imah » wartos » FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah

FilmLight nawarkeun rojongan pituin ProRes atah


AlertMe

London - 6 April 2019: Versi panganyarna tina software Baselight inti, versi 5.2, sarta Waktos ayeuna ngarojong aksés asli kana format ProRes atah. Ieu salah sahiji implementations pinuh mimitina tina format ProRes atah ti aplikasi warna grading profésional ngarah dunya-. The ProRes kualitas luhur atah format gambar kiwari aya dina kaméra ti rupa-rupa pabrik anu, kaasup Canon, Panasonic na Nikon via Atomos pangrékam, sarta langsung dina DJI mere ilham 2 ku kaméra Zenmuse X7.

"Falsafah kami geus salawasna geus nyadiakeun pakakas anu pamaké urang butuh," ceuk Wolfgang Lempp, CEO di FilmLight. "Apple ProRes atah mangrupakeun kawasa, kualitas kacida luhurna, ku cara standardized of nanganan outputs kaméra atah anu idéal pikeun nyiptakeun eusi highdynamic-rentang (setelan HDR), sarta ngadalikeun warna tina pakakas posting anu penting pisan pikeun produksi jeung pos pipelines. Urang alami hayang nyadiakeun rojongan asli pas mungkin ".

ProRes atah diwanohkeun dina NAB taun ka tukang tur migunakeun téhnologi kaayaan euyeub sarua ProRes aya CODEC, maturan kinerja kuat kalawan sagala kauntungan tina kualitas gambar pristine sapanjang jeung betah pamakéan anu ProRes geus dibawa ka video konvensional. Kusabab ProRes atah langsung ngodekuen gambar pola bayer ti sensor kaméra, format nyadiakeun aksés ka imagery rentang pinuh tinggi dinamis dina software urang. Éta hartina kontrol gede ti jelas tur warna tapi dina hiji ukuran file ci na manageable. FilmLight geus dilisensikeun ProRes salila sababaraha taun sarta ProRes ngarojong atah éta lengkah saterusna alam.

"ProRes atah dirancang pikeun proyék-proyék luhur-tungtung uncompromised," ceuk Phil Barrett, Senior Software Insinyur di FilmLight. "Ieu teu badami kualitas gambar papanggih laju data target: jadi lamun jéntré dina gambar perlu leuwih data, mangka bakal jadi eta. ProRes atah ieu dirancang supados unggal pigura mertahankeun kualitas gambar konstanta sarta suci beresih. Éta pisan sababna naha ProRes atah bade janten format bener penting pikeun pisan akuisisi kualitas luhur, utamana pikeun proyék-proyék setelan HDR ".

Ti pakakas pagawean, FilmLight nyiptakeun alat pos-produksi paling canggih tur profésional. Sarta alatan rojongan pikeun ProRes atah dilaksanakeun dina software core 5.2, éta aya di unggal panggung pipa nu. Konsumén bakal ingest média maké Waktos Sistim dailies FilmLight urang, nu ogé ngahasilkeun nempo salinan pikeun redaksi ti file ProRes atah, lajeng neraskeun digawekeun ku ProRes atah dina proyék maranéhanana dina sistem warna grading Baselight.

rojongan ProRes atah bakal sadia salaku pamutahiran bébas konsumén FilmLight urang didukung, sarta bakal sadia April 8th 2019. Bakal ngahasilkeun bagian tina démo FilmLight di NAB (8-11 April, Las Vegas Konvénsi Center): parusahaan bisa kapanggih dina stan SL4105.

###

ngeunaan FilmLight

FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows metadatabased parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe