imah » wartos » Knack Filmworkers 'pikeun ngamekarkeun Bakat Terus kalawan Colorists Jeff Altman jeung Matt Harger

Knack Filmworkers 'pikeun ngamekarkeun Bakat Terus kalawan Colorists Jeff Altman jeung Matt Harger


AlertMe

Filmworkers_BlogPostAltman sasmita eSports dokumenter, "Sadaya Gawé Sadaya Play"; Harger ka kelas fitur indie "Saha Gets nu Dog?"

CHICAGO- Filmworkers boga tradisi pikeun ngamekarkeun bakat pos-produksi jeung kiwari mibanda dua béntang anyar dina pembuatan anu. colorists Young Jeff Altman jeung Matt Harger anu ngahasilkeun karya standout, sarta ngamekarkeun followings kuat diantara agénsi lokal sarta filmmakers pikeun minat maranéhanana, pangaweruh kaméra digital ti Alexa ka iPhone, jeung kamampuhna maranéhna pikeun gancang dianggo kalayan klien pikeun ngahontal tujuan kreatif nu dipikahoyong.

"Jeff jeung Matt mawa panon seger jeung pamanggih anyar jeung klien kami nu ngarespon," nyebutkeun Presiden Filmworkers Reid Brody. Brody nambihan yén datangna panganyarna ngeunaan Samaun colorist Craig Leffel ogé geus disadiakeun dorongan hiji. "Urang geus diwangun neneng, departemén warna paling beragam di pasar."

Altman ngagabung Filmworkers saméméhna taun sanggeus dua-taun ngawarnaan dina Warna koléktif di New York. proyék panganyarna-Na, Kabéh Gawé Sadaya Play, Mangrupakeun dokumenter ngeunaan fenomena rising tina kompetisi video game atawa "eSports". Ieu keur subyek screenings téater husus sakuliah Amerika Serikat jeung internasional. Diarahkeun ku Patrick Creadon, a nominee dua-waktu pikeun Grand juri Hadiah di Festival Film Sundance, puseur doc on pamaén milu dina Intel Masters ekstrim, hiji esports profésional turnamén global, jeung pasukan tumuwuh fans devoted kana olahraga.

AWAP_web_2

"Sadaya Gawé sarta Sadaya Play"

Kabéh Gawé Sadaya Play debut 21 Julist di bioskop sakuliah Amérika Kalér jeung di Éropa dina 30 Julith. Acara kaasup hiji Q & A jeung filmmakers ogé salaku live-streamed "eSports showdown" featuring pesaing luhur. screenings jeung acara séjénna anu rencanana sapanjang usum panas. Creadon éta sumanget ngeunaan hasilna. "Kuring dipikacinta gawé bareng Jeff jeung tim di Filmworkers," nyebutkeun anjeunna. "Jeff ngabogaan panon terrific sarta anjeunna oge bener chill. Nu mantuan pisan mun anjeun pencét 26 nuth mil proyek ".

Pariwisata Mexico

Pariwisata Mexico

Harger, Samentara éta, nyaéta bakat imah-dipelak. Anjeunna ngagabung Filmworkers lempeng kaluar sakola sarta mimiti karirna salaku colorist dailies dipake dina proyék fitur dilayanan ku lab pilem parusahaan. sks na ngawengku Nu Dark Knight jeung hayang diantarana. Leuwih sababaraha taun katukang, manehna geus transitioned ka colorist pagawean pikeun commercials na earned tanda luhur ti agénsi iklan lokal pikeun flair kreatif sarta panon discerning. usaha panganyarna na ngawengku kampanye pikeun Pariwisata Mexico kaluar tina Lapiz, Chicago, (centering on Cabo San Lucas na recovery na ti Hurricane taun ka tukang sacara) jeung McDonald urang via Burrell. Harger ogé nyetél nedunan warna final pikeun Anu Gets nu Dog?, fitur panganyarna ti Reid Brody urang 2DS Productions, dibintanginya Alicia Silverstone, diarahkeun ku Huck Botko na ditémbak ku cinematographer Joseph Yuda.

McDonald urang

McDonald urang

Ningali trailer pikeun Kabéh Gawé Sadaya Play: youtu.be/Yi2bW6SXBrs

Filmworkers perenahna di 232 E. Ohio St. Penthouse, Chicago, Il 60611. Kanggo inpo nu leuwih lengkep, panggero (312) 664-9333 atanapi mangga buka www.filmworkers.com.


AlertMe