imah » kajadian » NAB Tembongkeun

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

NAB Tembongkeun

April 16, 2017

Industri média sareng hiburan parantos dileungitkeun. Inovasi dinamis sareng téknologi anu motong-ujung tiasa ngaganggu wates eusi sareng muka kasempetan anu terbatas. NAB Tembongkeun® mangrupikeun hiji-hijina tempat anu bébas tina pamikiran konvensional sareng muka pikiran anjeun.

Hadirin anu ngalambangkeun unggal sektor industri kaasup Broadcast, Digital Media, Film, Entertainment, Telecom, Post-Production, Academia, House of Worship, Advertising, Militer, Government, Eceran, Kaamanan, Olahraga, Kajadian Langsung, Video Online, IT, Virtual sareng Realiti Augmented sareng langkung parantos ngagabung di Las Vegas salami genep dinten pikeun nangkeup pangalaman immersive reshaping kanyataan anyar média. Jelajah Komunitas Pameran

Tarikan anu inspirasi sareng inovatif dilayanan dina 2016 kalebet anu anyar Maya jeung Augmented kanyataanana mastaka, nunjukkeun médium anyar ieu sareng kumaha dampak kana sagala aspek industri. Sambungkeun Media | IP, fokus kana pangalaman konsumen; éta Hawa Robotics jeung Drone mastaka, ningalikeun "kandang ngapung" kanggo demonstrasi; SPROCKIT, dimana ngamimitian pasar-siap nampilkeun ideu anyar na; StudioXperience, hiji studio live anu nganggo sadaya alat pangahirna; sareng seueur deui. Pangalaman éta momen penting nalika téknologi anyar, modél bisnis atanapi mitra pikasieuneun sareng anjeun sadar ...

... Ieu Ngarobih Sagala.

rincian

Kaping:
April 16, 2017
website:
http://www.nabshow.com

Pangatur

National Association of siaran
website:
https://www.nab.org/

tempat

Las Vegas Konvénsi Center
3150 Paradise Jalan
Las Vegas, NV 89109 Amérika Sarikat
+ Google Peta
website:
http://www.nabshow.com