imah » wartos » Facilis nganggo Perpustakaan Qualstar LTO kanggo Arsip Terpadu Terpadu Cloud Objékna na

Facilis nganggo Perpustakaan Qualstar LTO kanggo Arsip Terpadu Terpadu Cloud Objékna na


AlertMe

HUDSON, MA (Séptémber 11th, 2019) - Facilis, panyadia internasional anu jétu-épik, solusi neundeun dibagi kinerja tinggi pikeun jaringan produksi média kolaborasi dinten ayeuna ngumumkeun kerjasama sareng Qualstar (NASDAQ: QBAK), desainer ngarah sareng pangembang data panyimpen data dumasar LTO tape LTO, pikeun nyayogikeun solusi archival média anu hadé pikeun para nasabah.

nu Facilis Awan Objék maya virtualisasi Awan sareng LTO kana jilid cache dina server, ngajantenkeun media dina desktop klien liwat Facilis Sistim File Dibagi. Salaku bagian tina aliran arus data arsip terstruktur, téknologi LTO nawiskeun solusi pangetan data anu dipercaya sareng ongkos-ongkos pikeun arsip jangka panjang aset média.

"Nalika neundeun obyék digabungkeun sareng indéks indexing sareng generasi super-FastTracker, janten cara anu pohara kuat pikeun arsip, ngalacak sareng malikeun data proyék ku antarmuka anu sederhana, akrab," saur Jim McKenna, VP Sales and Marketing at Facilis. "LTO sok janten pokok tina kabijakan palanggan sareng arsip palanggan urang. Kalayan nilai produk Qualstar, sareng integrasi ketat kami, unggal Facilis customer tiasa menikmati ketahanan data ningkat. "

Qualstar Q8, Q24, sareng Q48 sistem pustaka pita raksa anu mumpuni ku Facilis nyayogikeun profesional média sareng biaya cadangan anu saé, LTO dipercaya pisan. Perpustakaan pita Qualstar parantos mumpuni pikeun interoperabilitas lancar sareng populér Facilis mitra sapertos kitu Archiware P5, XenData sareng PanyimpenDNA.

"Facilis Panyimpen Dibagi HUB mangrupikeun pas alami sareng sistem perpustakaan Qualstar tape kami. Kadua perusahaan mangrupikeun hoyong ngintunkeun nilai anu teu pernah terjadi ka para nasabah sareng teu aya kompromi kana pagelaran sareng reliabilitas, ”saur Arun Vaishampayan, VP Global Data Storage Storage di Qualstar. "Kami ngarep pisan ngabagikeun daptar tumuwuh pikeun konsumén silih senang."