imah » jobs » pilem Editor

Bubuka proyék: Film Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Wondercamp
location: Seattle WA US
Bijén sareng Saatos Balukar, Photoshop, sareng Illustrator. Pangalaman sareng Saatos Balukar saluareun judul. Pangetahuan ngeunaan produksi vidéo sareng ngédit aliran kerja….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)