imah » jobs » Film Festival Production Internship (Summer 2019)

Job Opening: Film Festival Production Internship (Summer 2019)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Marlene Meyerson JCC Manhattan
location: New York NY US
Film Festival Production Internship*. Familiarity with extensive internet research, Google Drive, and Photoshop….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!

tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)

G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!