imah » wartos » EverybodyFights Live Streams Fitness Fitness With ATEM Mini Pro and Pocket Bioskop 6Ks Camera

EverybodyFights Live Streams Fitness Fitness With ATEM Mini Pro and Pocket Bioskop 6Ks Camera


AlertMe

Fremont, CA - Juli 13, 2020 - Blackmagic Desain dinten ngumumkeun yén mérek kabugaran tinju George Foreman III's EverybodyFights ngamajukeun ATEM Mini Pro saklar produksi langsung sareng Blackmagic Pocket Cinema Camera 6Ks pikeun nganteurkeun anu pangsaéna dina pangalaman tinju kelas ka pasar kabugaran di bumi. Ieu nembé diwanohkeun salami séri acara live streaming virtual pikeun amal, diciptakeun pikeun ngabantosan anggota tetep aktip sareng hubungan sareng batur dina komunitas kabugaran nalika di bumi.

EverybodyFights ngalatih anggotana kalayan kelas kabugaran sareng program anu dipaténkeun ku Foreman anu dirancang saatos kamp latihan pejuang anu nyata. EverybodyFights mangrupikeun tempat kabugaran tinju sareng 12 lokasi bata sareng mortir sareng platform online, EverybodyFights LIVE (ebf.live), anu nyayogikeun rézim kabugaran anu lengkep anu tiasa diamankeun di gym, dina aplikasi, atanapi di bumi. Rangkaian acara virtual maya EverybodyFights anyar ngagaduhan latihan olahraga tinju sareng kalebet hubungan sareng organisasi amal, réstoran, pagelaran musik sareng seueur deui.

AllbodyFights ngiringan ku babaturan panjang sareng filmmaker Rob Maloof, produser sareng DP di Gauntlet Films, pikeun aliran langsung anu ditembak dina fasilitas Boston, MA maranéhna. Maloof nganggo tilu PK Bioskop Poto 6Ks pikeun némbak latihan latihan instruktur, anu disambungkeun liwat HDMI ka ATEM Mini Pro. Eusi éta teras disaring liwat USB-C ka Maloof's Mac Mini, dimana disimpen dina AllbodyFights LIVE.

"ATEM Mini Pro mangrupikeun tulang tonggong produksi kami. Sanaos alit, éta kuat pisan sareng ngamungkinkeun kuring nyiptakeun produksi multi kaméra anu euyeub, "jelas Maloof. "Nalika dipasangkeun sareng Pocket Cinema Camera 6Ks, kuring tiasa ngendalikeun unggal kaméra kalayan lancar sareng ngajaga konsistensi visual di saluareun papan. Kuring ogé ngahargaan yén saatos unggal acara réngsé, kuring tiasa uih deui sareng pencét balikkeun dina ATEM Software Control sareng sadaya pangaturan anu kapilih pikeun pamuter média sareng kaméra, sapertos iris sareng shutter, aya deui . "

Salami latihan, audio headset nirkabel instruktur dikirimkeun ngaliwatan salah sahiji input mic ATEM Mini Pro, ngamungkinkeun audio real time tanpa reureuh. Maloof ogé ngamangpaatkeun built in Fairlight audio mixer anu nyayogikeun EQ sareng dinamika dina unggal input kana papan. Salaku tambahan, tim ngagunakeun ATEM Mini Pro's built in DVE pikeun gambar dina épék gambar janten pamilon di bumi tiasa ningali timer countdown sareng grafik anu ngagambarkeun latihan mana anu salajengna salajengna nalika latihan. Grafik khusus diimpor kana pamuter média ATEM Mini Pro sareng dialihkeun ngalangkungan keyer hilirna, sadayana dikelola ngalangkungan ATEM Software Control na.

"Ngagunakeun ATEM Software Control dina laptop abdi seueur ngabantosan kumargi kuring tiasa ngendalikeun sadayana tina ngan hiji tempat," saur Maloof. "Salaku tambahan, gaduh tombol video kaluar dina panel anu saé kusabab kuring tiasa gampang ngalihkeun unggal kaluaran sareng mariksa multiview, anu seueur ngabantosan nalika ngungkulan masalah."

Pikeun ngajaga aliran anu dinamis, tim nyusun salah sahiji Pocket Bioskop 6Ks Kaméra dina tripod di payuneun pengajar pikeun néwak nembak anu lega, anu sanés dina sisi anu nembak anu langkung ketat, sareng anu katilu di lantai pikeun pandangan panon cacing. ningal.

