imah » wartos » Evercast, LLC milih Steven B. Cohen salaku Evangelist di Los Angeles
Steven B. Cohen

Evercast, LLC milih Steven B. Cohen salaku Evangelist di Los Angeles


AlertMe

Teknolog Industri ngarah pikeun ngabantosan perkenalan sareng ngadopsi sistem kolaborasi jauh pikeun Production and Post.

Los Angeles- Evercast, LLC, pamekar Scottsdale, Arizona anu dumasar kana platform kolaborasi live-streaming anu kuat, parantos ngupayakeun Steven B. Cohen salaku Evangelist pikeun ningkatkeun tawaranna, ngadukung pertumbuhan sareng téknologi na adopsi dina Media & Entertainment.

Steven B. Cohen

Cohen mawa kaahlian umum dina téknologi digital kanggo film sareng produksi televisi ngalangkungan tulisan ku Sony Gambar Studios, Grup Media Ascent, Koalisi Distribusi Bioskop Digital sareng Cohen Komunikasi, Inc. Anjeunna parantos ngembangkeun sareng nyebarkeun sistem kolaborasi jauh di sakumna dunya pikeun panyipta kontén kaasup diréktur Paul Verhoven, James L Brooks sareng Barry Sonnenfeld. Cohen ogé nyebarkeun sistem éditor editorial sareng kritik pikeun Michael Bay, Barbra Streisand, David Fincher, Gore Verbinski sareng Tony Scott. Salaku Evangelist, Cohen bakal nungtut produser, diréktur, éditor, DP, desainer produksi sareng pengawas VFX dina ngagunakeun parangkat lunak Evercast sareng karya anu diropéa alur karya kreasi konten.

"Steven parantos damel di payun téknologi digital mangtaun-taun, janten anjeunna jalma anu idéal pikeun ngadukung usaha urang dina Média & Hiburan," saur Alex Cyrell, CEO, Evercast, LLC. "Anjeunna mikaresep hormat lega di industri hiburan sareng bakal janten sumber anu berharga pikeun klien studio kami dina ngalaksanakeun solusi alur kerja anu hemat, hemat biaya," koméntar Roger Barton, Co-Founder, Evercast, LLC.

"Laju gancang produksi & postproduksi sareng kanaékan kolaborasi global, nampilkeun sababaraha tantangan pangbadagna anu disanghareupan ku panyipta eusi ayeuna. Evercast parantos ngembangkeun parangkat lunak basis browser anu aman pisan tanpa sarat konéktipitas anu mahal, anu nampilkeun pangalaman pangguna sapertos di kamar anu sami. Téknologi bakal ningkatkeun gaya hirup anjeun ku ngirangan waktos perjalanan pikeun kolaborasi, ngamungkinkeun anjeun damel dimana waé di dunya, langkung fokus sareng éfisién sareng ngamajukeun kasaimbangan kerja / kahirupan anu langkung saé. ", Nyatakeun Cohen.

Ngeunaan Evercast, LLC

Evercast diadegkeun dina 2015 ku tim pangusaha serial. Aranjeunna ningali globalisasi ngembangkeun nyiptakeun eusi sareng tangtangan kalayan pakakas kolaborasi ayeuna. Evercast mangrupikeun platform anu didasarkeun ku browser anu tiasa ngalirkeun aliran aliran produksi produksi di mana waé HD video kualitas sareng audio spéktrum pinuh ku dugi ka sapuluh anggota tim kolaborasi via video chat. Evercast ayeuna gaduh klien anu nganggur platform sareng tim sumebar di sakumna dunya. Aranjeunna ngandelkeun kaamanan platform ditingkatkeun, beting panyebaran sareng latency minimal pikeun ngabari umpan balik sareng ngadamel parobihan on-the-fly.

www.evercast.us


AlertMe