imah » wartos » Faurecia showcases hareup generasi solusi infotainment dina-mobil kalayan ACCESS di Otomatis Shanghai

Faurecia showcases hareup generasi solusi infotainment dina-mobil kalayan ACCESS di Otomatis Shanghai


AlertMe

Tokyo, Jepang, 11 April 2019 -. ACCESS CO, LTD dinten ngumumkeun yén na ACCESS Twine ™ pikeun Car solusi geus dipilih ku Faurecia bisa terpadu di generasi saterusna infotainment dina-mobil di Faurecia kabina tina demonstrasi Future di Otomatis Shanghai 2019April 18 - 25, Pameran Nasional sarta Convention Center, Shanghai, Cina.

"ACCESS Twine pikeun Car piqued ngarasa panasaran kami liwat kamampuhna nyadiakeun unggal occupant mobil ku Pribadi multimedia pangalaman eusi dimana wae aranjeunna linggih na naon nu mode nyetir. The gabung démo urang showcase di Otomatis Shanghai bakal ngaktipkeun automakers ka saksi anu revolusioner di-kandaraan pangalaman infotainment maranéhna nyangka ti Faurecia kabina tina Future, "nyebutkeun Patrick Nebout, Diréktur Global Inovasi, Faurecia.

nu ACCESS Twine ™ pikeun Car mangrupakeun leyuran unik ngawengku sagala pilihan hiburan nu disambungkeun kana antarmuka ramah-pamaké. Éta nyandak carmakers na suppliers nyadiakeun eusi canggih pangalaman tukang ngaput-dijieun pikeun sakabéh panumpang mobil, naon kaayaan lalampahan maranéhanana. ACCESS jalan kalawan 1s nagara golongan, studio, siaran, nu boga hak eusi, konsultan, profesi légal, lisénsi jeung ngumpulkeun masyarakat, Hak Manajemén Digital (DRM) téhnologi sarta panyadia infrastruktur pikeun mantuan nyieun generasi saterusna compelling jasa di-mobil kanyataanana a.

"The pangalaman infotainment mangrupakeun perang-taneuh kritis dina lomba mendesain mobil tina mangsa nu bakal datang," nyebutkeun Dr. Neale Foster, CEO di ACCESS Éropa. "Aku kituna delighted yén Faurecia geus dipilih ACCESS Twine pikeun Car mun nguatkeun eusi dina-mobil infotainment pikeun 'kabina tina Future' inovatif na, anu bakal nunjukkeun di Otomatis Shanghai 2019. Ieu validasi tina kombinasi unik urang inovasi, ayana dina sistem infotainment dina-mobil tina carmakers utama, pangalaman industri media, scalability urang jeung breadth global sanggeus disadiakeun software pikeun leuwih 1.5 miliar alat. "

Kabina Faurecia ngeunaan Future nu


AlertMe