imah » wartos » Facilis na BrandStar Tim Nepi ka Aktipkeun 4K + Produksi

Facilis na BrandStar Tim Nepi ka Aktipkeun 4K + Produksi


AlertMe

Hudson, MA (Désémber 5th, 2018) - Facilis, Mangrupa supplier internasional ngarah tina solusi gudang ongkos-éféktif, kinerja tinggi dibagikeun jaringan produksi média kolaborasi, nembe ngumumkeun yén BrandStar, agénsi brand marketing-layanan pinuh sarta imah produksi, geus dipasang a Facilis Panyimpenan Network Tanjungjaya ngarojong 4K + kolaborasi workflows pos produksi.

Dumasar dina Pompano Beach, Florida, BrandStar geus diwangun mangrupa sanggar kaayaan-of-nu-seni mana maranéhna ngahasilkeun nempokeun TV-unggul pangajén jeung eusi branded nu resonates kalawan audiences sakuliah unggal layar, ti blog aslina sareng olahtalatah sosial pikeun aktivasi digital, performance- pamasaran dumasar jeung produksi di-imah.

Néangan pikeun ngapdet jurusan pos produksi jeung mawa kana mangsa nu bakal datang, departemen pos produksi diperlukeun pikeun ngarojong gede ti HD resolusi ti 4K tur saluareun. Tim BrandStar dijieun rencana pikeun hadir dina NAB Ny Tembongkeun panalungtikan pilihan pikeun ngamutahirkeun infrastruktur gudang Tanjungjaya maranéhanana.

"Urang teu bisa nanggung wae ka handap, anu geus salah sahiji faktor nu bakal dijieun kami horéam ngungkaban sistem anyar," ceuk Tandaan Sundana, Ngadegkeun jeung CEO BrandStar. "Nepi ka ayeuna, urang geus teu ilahar dimana urang bisa boga titik putus guna ngalakukeun hiji instalasi".

Hiji acara anyar diperlukeun bisa diédit dina 4K, nu nempatkeun tekanan dina tim pikeun manggihan solusi. "Urang kudu deadlines bener ketang di dieu, ceuk Abraham Bodas, redaktur senior di BrandStar. "Gaduhan stuttering playback video di 4K bari terus ngantosan klip pikeun némbongan teu ditarima".

Di NAB, tim BrandStar datang di sakuliah Facilis Téhnologi sarta ieu geuwat intrigued ku kamampuhan jeung ajén sistem, tapi oge betah nu eta bisa gancang jadi dipasang na terpadu kalayan perlengkapan maranéhna aya. Saatos sababaraha diskusi produktif ngeunaan gol BrandStar urang, anu Facilis staf wanti tim BrandStar nganjang sababaraha loba fasilitas pos rujukan di NYC nu ngandelkeun hiji Facilis

Network Panyimpenan Tanjungjaya. Handap kalungguhan éta, tim nu indit ka didatangan harti 6, Hiji agénsi média interaktif, sarta dikaitkeun pamakéan miboga Facilis.

"A loba pangabutuh urang kudu ngalakukeun kalawan gerak gancang média sakuliah spasi kami," ceuk Luis Allbritton, Kapala Insinyur di Harti 6. "Payil media Big datangna di na sababaraha deliverables balik kaluar. Téh mangrupa siklus gancang, dina hiji Pace gancang, jeung loba urang gawe dina proyék sarua dina waktos anu sareng. urang Facilis Sistim nyandak sababaraha jalma ngabogaan aksés-speed tinggi mun komo payil media panggedena iraha wae titik nu diberekeun dina prosés ".

Perasaan yakin dina kaputusan maranéhanana, tim BrandStar maréntahkeun hiji 384 TB Facilis Sistim nu diwangun ku dua server gudang 192 TB sarta Server Hub nu aggregates na offloads prosés server na naek rubakpita aya. Di 384 TB, sistem bisa nahan ngadeukeutan 2500 jam footage 4K. Pikeun kalenturan maksimum, anu Facilis Tim dipasang 10gig Ethernet ogé channel 32gig Serat keur desktops BrandStar urang jeung ngédit suites. Teu kawas baku Nas (jaringan napel gudang) alat nu ngajalankeun workflows perusahaan di loba organisasi, anu Facilis Sistim ieu kacida dioptimalkeun pikeun video na audio workflows nu bisa ngandung payel media anu kacida gedéna.

"The Facilis Sistim ieu dipasang gancang sarta éta super-gancang. Bener we kawas éta, "komentar Yuda. "The footage 4K muterkeun deui mulus tur ayeuna teh bener bade revolutionize cara urang ngédit di BrandStar".

Facilis ieu nembe disorot dina hiji episode tina jero Blueprint nu mana ditayangkan dina Fox Usaha Channel Nonton deui di dieu.

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!