imah » kajadian » Gerakan Podcast

loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Gerakan Podcast

August 13 @ 8: 00 am - Agustus 16 @ 5: 00 WIB

Konférénsi Pambaran Dunya sareng Dunya Anu kanggo Podcasters

Tujuan Pésta Podcast nyaéta ngumpul sareng anu dididikkeun podcaster aktip sareng anu narajang, sareng tumuwuh komunitas podcast sareng industri sakabéhna. Hal ieu dilakukeun ngaliwatan sesi breakout pendidikan sareng inpormatif sareng panémbongan ka tujuh jalan lagu, katerangan sareng presentasi keynote, sareng acara fun sareng parting. Kalayan seueur podcast 4,000 hadir dina genep taun terakhir ti ampir nagara-nagara 30 anu béda (jeung mangkas)!

rincian

mimitian:
August 13 @ 8: 00 am
Tungtung:
Agustus 16 @ 5: 00 WIB
website:
https://podcastmovement.com

tempat

Rosen Shingle Creek
Blvd Universal 9939
Orlando, FL 32819 Amérika Sarikat
+ Google Peta