imah » wartos » FilmLight illuminates komitmen ka masarakat kreatif Jepang di Inter nyiruan 2018

FilmLight illuminates komitmen ka masarakat kreatif Jepang di Inter nyiruan 2018


AlertMe

Cabang Jepang FilmLight urang, FilmLight KK, ka showcase kakawasaan Baselight v5

[London - 08 Nopémber 2018]: FilmLight bakal demonstrate komitmen kreatif sarta teknis -na pikeun siaran televisi Jepang tur pos-produksi kalawan stan sorangan di Inter nyiruan 2018 (Makuhari Messe, Tokyo, 14-16 Nopember, #3311). Ieu nandaan boh ulang lima taun kantor FilmLight di Tokyo, sarta nyadiakeun kasempetan showcase versi panganyarna tina FilmLight urang Warna grading sarta manajemén platform, Baselight v5, pikeun pasar Jepang.

"Pilem na televisi premium nu hugely penting di Jepang, sarta eta penting pisan yén pamaké tina parabot kreatif ujung motong urang téh dirojong ogé," ceuk Koichi Matsui, kapala FilmLight KK. "Gaduhan jualan na tim rojongan di jantung industri Jepang ieu ngabuktikeun jadi sukses hébat diantara konsumén urang hargana, sarta Kami bungah kacida jang meberkeun hubungan langsung jeung klien kami di Inter nyiruan taun ieu."

Pelepasan panganyarna, Baselight v5, nawarkeun fitur anyar compelling nu mantuan pikeun streamline nu workflows paling rumit sarta waktu-consuming duanana dina warna grading suite na di kolaborasi jeung ngedit, VFX na 360˚ VR. Sofwer toolkit sarua geus dilaksanakeun peuntas rentang produk, ti ​​Prelight keur on-set visualisasi, sistem dailies Waktos jeung édisi Baselight ngembangna dibasajankeun pikeun ngedit tur VFX, kitu ogé stasiun grading Baselight tinggi-Powered.

fitur anyar kaasup branching calakan, nu hartina operator béda ayeuna berpungsi dina pamandangan sarua sakaligus kalawan betah, boh keur ngalakukan tugas husus atawa nyieun sababaraha deliverables.

Kalawan setelan HDR hiji topik panas, fungsionalitas Baselight anyar ieu ogé aimed dina ngamekarkeun nuhun dina rentang jeung warna nambahan tangga nada nu lajeng bisa satia dipikagaduh peuntas multitude sahiji format pangiriman ekspektasi kiwari. Naekeun Range, contona, mangrupa alat otomatis keur naekeun rentang dinamis tina hiji gambar tina SDR ka setelan HDR maké processing spasial kompléks pikeun ngahontal katingal alam, bari tékstur Sorot migunakeun analisis frékuénsi ulah highlights blocky.

Toei Digital Lab di Tokyo anyar dibeuli mangrupa tambahan Baselight dua sistem sasaran dina Productions TV kayaning maranéhanana pikeun Netflix, NHK sarta program / UHD 4K lianna.

"Baselight v5 nyimpen unggal nuansa kreatif dina fingertips nu colourist pikeun grading na VFX," ceuk Soichi Satake, Colourist Senior di Toei Digital Lab. "Kalayan Base Kelas anyar, misalna, urang bisa persis baranahan gambar nu ieu dihontal ku nyaluyukeun paparan kaméra on set. Kontrol highlights burnished geus jadi gampang teuing, hususna keur bayangan jero ".

"Rojongan 24 / 365 FilmLight urang téh pitulung rongkah pikeun urang, utamana kamampuan diagnostik jauh," manehna ditambahkeun. "Workflow kami di Jepang sometime beda pamadegan di nagara sejen tapi tim FilmLight understands kaperluan kami sarta ngaronjatkeun fitur papanggih kumaha urang merlukeun. FilmLight aggressively jalan ngaliwatan sagala fitur pamundut anyar, ku kituna kuring manggihan Baselight evolves gancang mun cocog jalur pangabutuh ngembang konstan urang. "

Baselight v5 bakal nunjukkeun dina Baselight dua sistem na dina édisi Baselight on stan 3311 di aula 3 di Inter nyiruan 2018.

###

ngeunaan FilmLight
FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows basis metadata parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!