imah » wartos » Fasilitas Anyar & Unik dina Telestream Lightspeed Live Stream & Capture Deliver Konten Kualitas Anu Luhur Tiasa

Fasilitas Anyar & Unik dina Telestream Lightspeed Live Stream & Capture Deliver Konten Kualitas Anu Luhur Tiasa


AlertMe

Nevada Kota, California, September 5, 2019 - Di IBC 2019, Telestream (Booth 7.C16 & 7.C14), hiji pamimpin global dina orchestrasi aliran média anu didamel file, streaming média sareng téknologi pangiriman, bakal nunjukkeun fungsionalitas énggal anyar dina Lightspeed Live Capture jeung Lightspeed Live Populated place platform. Pentingna stratégis pikeun penyiar sareng panyayogikeun streaming streaming OTT anu milari platform streaming skala ageung sareng daya tahanana digabungkeun sareng kepadatan saluran anu luhur sareng ongkos-saluran anu optimal. Telestream bakal ngenalkeun platform live anu énggal sareng unik anu ngandung 8 3G-SDI I / O palabuhan.

Panyadia jasa OTT skala ageung peryogi manajemén efisien sareng daya tahan pikeun kolam renang saluran linear. Ayeuna, Lightspeed Live Stream nyayogikeun tingkat pengurangan tingkat sistem sareng saluran sayaga anu dicekel pikeun cagar upami gagal atanapi parangkat lunak. Anu ngajantenkeun fasilitas ieu unik nyaéta pelaksanaan peer-to-peer kalayan henteu aya sistem arbitrase 'eye-in-the-langit' anu diperyogikeun pikeun orchestrate switchover. Daya tahan deui sareng efisiensi sistem inti dibawa ka Lightspeed Live Stream ku kamampuan anyar pikeun nyayogikeun dua encoder sareng kamampuan penerbitan dual konsér sareng hasil ngahijikeun Tatar Streaming jeung Akamai. Kalayan fasilitas kolaborasi anyar ieu, kontén nilai anu luhur dipasihan ngahontal server asal sareng CDN nganggo téknik anu aktip-aktip pikeun ngagentos eusi anu leungit atanapi rusak.

Alat anu anyar, kapadetan 1RU Lightspeed Live Perkakas nyaéta platform hardware anu ngadukung Lightspeed Live Capture sareng / atanapi produk Live Lightspeed Live Stream. Alat kasebut nyayogikeun platform pamrosésan pidéo anu ngéngingkeun vidéo nyata sareng audio tina SDI sareng sumber IP. Éta ngadukung dékode / encoding SD /HDSumber / UHD sareng nyayogikeun paralel tina sababaraha kaluaran video, pikeun rupa-rupa alat sareng format tujuan anu aya dina kontrol parangkat lunak Lightspeed Live Capture atanapi Live Stream. Sistem ngadukung dugi ka dalapan SD /HD/ Saluran input 3G atanapi dua saluran 4K / UHD, kalayan dalapan mesin pamrosesan audio 16-kanal bebas.

Salaku tambahan, Lightspeed Live Stream munggaran pikeun integral tina integrasi transportasi pidéo open source SRT sareng panyandi V-Nova's Perseus Plus. Ogé, pamakéan ijin dumasar peran janten gampang ngalacak sareng ngarobih Inok, ogé panyesuaian idin pikeun tanggung jawab pangguna.

Kamampuhan pikeun édisi sacara épék jeung ngakaungkeun eusi dina ekosistem skala ageung kritis. Fitur anyar anu pikaresepeun dina Lightspeed Live Capture nyaéta Live Edit Sub Clipping, anu ngamungkinkeun sub-clipping eusi gancang tina sumber média anu direbut sareng anu saacanna direbut. Sistim ieu nganggo antarmuka panganggé HTML5 Live Edit antarbeungeut browser, nyayogikeun panyuntingan akurat anu lengkep via proksi HLS résolusi anu rendah, sareng dukungan metadata anu kuat. Ogé, Lightspeed Live Capture mangrupikeun énzim anu cocog pikeun [EMAIL PROTECTED] produksi jauh kaasup kamampuan otomatis-arsip sakaligus.

"Kamampuhan kanggo panyiar sareng panyayogikeun jasa OTT hirup stream kalayan skala anu sarua sareng ketahanan sareng efisiensi kana siaran linier janten supir bisnis kritis," komentar Scott Murray, Wakil Présidén Manajemén Produk, Media Workflow sareng Solusi Produksi di Telestream. "Perbaikan strategis anyar ieu kanggo LiveSpeed ​​Live Stream sareng Capture nunjukkeun fokus laser kami anu seukeut kana orkstrasi orkestra dina ékosistem streaming anu langkung ageung."

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal TelestreamPaméran IBC na, sareng ngajadwalkeun pasamoan di acara, mangga buka www.telestream.net/ibc