imah » wartos » Filmworkers ngajalankeun "Churchill urang Studio" kanggo Balukar Visual sarta CG

Filmworkers ngajalankeun "Churchill urang Studio" kanggo Balukar Visual sarta CG


AlertMe

Rob Churchill mingpin Unit kreatif anyar, anu proyék munggaran mangrupa titik sadaya-CG pikeun Cedar Fair. Chicago-Nuluykeun mode ékspansi anak, Filmworkers geus kabentuk di-imah Unit kreatif anyar, Churchill urang Studio, fokus kana ...

sumber: www.broadcastbeat.com


AlertMe
tulisan panganyarna ku Magazine Darso Broadcast (tempo sadaya)