove tumuwuh.

Jeung Broadcast India Tembongkeun 2018, éta waktu nyieun jalan pikeun-gen hareup téhnologi siaran - gancang, gampang, cara leuwih produktif jeung pasti leuwih kreatif ngeunaan gawé bareng siaran, pilem, audio, radio jeung sagalana sejenna nu nyumbang ka industri infotainment - ti nyiptakeun eusina pikeun manajemén sarta pangiriman. Pausahaan jeung corporates, veterans tur professional, suppliers na konsumén, visionaries, sarta stakeholder lianna ti sakuliah dunya bakal ngumpulkeun sadar kasempetan, nyieun koneksi dagang na mempermudah sumberdaya pooling dina skala pangbadagna sakumaha anu pakewuh unggal taun.

Édisi panungtungan sahiji Broadcast India Tembongkeun nempo leuwih 9,862 datang unik tur leuwih merek 500 peserta ti leuwih ti nagara 36 datang babarengan, hayang pisan nyorong payun tina kurva tumuwuhna gancang ti saha wae. Salaku nganjang atanapi pamilon hiji, aya nu henteu ragu acara bakal bagan horizons infotainment anyar keur anjeun.

rincian

mimitian:
Oktober 17
Tungtung:
Oktober 19
website:
www.broadcastindiashow.com

tempat

Puseur Pameran Sukabumi
Nesco sanyawa
Maharashtra, Sukabumi 400063 India
+ Google Peta
telepon:
+ 91 22 6645 0123
website:
http://www.nesco.in/bec.html
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!