imah » jobs » Internasional Film Festival Internasional Produksi (Summer 2019)

Bubuka Proyék: Festival Film Studi Internasional (Summer 2019)


AlertMe

posisi: {jabatan}
pausahaan: Marlene Meyerson JCC Manhattan
location: New York NY US
Film Festival Produksi Magang *. Perawanan sareng panalungtikanana internét éksténsif, Google Drive, sareng Photoshop….

langkung >>


AlertMe

Magazine siaran Darso

Magazine Darso siaran mangrupa pasangan resmi NAB Tembongkeun Média jeung kami nutupan siaran Téknik, Radio & Téhnologi TV keur animasi nu, Broadcasting, Motion Picture and industri Produksi Post. Urang nutupan acara industri jeung Konvénsi kawas BroadcastAsia, CCW, IBC, SIGGRAPH, Digital asset Symposium tur leuwih!