imah » diulas » FilmLight nyiptakeun Perang Tiis katingal keur 'The Amerika'

FilmLight nyiptakeun Perang Tiis katingal keur 'The Amerika'


AlertMe

Runtuyan genep gradasi pikeun setelan HDR na 4K ultra HD di PostWorks Technicolor

Runtuyan Emmy pangajén unggul kagenep jeung final The Amerika, hiji Thriller jaman nenjo diatur dina 1980s nalika Perang Tiis, ieu nembe rengse di setelan HDR na 4K ultra HD di PostWorks Technicolor di New York. Kusabab runtuyan dua, anu katingal tina séri rengse geus tanggung jawab Jajang Crowley, Senior Digital Colourist, dipake dina sistem warna grading Baselight ti FilmLight.

Sajauh deui sakumaha runtuyan dua di 2014, nalika Diréktur-produser Dan Sackheim ngagabung The Amerika, gawang éta pikeun nyieun hiji tampilan langkung cinematic. The makers program ogé Nyanghareupan tangtangan ti nganiaya kasaimbangan katuhu antara katingal televisi dina 80s jeung modern, katingal herang nu audiences nyangka dinten anu, pikeun dérét genep, kaasup 4K ultra HD sarta setelan HDR. Jeung sakabéh ieu kapaksa dihontal dina anggaran televisi kabel jeung timescale.

David Woods jeung Crystal Whelan dilayanan salaku produser acara, dihasilkeun ku Fox 21 Télévisi Studios na FX Productions keur Network FX.

"Hayu urang salawasna geus tangtangan pikeun ngawujudkeun ambisi tina storytelling jeung alam karakter ieu nyicingan dina anggaran sambungan kabel dasar," ceuk produser Woods. "Jeung sigana yen unggal usum kami ngaronjatna Jumlah nembak épék visual. Kitu oge ambisi carita, urang anu ngalakonan pangalusna urang, teuing, sangkan 2018 New York kasampak kawas 1987 Washington jeung Moscow ".

Nalika nyieun acara diatur 35 sababaraha taun ka pengker di Washington jeung Moscow, tapi shooting di lokasi di New York City, salah sahiji tantangan éta pikeun nyumputkeun hal anu bakal masihan setting jauh. Anu janten doubly penting dina setelan HDR na 4K mana ngaronjat resolusi tur jéntré nyieun harder mun nyamur rinci, jadi salah sahiji jobs Crowley urang éta ngagunakeun pakakas tracking canggih di Baselight mun mask jeung nyumputkeun barang na flaws.

Tiap episode ieu réngsé dina HD sarta SDR, kalawan Crowley grading dina edit dikonci. Anjeunna rutin diterbitkeun béréndélan kaputusan diropéa dina format metadata FilmLight BLG, sahingga editor sarta ngawas sora pikeun ngakses sasmita panganyarna via Baselight pikeun karanjingan, Anu plugin Baselight pikeun karanjingan Media komposer.

"The karanjingan mun Baselight workflow masihan kami kalenturan ka mawa warna final na épék visual kana kamar édit saméméhna ti urang sempet kantos dipigawé saméméh " Crowley dipedar. "Simkuring éta bisa evaluate urutan konci mana kami ngadorong sabagian wates visual, sarta bisa nyadiakeun gambar warna-timed final kana tahap campuran lempeng ti kamar édit, nu disimpen kami waktos kreatif berharga."

Sakali lulus SDR ieu réngsé, Crowley lajeng dijieun pérsi setelan HDR.

"Aya kahayang kuat pikeun ngajaga katingal kami geus geus diasah leuwih lima musim sakuliah HD sarta UHD, SDR sarta setelan HDR " ceuk produser Daud Woods. "Kuring kungsi masalah bade kana musim tapi tungtungna, ieu luar biasa sabaraha gancang tur hirup kalawan effortlessly John Crowley dibawa katingal ti SDR kana setelan HDR. Baselight teh alat pangalusna Kuring geus katempo dina ngarobah antara dua ".

"Prosésna éta pisan efisien," ditambahkeun Crowley, "Na dijieun sakabéh workflow move sapanjang tanpa ngeunyeud a".

"Ka jadi bagian tina pintonan kayaning ieu mangrupa hak husus ekstrim," anjeunna menyimpulkan. "The fotografi panon-catching, anu set rarancang kacida akurat, nu lakonan terrific jeung Aksara captivating nungtut nu ieu dina luhureun kaulinan kuring keur unggal episode. Kuring ngarasa pisan untung geus maénkeun peran dina kasuksésan acara urang ".

Runtuyan final The Amerika meunang Emmy Award pikeun aktor diterangkeun dina runtuyan drama nu indit ka Mateus Rhys, kitu ogé hiji Emmy Award pikeun tulisan beredar dina runtuyan drama kana runtuyan ko-Birokrat Joel Widang jeung Joe Weisberg.

FilmLight tumuwuh sistem unik warna grading, aplikasi pengolahan citra jeung parabot workflow nu transforming pilem sarta video pos-produksi jeung netepkeun standar anyar pikeun kualitas, reliabiliti sarta kinerja. streamlined workflows basis metadata parusahaan employ produk tahan kalayan motong parabot kreatif ujung, sahingga professional kreatif digawekeun di forefront tina revolusi media digital. Diadegkeun dina 2002, bisnis inti FilmLight urang geus dipuseurkeun dina inovasi, palaksanaan na rojongan produk-kaasup Baselight, Prelight na nya Waktos-di pausahaan produksi, fasilitas pos-produksi jeung studio pilem / TV sabudeureun dunya ngarah. FilmLight ieu kantor pusatna di London, dimana panalungtikan, desain jeung manufaktur operasi na anu dipuseurkeun. Jualan na rojongan nu dipigawé ngaliwatan puseur layanan régional jeung mitra mumpuni di sakuliah dunya. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga buka www.filmlight.ltd.uk


AlertMe
8.4Kpengikut
palanggan
sambungan
nyambungan
pengikut
palanggan
ngalanggan
29.4KPosts
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!