imah » kajadian » BVE

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

BVE

Pébruari 26 - Pébruari 28

BVE nyaeta acara panggedena Inggris pikeun professional aub dina nyokot eusi tina ciptaan kana konsumsi. Ieu metot dina kaleuwihan 15,000 datang ti leuwih ti 60 nagara jeung ngagabungkeun ahli-dipingpin seminar bébas kalawan hiji pameran nu boga ciri 250 + sahiji pabrik ngarah, distributor jeung resellers produksi profésional sarta alat-alat siaran sarta Sistem. Ngawengku sagalana ti asesoris kaméra pikeun 360 solusi workflow, BVE sabenerna teh penting siaran jeung téhnologi produksi acara.

Datang ka BVE bisa ngaharepkeun kauntungan ti pilihan leuwih 120 jam tina seminar bébas, studi kasus, diskusi panel na bengkel learning, diwakilan ku ahli dina widang maranéhanana ngaliwatan dinten acara 3, mastikeun yén maranéhna bisa upskill, ngalenyepan téhnologi upcoming na dibagikeun pangaweruh whilst ogé ningali, noel jeung nguji kit pisan panganyarna na jejaring kalayan peers maranéhanana.

rincian

mimitian:
Pébruari 26
Tungtung:
Pébruari 28
website:
http://www.bvexpo.com

Pangatur

i2i Kajadian
telepon:
+ 44 (0) 203 033 2500
surélék:
visitor.help@i2iassist.com
website:
http://www.i2iassist.com

tempat

Excel London
Royal Victoria dok, 1 Western gateway
London, E16 1XL karajaan Inggris
+ Google Peta
telepon:
+ 44 20 7069 5000
website:
http://excel.london
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!