imah » wartos » International Hockey Federation (FIH) sareng NAGRA nandatanganan kerjasama sapuluh taun pikeun nganteurkeun kaulinan ngarobih pangalaman digital pikeun peminat

International Hockey Federation (FIH) sareng NAGRA nandatanganan kerjasama sapuluh taun pikeun nganteurkeun kaulinan ngarobih pangalaman digital pikeun peminat


AlertMe

Sacara caket kerjasama sareng FIH, NAGRA bakal nyebarkeun sareng ngajalankeun platform olahraga langsung-ka-konsumen - kalebet aplikasi mobile sareng situs wéb - anu bakal nyiptakeun "bumi hoki" pikeun komunitas hoki global

Lausanne, Swiss, Cheseaux, Swiss, sareng Phoenix, Arizona - 28 Mei 2020 - Federasi hoki internasional (FIH), badan pamaréntahan hoki pikeun sukan hoki, sareng NAGRA, perusahaan Kudelski (SIX: KUD.S) sareng panyadia bebas pangayunan dunya panyalindungan konténer sareng solusi video multiscreen, parantos nandatanganan kemitraan sapuluh taun anu ngahijikeun kapamimpinan olahraga ngadegkeun solusi média digital FIH sareng NAGRA anu ngiringan panyebaran kipas taneuh. Platform anyar bakal janten "bumi hoki", nyiptakeun komunitas sentral pikeun 30 juta pamaén, kipas angin, sareng pejabat di dunya. Éta ogé bakal nguntungkeun pertumbuhan global olahraga ngalangkungan kasadaran énggal, papacangan kipas dilegaan, sareng sumber pendapatan énggal pikeun FIH.

Diadegkeun sareng dioperasikeun ku NAGRA salaku panawaran "olahraga-as-a-service", platform digital multi-faceted bakal dikembangkeun pikeun wéb, TV mobile sareng pinter. Éta bakal kaasup patandingan langsung, muter, sorot, pidéo, arsip, berita, artikel, skor live, hasil, sareng statistik, ogé fungsionalitas ngabagi sosial inovatif dimana para fans sareng pamilon tiasa néwak sareng ngabagi moment instan online. Layanan anyar ieu bakal diluncurkeun sakaligus sareng resensi pertandingan internasional langsung. Salaku tambahan, platform éta bakal nyayogikeun FIH, Federasi Benua, Asosiasi Nasional sareng klub kalayan jasa manajemén terpusat pikeun jutaan pamilon sareng peminat.

"Kalayan langkung ti 30 juta pamilon, Féderasi Hockey Internasional salawasna gaduh cita-cita anu hadé pikeun promosi di dunya sareng pangembangan olahragana. Ngaronjatkeun interaksi digital kami pikeun komunitas hoki, sareng utamina peminat kami sareng atlit, mangrupikeun salah sahiji tujuan utama urang, ”saur Thierry Weil, CEO FIH. "Kami terasa - utamina dina jangka waktu ieu nangtang - ngiringan hiji kerjasama jangka panjang sareng pamimpin téknologi global pikeun ngahontal tujuan urang. Kuring hoyong hatur NAGRA pikeun komitmen sareng amanahna, urang ningal ieu salaku kasatujuan parobahan kaulinan anu nyandak pamekaran digital urang kana tingkat salajengna. ”

"Ieu mangrupikeun perjalanan anu langkung ageung anu ngan ukur ngalangkungan streaming olahraga," saur Jean-Luc Jezouin, Pangwangunan Jualan SVP pikeun NAGRA. "Kalayan kolaborasi ieu, urang nyandak hoki lapangan kana alam transformasi digital global global sareng ngamangpaatkeun kakuatan partisipasi pamuter ogé fandom. Téknologi sareng manajemén eusi basis NAGRA dumasar kana téknologi sareng jasa sareng drive pikeun transformasi bisnis inovatif bakal ngamungkinkeun FIH nganteurkeun tingkat papacangan anyar pikeun olahraga sareng nyayogikeun peminat hoki dina pangalaman anu henteu cocog. "

Ngeunaan International Hockey Federation (FIH)

Féderasi hoki internasional (FIH) mangrupikeun awak pamaréntahan hoki pikeun sukan hoki, diakui ku Komite Olimpiade Internasional (IOC). Diadegkeun dina 1924, FIH dinten ayeuna gaduh 137 anggota Asosiasi Nasional. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal Revolusi Hoki, mangga kéngingkeun: fih.ch/inside-fih/our-strategy

Ngeunaan NAGRA

NAGRA, divisi TV digital Grup Kudelski (SIX: KUD.S), nyayogikeun solusi pangamanan sareng pangalaman multisolus pikeun monetisasi média digital. Perusahaan nawiskeun pamilik kontén sareng panyadia layanan TV digital di dunya kalayan platform anu aman, kabuka sareng terpadu dina siaran, broadband sareng platform mobile, anu ngamungkinkeun pangalaman nempoan anu compelling sareng pribadi. Punten kunjungan dtv.nagra.com pikeun langkung seueur inpormasi sareng tuturkeun kami dina Twitter di @nagrakudelski na LinkedIn.


AlertMe