imah » wartos » Pilem di 59 Masang PixStor Pixit Media Pikeun Panyimpenan Jawa Tengah kalayan Kacilihan Luhur pikeun Paménta Paménta Eusi 4K

Pilem di 59 Masang PixStor Pixit Media Pikeun Panyimpenan Jawa Tengah kalayan Kacilihan Luhur pikeun Paménta Paménta Eusi 4K


AlertMe

Pixit Media, pelopor dina simpenan software-solusi anu digolongkeun data-manajemén pikeun industri Media sareng Hiburan, anu gumbira ngumumkeun yén salah sahiji pos pos imah anu Inggris, Pilem di 59, parantos dipasangkeun platform panyimpenan anu gedé PixStor pikeun ngabantosan luhur 4K na -end grading jeung pagawean pagawean.

Diadegkeun dina 1990, Pilem di 59 mangrupa imah produksi Pér sareng Pos-unggul pangajén, sareng situs di Cileungsi sareng Cardiff sareng hubungan kerja kolaborasi di sakuliah dunya. Pangiriman dina sadaya genres, pausahaan ieu dipinérékeun kanggo prestasi dina siaran high-end, utamana dina hiburan faktual na jujutan alami. Ku daptar klien berkembang internasional anu kaasup Netflix, BBC sareng National Geographic sarta ngahasilkeun program 4K anu éngkah sapertos Planét kami (Netflix) jeung Dinasti (BBC Hiji), Pilem dina 59 diperyogikeun ngagantikeun warisan SAN salaku éta henteu tiasa deui nganteurkeun kinerja, atanapi reliabiliti, diperlukeun sasuai ka kalayan ngaronjatna tungtutan anu ditempatkeun ku éta.

Kéngingkeun pamariksaan jero sistem-sistem anu dilambangkeun ku Integrasi Partner Digital Garasi, PixStor dianjurkeun salaku "pilihan wijaksana pikeun ngalebetkeun, anu diusahakeun sareng solusi anu parantos deui." Digigireun saran salajengna ti komunitas pos produksi sareng nganjang ka Pixit Media urang Téknis Lab, anu Pilem di tim 59 kapercayaan yén kamampuan PixStor bisa nganteurkeun syarat workflow sareng solusi anu dipasang dina bulan Désémber 2018.

"Kami mikaresep ku duanana PixStor solusi sareng kaahlian teknis sareng pendekatan tim urang," koméntar Stuart Dyer, Pilem di 59's Operations Manager. "Urang nganjang ka Lab Pixit sareng nalika sawala urang ngeunaan syarat kerja kerja kahareup maranéhanana tiasa sacara jelas nunjukkeun kinerja dijamin dina unggal sudut anu mungkin, sareng alat otomatis pinter pikeun ngabantosan urang pikeun ngejtalan pipa pipa urang. Urang bener resep pendekatan maranéhanana; aranjeunna nyadiakeun rundingan documented sareng data-dipingpin anu sabenerna kajawab tantangan workflow kami sirah-on - crunching nu nomer pikeun spésifikasi rubakpita sareng urang jeung maranéhanana éta kabuka ngeunaan naon masing-masing ngawangun sistem bisa nganteurkeun pikeun kami ".

Kinerja sarta stabilitas kabuktian éta sarat kritis pikeun Pilem di 59. Sistim dipilih anu dipilihna kudu ngajantenkeun seta-lumina pikeun ngadeukeutan kanaékan workflows 4K sareng nyadiakeun scalability pikeun ngajaga tungtutan kahareup, boh tina segi padamelan sareng pagawéan poténsial ka 8K pagawean. "Arsitektur software-diartikeun PixStor nyadiakeun urang sareng platform-kahareup anu dumasar kana hardware komoditi, kalayan rubakpita kinerja anu dijamin kanggo hirupna sistim henteu aya dégradasi," tandas Dyer. "Matchta cocok anu sampurna pikeun kaperluan urang ayeuna sarta tiasa nampilkeun sareng skala pangheulana pikeun ngamungkinkeun urang pikeun ningkatkeun kapasitas na pagelaran salaku kami merlukeun éta."

Pixit Media dikirimkeun solusi lengkep kanggo Pilem nganggo sistem Panyimpenan Jawa Tengah Pusat Médis 59, ku PixStor terpadu kalayan hardware Dell anu paling saé-of-breed sareng jejaring Mellanox pikeun minuhan pasaratan husus anu di Post House. Sistem PixStor ayeuna boga genep workstations napel na: dua Autodesk Seuneu, dua FilmLight Baselights sareng dua Sistem Bantuan, kalayan kapasitas pikeun nambahan workstations salajengna gancang sareng gampang. Connta nyambungkeun Pilem dina 59's karanjingan Jaringan, Sistem Panyimpenan DNA Arsip sareng Objék Matrix closeline gudang anu saenggeusna - ngahaléan sakaligus ngabeungkeut dunya datar tunggal pikeun hiji efisiensi, pisibilitas sareng gampangna maksimum.

"Kalayan ékspansi dina siaran tinggi-tungtung, kami ningali kéngingan berkas anu berkas batan pausahaan produksi jeung PixStor ngabantuan kami pikeun ngatur éta dina cara anu paling basajan," écés Andy Farmer, Pilem dina Insinyur Sénior 59. "Naon deui, pagelaran na anu dipanggihan ngamungkinkeun urang sacara efektif ngokolakeun biaya gudang rubakpita anu gancang, ngayangkeun simpangan super-gancang kana proyek anu paling nungtut sareng netepkeun kawijakan pikeun sekuen 4K, sareng dina 8K kahareup, eusi. Kalayan ngaksés kana peta panas anu tiasa ningali visual, urang parantos meunang wawasan anu nyata pikeun ngabantosan urang ngembangkeun strategi panyimpenan kami sareng saatos hasilna pisan dina ngokolakeun biaya proyek - boh internal sareng klien kami. "

Malah sateuacan pangeusina, pagelaran sareng efisiensi tina PixStor teu pernah ragu pikeun pasangan integrasi Digital Garage. "Urang téh pasangan Tulisan-dipercaya tina Pilem di 59 sarta kami percaya kana Pilihan kami tina PixStor salaku platform gudang-software anu nerapkeun kamampuan anu dijantenkeun, kamampuhna sareng kamampuan kolaborasi pikeun nyandak eta ka payun ka 8K," nerangkeun Charles Manolescue , Diréktur Penjualan di Garasi Digital. “PixStor nyaéta platform anu padet pisan anu sacara khususna nyaritakeun workflows 4K sareng setelan HDR leres. Kakawasaan sarta usability na henteu sarua. "

Sareng kasuksésan anu terus, Pilem di 59 ayeuna neuteup kanggo dilegakeun ka sistem PixStor pikeun minuhan usaha anu tumuwuh 4K sarta tetep tangkas kalayan 8K dina cakrawala.

“Pilem di 59 duanana mangrupakeun trailblazer téknis sareng kreatif dina pos-produksi sareng urang reueus ngabantosan timnya sabab neraskeun programmar 4K anu endah pisan,” saur CEO Ben Leaver Pixit Media. "Kalayan PixStor kami parantos ngalereskeun manéh pikeun miceun infrastruktur anu cocog sareng workflow anu méré daya saéna pikeun ngalanggankeun proyék mana anu mana waé-K, nyiptakeun pagawé anu nampi pangajén sareng ngalobaan bisnisna."

-ends-


AlertMe