imah » kajadian » NATPE Rajana

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

NATPE Rajana

January 22 @ 10: 00 am - January 24 @ 4: 00 pm

Pinter, eusi ngalakonan weruh euweuh wates: a beuleum jero kana dinamika ngarobah média jeung eusi dina tahap global.

Acara jeung jejer di antarana:

• International akuisisi Panel Kandungan
... kalayan execs ti Amazon, Netflix, A + E, BPS jeung Banijay
• The Global TV Awards Paménta
• The Amérika Summit 2019 Latin
• International Co-Produksi Panel

Sesi Pikeun internasional CO-produksi & ngembangkeun

(Catetan: Jadwal nyaeta ngarobih subyek.)


Naon Dunya nu geus Meuli
Aya kakurangan kasempetan disetir ku tren ayeuna di akuisisi eusi internasional. A fokus seukeut kana dinamika ngarobah média jeung hiburan anu leuwih kritis ti kantos, nunjukkeun kumaha gancang eusi distribution global sarta monetization ayeuna keur kaganggu. The Pace gancang tina robah na deployment model bisnis anyar merlukeun executives anjog nyieun komitmen pikeun transformasi. Diajar anu ngahuleng mikiran masalah naon anu bakal ngajalankeun customer jeung merk relevansi, tumuwuhna strategis sarta kaunggulan operasional.


The Global TV Awards Paménta
Winners tina mimitina-kantos panghargaan eusi TV data-disetir bakal dibere di pasar eusi internasional NATPE di Rajana on January 22, 2019. The Global Awards TV Paménta ngagungkeun télévisi pang populerna - tanpa panel hakim atawa badan voting subjektif lianna. Pikeun kahiji kalina kantos, kaputusan eusi bisa dijieun maké global konsisten data némbongkeun. Gabung kami salaku urang nembongkeun nu merek eusi resonate paling ku pamakéna sakuliah dunya.

KEYNOTE: TV Internasional geus tumuwuh Up: paguneman kalawan Tandaan Kaner na Gerhard Zeiler
Tandaan Kaner, abad ka Fox Présidén TV Sebaran jeung Gerhard Zeiler, Présidén Turner Cibeureum, dua ti executives pang menonjol jeung well-dimangfaatkeun dina tipi internasional, bahas di panggung masa depan distribution internasional tur kreasi eusi dina umur ieu robah signifikan. Urang sanggup jadi hiji industri tina leres minuhan kaperluan hiji pipa eusi internasional? Naon hareup tahan pikeun produser bebas? Kumaha bade parobahan gancang urang ningali efek inti industri urang tina hiji sudut pandang internasional?


rincian

mimitian:
January 22 @ 10: 00 am
Tungtung:
January 24 @ 4: 00 pm
website:
natpe.com

Pangatur

National Association of Télévisi Program executives
telepon:
310-857-1653
website:
natpe.com

tempat

Fontainebleau Resort & Eden Roc Resort
Rajana, Amérika Sarikat + Google Peta
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!