imah » kajadian » NAB Tembongkeun

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

NAB Tembongkeun

April 6 - April 11

POWERING naon industri nyiptakeun AND CARA WORLD THE meakeun.

Ieu acara pamungkas pikeun media, hiburan jeung téhnologi professional pilari cara anyar jeung inovatif pikeun nyieun, ngatur, nganteurkeun tur monetize eusi dina platform nanaon.

NAB Tembongkeun metot komunitas sagala rupa professional industri
Iklan • AI • AR • Audio • Broadcast • Cable • Cybersecurity • Digital • Atikan • eSports • Film • kaulinan • Pamaréntah sarta Militér • Imah tina Ibadah • IOT • IT • Live Kajadian • campuran kanyataanana • Video Mobile • Online • Podcasting • Post -Production • Radio • satelit • Media Sosial • Olahraga • Streaming • Télévisi • VR

Ngajajah Tren Shaping nu Future of Média jeung Hiburan
5G | 4K / 8K | Panyiaran Radio sarta Télévisi canggih | Jieunan AKAL & Mesin Learning | Aplikasi ngembangkeun | Augmented kanyataanana | Martech | Cybersecurity | Maya kanyataanana | streaming | ATSC 3.0 | IP | Mobil disambungkeun | UHD | setelan HDR | pangakuan sora | Dicampur kanyataanana | Eusi branded | teuing More

NAB Tembongkeun ieu tempat téhnologi taneuh-pegatna geus diumumkeun, solusi inovatif dipintonkeun sarta tren game-ngarobah anu kakeunaan. Nyiapkeun ngajajah Barisan sanggeus Barisan of tech Heboh, gear tiis, software pinter, solusi awan sanggup jeung gagasan limitless sarta inspirasi. Ngan di dieu tiasa gulung-up sleeves anjeun sarta jadi leungeun-on sareng produk, jasa jeung urang nyetir masa depan eusi.

wawasan-big picture jeung rinci kritis dina tech disruptive panganyarna na tren
paling mereun jeung sohor pamingpin pamikiran di dunya ngumpul babagi carita maranéhanana, solusi, téhnik jeung journeys pribadi. Anjeun bakal meunang wawasan big picture jeung rinci kritis dina tren panganyarna impacting eusi tina ciptaan kana konsumsi.

Naha fokus Anjeun dihurungkeun seni, élmu atawa bisnis ciptaan eusi atawa konsumsi, ieu téh di mana Anjeun nyaring kaahlian anjeun, perlu diideuan, sarta nyieun sambungan anu kuat yén fundamentally bisa ngarobah anjeun bisnis.

rincian

mimitian:
April 6
Tungtung:
April 11
website:
http://www.nabshow.com

Pangatur

National Association of siaran
website:
https://www.nab.org/

tempat

Las Vegas Konvénsi Center
3150 Paradise Jalan
Las Vegas, NV 89109 Amérika Sarikat
+ Google Peta
website:
http://www.nabshow.com
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!