"Kami hoyong ngajaga latihan instruktur sakumaha interaktif sabisa sabab éta lumangsung di daérah anu sami salami sareng kami henteu hoyong aranjeunna raoseun statis. Ogé, penting pisan pikeun moto sadaya gerak instruktur sacara jéntré pikeun pemirsa nuturkeun di bumi, "saur Maloof. "Kanggo ngalakukeun ieu, kuring nganggo Pocket Bioskop Kaméra 6K munggaran pikeun nembak lega sareng anu kadua pikeun gambar anu ketat dina leungeun sareng suku instruktur, kalayan kaméra katilu diposisikan di lantai di gigir laptop instruktur pikeun néwak aksi éta nalika aranjeunna ngajalankeun liwat pikeun berinteraksi sareng pamilon ngalangkungan obrolan langsung salami aliran. "

Kusabab pembaruan parangkat lunak kaméra anyar-anyar ieu, aranjeunna ayeuna gaduh fitur kaméra studio janten Maloof tiasa nganggo ATEM Mini Pro pikeun ngendalikeun parameterna, lensa, lampu-lampu, sareng seueur deui. "Kusabab latihan henteu lirén tanpa istirahat anu dipasang pikeun arah, kuring nganggo lampu lampu pikeun gampang nunjukkeun dimana instrukturna kedah pokus," tambah Maloof. "Kusabab éta ngan ukur kuring ngajalankeun acara ieu, gaduh kaméra leutik anu gampang diatur sareng nyetél penting pisan. Éta saderhana dianggo sareng ménu na ramah pisan, anu ngamungkinkeun kuring pencét jalan sareng nembak acara kalayan lancar tanpa butuh anggota awak tambahan dina set. "

Maloof nyimpulkeun, "Nganggo Pocket Bioskop Kaméra 6Ks dina acara ieu saéstuna ngamungkinkeun urang pikeun nganteurkeun pangalaman nonton luhur pikeun pamirsa, utamina nalika dipasangkeun sareng ATEM Mini Pro. Éta sadayana anu tiasa diarepkeun ku tukang anu langkung ageung, tapi langkung mirah bahkan gampang diatur. "

Saatos sukses kontinyu di acara Boston, AllbodyFights bakal ngiringan acara virtual anu sami ti lokasi anu sanésna pikeun jaga di bumi anu séhat sareng nyambung.

Pencét Fotografi

Poto produk ATEM Mini Pro sareng Pocket Bioskop 6K ogé sagala rupa anu sanésna Blackmagic Desain produk, nu disadiakeun di www.blackmagicdesign.com/media/images.

Ngeunaan EverybodyFights®

EverybodyFights nyaéta Bumi Kabugaran Tinju. Éta mangrupikeun hiji-hijina otentik, inspirasi tinju, mérek kabugaran grup anu dimodelkeun saatos kamp latihan petinju anu propésional. Nampilkeun séri kelas lima bagéan anu ngahijikeun unggal aspék kamp latihan, ti téhnik tinju sareng kondisioner dugi ka yoga sareng pamulihan, EverybodyFights mangrupikeun otoritas dina kabugaran tinju. Kalayan 12 lokasi bata sareng mortir sareng platform online, EverybodyFights LIVE, nyayogikeun rézim kabugaran lengkep anu tiasa dimanfaatkeun di gym, dina aplikasi, atanapi di bumi.

Étos mérekna salawasna ngajagaan yén "sadayana gelut" pikeun naon. Kana waktosna, anggota mimiti ngarujuk ka gim salaku "EverybodyFights." Mandor sareng ko-pangadeg Anthony J. Rich ngagentos nami perusahaan janten EverybodyFights pikeun ngahargaan komunitasna sareng sumanget juang anu ngasilkeun perusahaan éta nyalira. Kanggo langkung seueur, buka www.everybodyfights.com.

Ngeunaan Desain Blackmagic

Blackmagic Desain nyiptakeun produk di dunya pangluhurna video kualitas na rohangan ngédit, kaméra pilem digital, correctors warna, converters video, video monitoring, routers, switchers produksi hirup, pangrékam disk, monitor gelombang sarta nyata waktu scanner pilem keur industri fitur pilem, pos produksi jeung siaran televisi. Blackmagic DesainKartu tangkap DeckLink ngaluncurkeun révolusi dina kualitas sareng kabisa dina produksi pos, sedengkeun produk Emmy ™ anu unggul produk koréksi warna DaVinci parantos nguasai industri televisi sareng pilem ti mimiti 1984. Blackmagic Desain terus megatkeun inovasi taneuh kaasup 6G-SDI na 12G-SDI produk na 3D stereoscopic na ultra HD workflows. Diadegkeun ku dunya pos ngarah rai produksi jeung insinyur, Blackmagic Desain ngagaduhan kantor di Amérika Serikat, Inggris, Jepang, Singapura sareng Australia. Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka www.blackmagicdesign.com.


AlertMe