imah » jobs » pilem Editor

Bubuka proyék: Film Editor


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Wondercamp
location: Seattle WA US
Proficient with After Effects, Photoshop, and Illustrator. Experience with After Effects beyond titles. Knowledge of video production and editing workflow….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!