imah » wartos » FCC Repack Masalah Balapan Masalah, Ngadaptar

FCC Repack Masalah Balapan Masalah, Ngadaptar


AlertMe

Tempo dina Scoop.it - Téknik siaran

Aranjeunna hariwang yén timeline ngajukeun stasiun kanggo pindah saluran anyar kana panawaran lelang insentif FCC pondok teuing. Jumlah stasiun anu diperyogikeun pikeun ngarobih saluran janten bagian tina repack tiasa ngaleuwihan kapasitas industri na ngagantung antena, saur konsultan Jay Adrick. "Aya ngan awak kru 14 di Amérika Serikat."
Tempo dina www.tvnewscheck.com


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)