imah » wartos » FiLMiC Nyarita ngajalankeun Festival Film Internasional Mobile Telepon #FiLMiCFest

FiLMiC Nyarita ngajalankeun Festival Film Internasional Mobile Telepon #FiLMiCFest


AlertMe

$ 100,000 in Cash sareng Hadiah di Stake kanggo Pilot Mobile Best

Seattle, WA (July 23, 2019) - FiLMiC Inc. (www.filmicpro.com) dinten ngumumkeun yén Pilem Pilem Mobile mobil na, #FiLMiCFest 2019 kabuka sarta narima kiriman. Pikeun Festival taun ieu sacara, FiLMiC Inc. parantos naek kana pinunjul, anu gaduh langkung ti sponsor 30, filmmaking hadiah hadiah, sareng $ 25,000 tunai pikeun muka arah waragad anggaran produksi proyék badag badag anu meunang témonan.

#FiLMiCFest 2019 sacara resmi buka sareng nampi kiriman sacara langsung. Pikeun leuwih rinci atawa ngalebetkeun éntri anjeun #FiLMiCFest 2019, punten buka www.filmicpro.com/filmicfest/.

Kumaha Ilubiung dina #FiLMiCFest 2019

Partisipasi dina #FiLMiCFest 2019 basajan. Ngan saukur narik film anu pondok sareng alat ios atanapi Android nganggo FiLMiC Pro. Pidéo kedah nganggo menit 5 atanapi kirang (video musik tiasa ngajalankeun panjang tembang, upami laguna langkung ti menit 5.) Pilem kedah ditémbak 70% atawa leuwih nganggo FiLMiC Pro, sareng drone ancillary, DSLR, animasi atanapi footage lianna ditarima nepi ka 30% tina kintunan. Kintunan ogé kedah janten bemper FiLMiC atanapi logo custom branding of FiLMiC dina sks (4K sareng 1080p Bumpers disadiakeun).

#FiLMiCFest kiriman buka mimitian Juli 23rd Juli, 2019 teras ngarengsekeun di 11: 59PM PDT on September 30th, 2019. Winners kategori bakal diumumkeun kira-kira Oktober 21st, 2019, sareng Tien Juara Grand Prize bakal diumumkeun kira-kira Nopémber 4th, 2019

Hadiah gedé!

Teh Tien Juara #FiLMiCFest 2019 ngabogaan hak pikeun meunang sababaraha hadiah anu gedé! Taun ieu, FiLMiC Inc. mikeun anggaran produksi $ 25,000 ka meunangna Grand Prize, sareng $ 75,000 dina filmmaking gear ti sponsor kami, kaasup hadiah ti Adobe, Alight Motion, Aquatech, DJI, Film Convert, FreeFly, Gnarbox, HeliumCine, iOgrapher, Jackery, Joby, Kapkur, Kinemaster, LumaTouch, Moondog Labs, Relio, Badak, Saramonic, Sennheiser, ShotLister , ShoulderPod, Shure, Smarthouse Media, Struman Advanced Optics, Armor Teks, The Music Bed, Poto Think Tank and Vid-Atlantic.

Aya pakakas hadiah pikeun juara berbakat 6 dina kategori 6 kaasup Fiction, Documentary, Travel, Music, Experimental and Made on Mobile

The Hakim Panel

Kintunan bakal ditingali, ditaksir sareng damel ku grup internal tina tim FiLMiC, sareng bakal ditaksir dina hal aslina, nilai produksi, émosi jeung peunteun naratif. Winner Grand Prize bakal ditempo, diantarana sareng ngoleksi ku grup hakim selebritis dumasar kana kriteria anu sarua di luhur.

Pikeun leuwih rinci atawa ngalebetkeun éntri anjeun #FiLMiCFest 2019, punten buka www.filmicpro.com/filmicfest/.

Ngeunaan FiLMiC Inc.

FiLMiC Nyarita mangrupakeun tim ti filmmakers, photographers, pamekar software na creatives ku gairah pikeun bioskop mobile. Urang dimekarkeun Pro FiLMiC ngaktipkeun filmmakers jeung haliber fitur canggih tur kamampuhan nu ngahurungkeun alat mobile basajan kana kaméra pilem cinematic. Simkuring reueus gaduh filmmakers diideuan sadaya tingkat, sarta ti unggal sudut pangeusina ka Usher dina jaman anyar tina filmmaking. Kanggo inpo nu leuwih lengkep mangga buka www.filmicpro.com.


AlertMe